Maxerice,trenerka,kajla,BMW...
Armani odijelo,cipele Piacotti,Mercedes S...
Nema ga
mafijas....to sam ja, samo kad me vidite, tako to izgleda
:)
1)kajla ne moze da se obuche
2)pomenuti komad nakita u navedenoj tezini(da,shvatam da je hiperbola) je seljachenje.Shto bi onda Bil Gates trebalo da radi da bi pokazao imovinski status...da kupi 20ak m zlatnog lanca,da mu nosi to 10 crnaca iza njega kad ide?
Te 'ribe' shto se pale na tu kategoriju momaka nisu dostojne ni da vadim ***** zbog njih,a ne da ulazem bilo kakav trud.
Druo,ne postoje patike koje nisu maxerice,jel?Poshto vidim da ti obucu sortirash :'maxerice,cipele,chizme'.
Ili njega
Kovin,bi li mu moga' shto,shto mislish?
Ostroge™,zmajeve i shkorpije tretiram kao nizu rasu u svijetu tetovaza...
Ja se iskreno nadam da ti nemash preko 14god,tebe radi...
Istina ziva,moj brate.Zamisli ovo da jebesh npr,pih
OT:Onome ko je mafijash (pravi) se naravno to ne moze prepoznati po izgledu,iz logichnih razloga...
Sm1Le4MeNow(banned)
hahhahahahha sta se radi odje Svetoga mi Vasilija.
Ljudi sta se nalazite prozvani?
Odje je jedini mafijas DIDI on kad kaze niko ne smije prnuT, ko prne, DIDI angazuje ove sa Automobilizma da ga izmlate. kedown vozi, stevann slikava, fabia objasnjava, case se uslepao tu a sparco to regulise
Naravno, kad postane gusto, onda se zove Ludnica_Kovin, ka' onaj Luca Brasi iz Godfathera.
jade radite momci...
067-123456
aahaha je li realno da ovakav topic postoji
omg posalobacac iz dg i jakuze niskicke
i sad oni kao raspravljaju ko mafija u cg lol-z
a batali pricu drug ... epic
Evo poslušah nikšićane.Pošto sam konačno završio rabotu pođoh do grada da se napijem.I stvarno sam se ubio ka stoka,i smuvah nešto,i bi mi ka obično.
Jok, neću da pašem trenerku u farmerke a bogme ni džemper,a ni ove ljubičaste maxerice mi se ne nose.Ostajem na Reebok.
Da ne zaboravim, nemam živaca da zorom kosu mažem tovatnom mašću.Ova mala mi reče da ne voli kad su joj ruke zalijepljene od nje.Valjda ni vlažne maramice ne rade posa tad![]()
Sto prozivate nas mafijaše kad niste mafijaši!
kojie ste vi prdnjave bre, shta vam jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ufatio sam manekenku jednu nocas, bole me jaja za sve, zhivot je lijep.
meni je drug moderator odje pa me nagovorio da se ubacim i pokazhem jadnicima kako treba zhivjet, puca mi za sve vas shto radite i kako radite ja samo velim kako treba da bi bili sreciji a vi kako god ocete.
uzhivajte svi, zhelim vam sve isto shto i sebi
COITO ERGO SUM
bil gejts je moronchina, vidi mu se na facu. od tih velikana svjetskih jedino cijenim berluskonija, to je mudo kara sve zhivo.
te ribe na koje ga ti ne bi vadio su one ribe na koje ga drkash, no te sramota da priznash, znam ja takve tipove. kritikuju sponzorushe, drolje i to a noge bi dali da ih imaju. tachno znam i kako izgledash, prava pantljichara koja se ne pita svojih gaca, ribu mozhesh ufatit jedino u muzichku shkolu ili pozorishte.
tetovazhe imam po cijelom tijelu a kako ih ti tretirash me boli tuki, meni je bitno kako ih tretiraju ove ribe po lokalima.
mafijash nikakav nisam, samo ne volim kompleksashe, one koji pate da su neko i nishte a stvari su nule, paraziti, talog drushvta i onda se liojeche na nachin shtoi kritikuju one uspjeshne na bilo koji nachin.
malo alkohola tebra, ljepshe cesh gledat na ovaj svijet i ljude oko tebe, ako ne pomazhe javi mi se da ispadnemo nedje zajedno, necesh se pokajat.
sve najbolje svima!!! vi ste moja braca
COITO ERGO SUM
A zna li ona za to?
E ajde sad posto smo vidjeli koliko mafijasa ima u CG,da vidimo koliko ima ovih "manekenki".Cisto da znamo,da ne bi falilo kad ovi mafijasi izadju u grad.
Evo pitanje:
Je li dovoljno da cura odradi jednu "reviju" petkom u Buda bar i da vodi Stanje na putevima da bi u CG bila top model? (evo,moze i obicna manekenka,ne mora top model)![]()
"Ti ne budi ništa!", rekao mi je Bog kad me stvorio.
strašno koje manekenke i koji mafijaši......xaxaxaxaxax
"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda
:mad::mad::mad:
Ppppfffftttttt, manekenke!!!!
I ja sam jedno ljeto prije nekih 4-5 god. petljao s nekom ženskom/manekenkom koja je bila u onom đavlijem Big Brotheru!!!
Još se ja budala time nekima i "pohvalio".
Danas bi se da imam vremeplov vratio u prošlost i samog sebe našamarao.
Evo, sad crvenim kad se toga sjetim, kao kad na tv-u vidiš da neko pobere sramčinu pa brzo okreneš program!!!
Upisujem svoje srce u uličnu prašinu,
od Urala do Sierra Nevade,
od Yokohame do Kilimandžara...
reputacija data u 05:06h.. los sex..
Или је био будан баш због секса са манекенкама?
Знаш завршио таман са трећом, и прије но што ће да пробурази четврту, мало запријети стевану?
Ја би тако то радио да сам мафијаш.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Jedva je čekao da je isprati da bi se nakačio na forum, koliko mu je dobro bilo![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks