Naravno da nijeste mafijasi sa trenerkama i maksericama... nego samo seljaci :mrgreen:
Maxerice,trenerka,kajla,BMW...
Armani odijelo,cipele Piacotti,Mercedes S...
Nema ga
takodje. ovi koji po internetu pljuju kao neke mafijashe su talog drushtva, to su oni koje smo shamarali vaspitno kao djeca, pa su sad porasli i zavide svima.
ako imash pare, ako si ih napravio, a troshi oh oca mu ochina. kupi auto od 100 hiljada, obuci zlatnu kajlu od dva kila shta te boli racku.
psi laju, karavani prolaze
COITO ERGO SUM
Naravno da nijeste mafijasi sa trenerkama i maksericama... nego samo seljaci :mrgreen:
Kreč, kolica i mešalica.
bitno da se ove ribe pale na maxerice i pako raban milion, a vi gospodo urbani samo shetajte u cipelama i chizmama pa ostajete suvoga kuurca, samo cerajte svoj buntovnichki stil
COITO ERGO SUM
okle ti znash? probaj malo pa cesh vidjet. sex je izvor samopouzdanja i pozitivne energije, kad nema sexa onda nema ni toga, a kad toga nema onda nisi nizashta. sex je najbitnija stvar za izrastanje u zdravu i normalnu osobu.
bitno je da karash da bi vazda imao kez na licu. ja cu se prije druzhit sa nekim dripcem samo ako je jebaach, nego sa nekim shtreberom koji bi mi dao krvi ali nishta ne kida, to su smorovi, dosadni sebi i svima oko sebe.
zakljuchak, ribe se pale na taj mafijashki trip i bolje ga furat jer cesh imat koristi vishe nego da nabijesh neku kosu, crnu mantil, chizmetine, namrshetnu facu i brnjicu u nos. takav mozhesh ufatit samo neku narkomanku slichnu tebi a tu onda nema dobrog sexa no samoubistvo odma
COITO ERGO SUM
A sto cine ovi iskopi odje.Polovini njih forum je zivot a u realnom zivotu su niko i nista pravi lelemudi.Bolje bi i vama bilo da obrnete malo kesa pa kupite neku dobru trenerku maksare pa mozda o pojebete nesto a ne odje da lijecite frustracije
Last edited by MilosNk; 27-01-11 at 15:20.
"A poganima i rdjama ljuckim vjecno u zemlju gdje i treba"
Fap Masina Niksic!
Kakva su ovo vremena došla, da se patika i trenirka smatraju ultimativnom šminkom?
Pa ja ću u trenirci (koja mi služi kao udobna odjeća za po doma) otići samo kod najboljih prijatelja ili rodbine, tamo di mi nije neugodno, nebi negdje na javno mjesto izišao takav da me pečeš.
To mi je nešto kao da na ulicu iziđem u piđami.
Patike isto tako, služe za sport ili izlazak u prirodu, nosit ih npr. na pos'o bi bilo jednako blesavo kao da idem trčat u čizmama.
Zadnji put kad sam svjesno obukao trenirku i patike je bilo tamo negdje u 11. mjesecu kad sam ćaći išao pomagat oko svinjokolje.
A kad se samo sjetim kako sam tada bio "ušminkan" i "mirišljav", to je bilo čudo jedno...
![]()
Upisujem svoje srce u uličnu prašinu,
od Urala do Sierra Nevade,
od Yokohame do Kilimandžara...
X5 crni obavezno, kajla, sve firmirana garderoba a nidje veze uklopljena, kuce, stanovi, poslovni prostori se izdaju, a ne bi ni kafu platili....
Okle X5 ovima mafijašima na forum,okle.
A da oni se u bus švercuju da ne plate kartu![]()
nema mafijasa u crnu goru ljudiiii
History comes to life when you get involved and do it yourself.
Kako je anketa mocna hahahahahaha:yipiiii:
Brisite to ljudi ne blamirajte se.
U Cg postoje 3,4 mafijasa,mada ih mi zovemo - biznismeni (novinari ih zovu kontraverzni biznismeni).Ostalo su sve "mafijasi na baterije" - momci koji se tripuju da su neko i nesto,a 50 centi svi zajedno nemaju u dzep. Da su mafijasi imali bi kuce,stanove,milione na racunima,a ne maxerice i trenerku...Presmijesno...![]()
"Ti ne budi ništa!", rekao mi je Bog kad me stvorio.
Ovako izgledaju
a shto bih dao da vidim vashe slike, te prikazjanije, evo vas trojica zadnjih samo metnite ovdje vashu sliku da vidimo na shta liche gospoda, da i mi seljaci malo progledamo i pokupimo neke fore a ne da se shetamo po maxericama i trenerkama kao mafijashi neki.
truli ste mnogo, komplexi su chudo. odoh u grad da pijem, a vi i dalje trubite istu prichu
COITO ERGO SUM
Otvaranje fax-a za mafijaše mi se čini kao odličan poslovni potez.![]()
The more things change, the more they stay the same.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks