Imam jedno pitanje..
Moze li se izvuc Vasov M3 na panter il mora dinamitom?
AFAFK, that will never come...
Imam jedno pitanje..
Moze li se izvuc Vasov M3 na panter il mora dinamitom?
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Vasov je apoteka.me, imamo mi jednoga tu...e njemu ni panter, ni ludnicakovin, ni appelle moi, pa cak i povedilla ne mogu pomoc...
Jok, ne, nikako...
Daj fotku, via BMW Club naravno...
What happens if Audi have quattro?
Lift off oversteer i silence.
TAKUMI
Hahahahahahhhahahhaha
Dobar je za pod presu.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
oce li mi ko objasnit sta je bilo sa acidovim audijem?
WHEN RELIGION RULED THE WORLD,THEY CALLED IT THE DARK AGES
fabia,moze jedno pitanje za tebe,topli brate?:devil:
Samo bih potvrdio POST člana foruma metabond jer sam se u njegove tvrdnje lično uvjerio. (Čitaj: vidio svojim očima)
Strašno lijepo i pametno i vrhunski! Pa se vrći taksijom i snalazi. Svakako, treba čuvati dokumenta. Ja sam doživljavao da mi mjere šare na gumama i gledaju imam li duplu iglu u prvoj pomoći, o dizalici i pretresu auta u centru grada da ne počinjem... 20ak ljudi gleda, ka da narko bosa hapse :shock: Što li će da pričaU za mene poslijeN? :burp:
Slažem se s ovim! Dosta često srijećem neke od njih koji izgleda imaju kompleks, pa ga liječe "autoritetom". Ili se ponašaju kao "pecaroši".
Dobrom policajcu cilj nije da napiše kaznu, već da prevaspita učesnika u saobraćaju, pa da isti ne pravi prekršaje opet.
Eto, znam po sebi, par puta su mi oprostili neke gluposti, postidio sam se, da sam sigurno 10 puta te stvari manje radio no da su mi napisali ne znam kakvu kaznu.
Svakako, primjer: Ulijetanje s UNION BRIDGEa prema KBCu, hardcore sideways, i "plavi" iskače. Stajem.
Rekao je normalnim tonom: "Samo jedna moralna opomena".
Mislim da do kraja dana nisam više poprečivao auto.
Ili nek se vozi na Nankang gume, pa uskoro OPET neće imati čime proklizavati
Što je, da mu nije krivo što na podvožje? Zajebi kozmetičke detalje
Kupio ga neki HARMONIKAŠ?! Tako mi reče КејсЛоџик :shock:
jes da je staro auto ali da pitam: vektra 1.4i, 93.god, kad se otvori poklopac/čep od ulja na motoru, prska ulje na sve strane!!! e sad prodavac tog auta kaže, da to mora tako jer nemaju opeli tih godišta ispod tog čepa poklopac bregaste!! je li ovo tako ili je motor zreo za generalnu?
Dje ću naći poklopce komada 2 ili 4 stavka 6:
http://bmwfans.info/parts/catalog/E3...ke_ii_styl_39/
36 13 6 768 640
36 13 6 783 536
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
nesto je cinio na facebook biseri
Neke zetone spominju, ne znam je li istina...
Bijo si poziw koi se neodbija
Aoooohhh kakvaa banjaa i odmorrrr
Nema coek jedan jedini post vezan za temu, samo harmonike, panteri i ostale gluposti njegove... Samo je trebalo i jos jedan prune uradit, da se pobrise sve sto je ispovracao po forumu za ove par dana kad se vratio.
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks