Quote Originally Posted by Maja View Post
Ja razumijem potrebe Dubrovcana jer su sada "slepo crevo", a u ZG to znaju odlichno sta to znaci i politichki i ekonomski. Naravno i gospodja Kosor je nedavno potvrdila istu politiku prema Dubrovniku pa i to nosi svoju dobru tezinu. Ne odustaje se znam.. I oko Peljesca pratim relativno dosta, kao i poslednju investiciju od nesto preko 5 mil.. u vremenu krize to potvrdjuje ozbiljnost do kraja.
Neum mi ne spominjite jer sam precesto na liniji ZG-CG ili Rijeka -CG pa to dobro osjetim.. Navijam za svaku novu izradjenu trasu kroz CRO.. skoro kao i vi u Dubrovniku.
Politichki postoji opasnost (ako mogu tako da kazem) od pretjeranog oslanjanja Dubrovachke zupanije na srpski dio Hercegovine i CG.. To je javna tajna u tim krugovima i upozorenja idu u tom smjeru. Zato se nadam (bar zbog politichkog straha, po mom primitivnog ali eto ispade nekad i koristan ) da ce taj put ka DU ici josh brze. Sebichno sa moje strane ali... Gospodin Mesic je negdje pri kraju svog politichkog djelovanja pokretao prichu o potrebama jj puta i dolazio u CG da bi insistirao oko zajednichkog angazovanja CRO, CG i Alb.., jer je logichno da bi ekonomski i CRO odgovarala veza sa Grchkom zbog bolje iskoristenosti sopstvenog autoputa (o nekom znacajnijem benefitu u svakom slucaju nema rijechi - mozda oko 20% gruba procjena, ali i to vrijedi vise nego "rupa" kroz CG).
BIH je samo zeljela da profitira znajuci CRO potrebe, ali mislim da su prerano prekinuli razgovore o tome, bar zbog 400 mil extra (ekonomski gledano mogla se i ta cifra u nesto bitnije investirati). Onoliki promet kroz Neum steti i njima samima, ali to je "sica" za interese BIH..

Hvala Lepo
Da se Neumljane pita sutra bi oni otkinuli komad zemlje za koridor. Ali ih se ne pita. Pita se Sarajevo. A Sarajevo ima drugačije interese jer i oni grade svoju dionicu JJ koridora neumskim zaleđem. Neum je ljeti katastrofa i oni stalno kukaju. Najlogičnije rješenje je gradnja brze ceste Ploče - Dubrovnik sa po dvije trake u svakom smjeru, preko Pelješca mostom ili tunelom, pa do Debelog brijega i sve to preko teritorije RH. Jer mi preko teritorije Republike Srpske i BiH ne dobijamo ama baš ništa. Tuda bi put prema Splitu bio 70-80 km duži u jednom smjeru, a i granični prijelazi bi ostali sve dok BiH ne uđe u EU (što neće bit tako brzo). CG bi imala mogućnost birat gdje će se spojit na cestu prema Europi, da li u Trebinju ili na Debelom Brijegu.

Na žalost mi u Dubrovniku nemamo prave ljude u Saboru RH koji bi zastupali interese ovoga kraja. Puno i previše davamo, a ništa ne dobijamo.