Page 310 of 1170 FirstFirst ... 210260300306307308309310311312313314320360410810 ... LastLast
Results 7,726 to 7,750 of 29227

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Zodiac View Post
    Iako Fedexa obozavam, drago mi je sto je Nole dobio. Vrijeme je da polako krene ka' prvom mjestu ATP liste.
    Novak Djokovic je definitivno igrac kojeg nijesam volio zbog njegovih navijaca, jer se obicno radi o okorelima SRBALJIMA, koji ne znaju ni ko su ni sta su ni zbog cega navijaju. To su ovi ko ti sto prosipaju ove budalastine tipa "Srpski inat". Nego eto, sto se vise inatite, manje vas je i manja vam je drzava, tako da samo naprijed...SRBALJI.
    Taj cuveni srpski inat je neshto shto je najvishe i upropastilo tu lijepu zemlju i normalni narod koji u njoj zhivi. Ali, da ne prelazimo na politicke teme sada...
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahahaha a kolika je tvoja drzava? pa srbija koliko god se smanjila ne moze doc na velichinu crne gore.

inache ja sam kosmopolita, zhivim svudje i sve zemlje su moje i volim sve narode ovoga svijeta, mozhda ne hrvate i albance malo jbg ali ima i njih dobrih. treba da se druzhimo, prijateljimo sa svima i shirimo ljubav i pozitivnu energiju, samo zabava i veselje.

a srpstvo u srcu vazda nosit!!!
    COITO ERGO SUM

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

@Recordare88
    Kako samo iscrpljuje Garos,najtezi Slem definitivno,sljaka je to,mada bi mogli Francuzi da pomognu agresivnim igracima,da je ubrzaju malo kao sto su uradili 2009.
    Za mene je ocekivano i u ovom trenutku da igraju finale Vimbldona Nadal i Federer...

Ko god navija za Novaka samo zato sto je iz Srbije mu nije pravi navijac...

cssr Guest

al je perje lećelo 8)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by LudnicaKovin_ View Post

inache ja sam kosmopolita, zhivim svudje i sve zemlje su moje i volim sve narode ovoga svijeta, . treba da se druzhimo, prijateljimo sa svima i shirimo ljubav i pozitivnu energiju, samo zabava i veselje.
    Ajde da se ovdje slozhimo,jer ovo vazi i za mene, na ovome zadrzhimo i zavrshimo dalju prichu oko ovoga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    @Recordare88
    Kako samo iscrpljuje Garos,najtezi Slem definitivno,sljaka je to,mada bi mogli Francuzi da pomognu agresivnim igracima,da je ubrzaju malo kao sto su uradili 2009.
    Za mene je ocekivano i u ovom trenutku da igraju finale Vimbldona Nadal i Federer...

Ko god navija za Novaka samo zato sto je iz Srbije mu nije pravi navijac...
    Garos trazhi upravo one osobine koje su federera i napravile najboljim igracem-strpljenje, preciznost udaraca i kondiciju. Kada je Federer u top formi, tu mozhe da mu parira samo Nadal sa svojom nevjerovatnom kondicijom i counterpunchingom.

Mislim da Novak teshko da mozhe neshto vishe na Garosu, chetvrt ili polufinale sigurno, ali bojati se da ga tu izdaje snaga.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

moglo bi se stvarno, jednom za vazda, batalit s pricom o nacionalnosti i lojalnosti.
    Nole Srbine ! cemu to sluzi? znamo svi da je srbin.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Mislim da Novak teshko da mozhe neshto vishe na Garosu, chetvrt ili polufinale sigurno, ali bojati se da ga tu izdaje snaga.
    Uh ovo je neki drugi Novak,strasno kako mocno fizicki djeluje,ima on drugih problema,ali sad je fizicka pripremljenost strasna!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Zodiac View Post
    Iako Fedexa obozavam, drago mi je sto je Nole dobio. Vrijeme je da polako krene ka' prvom mjestu ATP liste.
    Novak Djokovic je definitivno igrac kojeg nijesam volio zbog njegovih navijaca, jer se obicno radi o okorelima SRBALJIMA, koji ne znaju ni ko su ni sta su ni zbog cega navijaju. To su ovi ko ti sto prosipaju ove budalastine tipa "Srpski inat". Nego eto, sto se vise inatite, manje vas je i manja vam je drzava, tako da samo naprijed...SRBALJI.
    nemo' se nervirat prijatelju,nije vrijedno... pusa

cssr Guest

al što volim da čujem svako malo: đole hrvat, koshovar, montenegro... dogovorite se

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Fed do finala Garosa mozhe lagano ako bude u formi, jer na sljaci protiv njega teshko da mozhe da se primijeni taktika koju je danas primijenio Novak. Chak prije nego do finala Wimbledona...Mada red bi bilo da odigraju ta dvojica josh jednom, oni u kakvoj god da su formi igraju fenomenalni tenis jedan protiv drugog, bolja su bila ona dva egzibiciona mecha tu skoro nego vecina tenisa kojeg smo vidjeli na AO
    Ja se iskreno nadam da ce po obichaju Nadal da uzme opet Garos. Nadam se da ce se oporaviti. Vamos Rafa!
    Cestitke Djokovicu.

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Novak i Murray... Uh. Bice tesko. Murray je takticar, defanzivan, izuzetno zreo... Novak, opet, u zivotnoj formi. Bojim se samo eventualnog viska samopouzdanja...
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Uh ovo je neki drugi Novak,strasno kako mocno fizicki djeluje,ima on drugih problema,ali sad je fizicka pripremljenost strasna!
    Vidjecemo koliko ce to trajati,prema tom aspektu njegove forme sam i dalje nepovjerljiv. A ima i tenisera (kao na primjer Ferer) sa kojima na betonu Novak lagano izlazi na kraj, a na sljaci mogu opasno da ga namuce...

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pustite Roland Garros, sta ste navrli... Aussie Open ima svoj prelijepi shmek, fantasticnu i najpozitivniju publiku, i sto je najvaznije - podloga je takva da se na njemu uvijek vidi najljepsi napadacki tenis. Brzo ce nedjelja, pa kad to prodje, onda razmisljajte o shljaci...
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by getaway blues View Post
    Pustite Roland Garros, sta ste navrli... Aussie Open ima svoj prelijepi shmek, fantasticnu i najpozitivniju publiku, i sto je najvaznije - podloga je takva da se na njemu uvijek vidi najljepsi napadacki tenis. Brzo ce nedjelja, pa kad to prodje, onda razmisljajte o shljaci...
    A dobro, pricamo o Djoku i njegovoj karijeri, ovaj turnir je vec osvajao i tradicionalno mu dobro ide, ali pitanje je moze li i vishe od toga.

Shto se tiche finala, mislim da Marej ima vece shanse (ako prodje) u omjeru,recimo 60:40. Ako prodje Ferer,mislim da je to lak posao za Novaka.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

vidim da su svi vec otpisali ferera?
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Biće to nevjerovatno težak meč za Novaka, obično zato što se nešto "hoće" da onaj ko je bio u finalu jedne godine osvoji taj turnir iduće. Nadajmo se da se to neće desiti ovaj put. Problem je što su Novak i Marej dva, mogu slobodno reći, JEDNAKA igrača. Isti onaj mrtvi odbrambeni stil, taktiziranje, manipulacija snagom, nestalan servis koji često može prevagnuti na jednu stranu i ostale komponente. Skoro ista visina, istih su godina, mislim i da su sa iste akademije. Talenat isti. Biće gadno i teško, ali bi bilo mnogo ljepše gledati Novaka i Nadala u finalu. Imaju različite stilove, a i sami su vrh u ovom sportu, i onda je zanimljivo gledati takav sudar dva različita stila. Ovako će meč biti mrtav, jer i Novak i Marej igraju istim defanzivnim stilom.
    "ˇDejémonos de andar de cumbre en cumbre y vayamos directo a combatir el alfabetismo, carajo!"

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Federer-Marej ponovo finale, i mislim da ponovo Federer osvaja. Inace, mislim da se razlika izmedju Federera i Rafe i svih ostalih i dalje mjeri svjetlosnim godinama.
    bas je lijepo kad je neko samouvjeren..
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nisko, nisko...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    580
    Thanked in
    417 Posts

veceras i ujutru na programu ovi mecevi:

05:00 Dulko / Pennetta - Azarenka / Kirilenko (Rod Laver Arena)
    09:00 Kirilenko / Zimonjic - Srebotnik / Nestor (Margaret Court Arena)
    09:30 Ferrer - Murray (Rod Laver Arena)

http://zokbuducnost.clubme.net/

Thanks Thanks Given 
    305
    Thanks Thanks Received 
    236
    Thanked in
    133 Posts

Thumbs up

Jedna od najboljih Novakovih igara do sada. Počišćen Federer, i mentalno i fizički.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    7 Posts

Auuu, sta mu je Novak radio danas.

Perfektna igra Novaka, Federer rasturen. Sa ovakvom igrom, veliki sam optimista pred finale, nebitno ko ce biti protivnik, Marej ili Ferer.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Po meni Federer u meč protiv Đokovića ulazi kao autsajder i to po prvi put u karijeri. Ne preveliki, ali autsajder. Naravno, kao veliki Federerov navijač, volio bih da pogriješim u ovoj procjeni.
    Nažalost, bio sam u pravu. I to nijesam slučajno predvidio. Federer više nije onaj stari i to dakazuju već četiri GS-a zaredom bez finala a da nije poražen od Nadala. Samo pogledajte prije toga koliko je bilo tih poraza van Nadala. Jednom Safin i jednom Đoković + poraz u finalu od Del Potra, ali je na tom US Openu igrao odlično ali je Argentinac igrao nevjerovatno. Nije da Federer igra loše, naprotiv, ali nedovoljno je to za osvajanje turnira. Već tri bespotrebno izgubljena seta prije polufinala što se ranije događalo samo sporadično. Ono što je najgore za njega jeste za njega premali broj spašenih brejk lopti. Ranije smo gledali kako to na 0:40 lako rješava asevima i servis-winnerima (mada je na rebound ace-u to bilo lakše) dok sada spasi dvije i trt – nema više. To da na psihološkom planu nije onaj stari vidi se i po drugom setu koji je bio njegov ali ga je samo trebalo završiti. Previše ležernosti protiv odličnog Đokovića. Ne želim ništa da oduzmem Đokoviću koji igra odlično i u životnoj formi, ali ruku na srce Federer je ranjiv i to vidi svako ko objektivno a ne navijački posmatra. Ono što, kao Federerovom navijaču, ne uliva nadu da će on osvojiti još koji GS jeste to što ne vidim koji bi to GS mogao biti. Roland Garros sigurno neće jer su tu pored Nadala u budućnosti na šljaci za njega neprelazni Berdych, Söderling, eventualno Del Potro, pa i sami Đoković može biti nezgodan. Na Roland Garrosu bi samo trebalo doći do tog četvrtfinala kako bi se i taj rekord u vezanim četvrtfinalima GS-a postavio. Wimledon je slična priča i slični igrači. Prošle godine Hewitt ga je savladao poslije 100 godina u Halleu što valjda dovoljno govori o krizi rezultata. US Open bi jedino mogao ali ako Nadal ponovo sebe nadmaši kao prošle godine a pogotovo ako se Del Potro i definitvno vrati u formu od prije dvije godine šanse su takođe minimalne. Ne bi, naravno, bila sramota ne osvojit više nijedan GS (malo li ih je?) ali bi šteta bilo zbog rekorda koji Nadal ukoliko bude zdrav može prvenstveno zbog gotovo zagarantovanih Roland Garrosa nadmašiti.

Finale? Po svim mogućim scenarijima Đoković je favorit. Nemam nikakvu dilemu u vezi sa tim. Jedino je pitanje koliki je favorit. Ukoliko Ferrer trijumfuje u polufinalu finale će biti čista formalnost. Ukoliko Murray po očekivanju pobijedi zavisiće od dužine meča. Ako bude pobjeda od 3:0 onda možemo očekivati makar uzbudljivo finale. Interesantno je da su se Murray i Đoković do sada sastajali isključivo u Tennis Masters 1000 seriji. Prvo 4 pobjede Novaka od kojih su zadnje tri bile klasično razbijanje a onda je Andy zasukao rukave i napredovao više od Novaka i porazio ga u zadnja tri meča. I jednom i drugom bi u tom finalu bilo olakšanje što bi Murray konačno ušao u finale a da mu sa druge strane ne stoji Federer, a ista stvar je i sa Đokovićem jer neće igrati protiv Nadala ili Federera. Plus što je Novak već osvojio ovaj turnir (samo da se ne sjeti Safina protiv Johanssona 2002. kad je kao apsolutni favorit poražen u fnalu iako je prije toga osvojio US Open protiv Samprasa 2000.). Što se same igre tiče , po meni Novak ima nešto više. Eto, malo sam odužio ali i pokazao kako se može napisat post o tenisu pritom lišen bilo kakve iskompleksiranosti.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakav tenis. Uzivancija... znam da danas mnogima nije lako da podnesu ovaj veliki uspjeh SRBINA. Hvala Novache na svemu!

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,986
    Thanked in
    4,010 Posts

Kad sam vidio da je ispao Nadal, pomislih - je li moguće da Murray mrzni osvaja. Sad mi se još više tako nešto čini. Mada ne pratim previše tenis, čisto osjećaj neki.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Page 310 of 1170 FirstFirst ... 210260300306307308309310311312313314320360410810 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)