Izgubio Soda, katastrofa, A Raonica sam gledao zadnji set samo, dobio Ferer na iskustvo...
a sta radi raonic...ne iskoristi one sanse i izgleda da ce da izgubi...usput dolgopolov dobio soderlinga![]()
Izgubio Soda, katastrofa, A Raonica sam gledao zadnji set samo, dobio Ferer na iskustvo...
---Chelsea Fc---
ima li ko link za gledat na net ao ?
izvoli, spusti malo dolje i vidjeces australian open mecevi
http://zokbuducnost.clubme.net/
Shvedjanin je prvo popizdio od vrucine,a curica mu je lagano al sigurno uzimao poen po poen i kidao zivce,naravno ima veze shto je curica bio tu u Australiji josh od petog decembra,trenirao,a i koliko se vidi ima mentalnu stabilnost,tako da ovo i nije neka velika senzacija .
...
nenagradno pitanje: da li je dolgopolov prvi teniser koji nosi rajf, a usao u je u 1/4 finale nekog grand slama?
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
gledao sam mec i mogu reci da ce raonic za po' godine, godinu, biti mecu prvih 10![]()
veceras na programu ovi mecevi
01:00 Petkovic - Li (Rod Laver Arena)
01:00 Kubot / Marach - Butorac / Rojer (Show Court 2)
02:30 Wawrinka - Federer (Rod Laver Arena)
02:30 Bryan / Bryan - Melzer / Petzschner (Margaret Court Arena)
02:30 Mattek-Sands / Shaughnessy - Peschke / Srebotnik (Show Court 2)
04:00 Dulko / Pennetta - Grandin / Uhlirova (Margaret Court Arena)
04:00 Azarenka / Kirilenko - Chuang / Hsieh (Show Court 2)
05:00 Wozniacki - Schiavone (Rod Laver Arena)
05:30 Govortsova / Matkowski - Srebotnik / Nestor (Show Court 2)
07:00 Arvidsson / Petzschner - Kirilenko / Zimonjic (Show Court 2)
09:30 Berdych - Djokovic (Rod Laver Arena)
12:00 Huber / Petrova - Black / Rodionova (Rod Laver Arena)
pat cash ili pat rafter? rafter jeste vezivao u rep, rajfa se ne sjecam. cash je rocker, on je vezivao maramu.
Vala je Keš kad tad stavio rajf na vuglu!!!
Sto znam, Karlos Moya... Ne znam, ne mogu se sjetiti. Moralo je biti rajfera. Mozda i Agasi... Pluskvamperfekat je to za mene. A tek starija plejada, oni su tek imali kosice.
Dolgopolova sam primijetio na jednom turniru pocetkom prosle godine, i djelovao mi je kao veliki potencijal, a onda mi se nije dalo nikako da ga gledam do jutros. I stvarno je mnogo napredovao, samo sto mora prije svega da ojaca fizicki. Ima onaj neartikulisani pokret rukom nakon sto udari forhend, sa reketom koji zavrsava iza glave sa desne strane, jedan od cudnijih udarada. Bice dobar, djeluje kao kuler koga boli uvo za sve.
Soderling po starom, uvijek ce on imati momente kad mu nista ne ide od ruke. Doduse, njemu AO najmanje lezi od svih slemova.
A nisam znao da je onaj Danilovic preshao da igra za Svedsku , a brao mu ga ..
BISOGNA VINCERE !
meni je super skroz taj pokret. a i servis mu je precudan. udarci mu izgledaju kao da je otisao kod nekoga na 10 casova osnova i sparingovao godinu dana sa komsijom sa sedmog sprata. onda mu je dosadilo da ga dere i prije godinu dana se prijavio za lokalni turnir i ostalo je istorija.
Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 25-01-11 at 05:00.
lagano fedex odradi wavrina.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
veceras na programu uzivo ovi mecevi
01:00 Kvitova - Zvonareva (Rod Laver Arena)
02:30 Radwanska - Clijsters (Rod Laver Arena)
04:00 Dolgopolov - Murray (Rod Laver Arena)
09:30 Nadal - Ferrer (Rod Laver Arena)
12:00 Peers / Ball - Mattek-Sands / Tecau (Rod Laver Arena)
moze li nole sto federeru.... bar da mu set uzme?
ja imam utisak da moze da ga dodbije, mozda u 5 setova...
Who let the dogs out
ako ode u 5, sigurno ga dobija.
Nisam gledao Nokicu na ovom turniru ni jednom,al prochitah da je sinoc Berdych imao shanse u drugom setu,kad se igrao tb imao je dvije set lopte,a shto se tiche Feda,mislim ne da nece bit 5 setova nego ce Nokica isfrustriran da ode s torbama na ledjima i to posle 3,eventualno 4 seta,pamti Fesha zadnji UsOpen i to odlichno![]()
...
Po meni Federer u meč protiv Đokovića ulazi kao autsajder i to po prvi put u karijeri. Ne preveliki, ali autsajder. Naravno, kao veliki Federerov navijač, volio bih da pogriješim u ovoj procjeni.
Dick Laurent is dead!
Moze on da pamti, ali ako Nole ne bude dozvolio dzaba mu sve sto je zapamtio![]()
Proslo je cini mi se 2-3 godine kad ga je Djokica tukao na AusOpenu i mislim da je doslo vrijeme da se to ponovi... Nisam ni ja gledao djokovica puno al ovaj mec sa berdihom je odigrao kao svarceneger![]()
Moja zelja je da mec ode u 5 setova, cisto radi neizvjesnosti jer je onda bolji za gledanje... Pa sto bude neka bude. Po meni Nole ima snage da otkine Federeru bar jedan set!
Who let the dogs out
Eto vidjecemo,svaka chast Djokici normalno,al vrijeme je da stvari dodju na svoje mjesto,ko je gledao sinoc mech protiv Wawrinke,zna o chemu govorim,vishe mi je neizvjesno drugo polufinale koje se namece nocas,izmedju Rafe i Murraya,chak mi je u blagoj prednosti Shkot,mada bih volio gledat finale izmedju dvojice najboljih na planeti.
...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks