jos jedno pitanje:da li mogu da kupujem a da mi kartica nije verifikovana?
nesto sam pokusao ponovo pa mi javlja
The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal.
jos jedno pitanje:da li mogu da kupujem a da mi kartica nije verifikovana?
Pa i ne treba da je verifikovana... Nego je izaberes, i na nju ti salju taj kod pomocu kog ces je verifikovati... Mislim da ne trebas ponovo ukucavati broj kartice, i mislim da tu pravis neku gresku... Ja sam to odavno radio pa se ne sjecam detaljno procesa, al je krajnje jednostavno... Mozda ti neko od drugih forumasa moze pomoci...
Edit: Da ti nije kartica NLB Banke?
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
da kartica je NLB.
NLB kartice ne rade na PayPal sistemu! Jedino da uzmes karticu neke druge banke...
narucivao sam neke tablete za majku, oni su dobili novac, ali ja nisam dobio posiljku. srecom bili korektni ljudi pa su vratili pare.
@spouk
Ne može NLB.Ja je imam.
Jedini način je da napraviš virtuelnu karticu na Entropay, pa je povežeš sa NLB karticom.A onda otvoriš PayPal sa tom virtuelnom Entropay.Tako ja trgujem već pola godine.
Fora je u tome što entropay naplaćuje loading fee prilikom prebacivanja sa prave kartice na virtuelnu entropay.Nekih 75 centi na 15 eura.Pa ako ti to ne smeta, eto ti rješenje.
ok,hvala vam.
CKB + Slovenija je ono sto ja koristim... Isto tako rade i Atlas Mont, a i ostale banke... Uglavnom samo NLB prijavljuju da ne radi na PayPal...
http://stores.ebay.co.uk/startup-media/Home.html
ja mislim da cijene igara (konkretno PC) ne mogu bit jeftinije od ovoga..a plus je postarina 0.99 funti...![]()
kako volim tako male postarine![]()
"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda
smijesne slike su u drugom topicu![]()
Obratih se Resolution cetru posle 2 sata dobih odgovor:
Evo sa paypal-a
Good news! We let the seller know you didn't receive the item, and the seller issued you a full refund. This case is now closed.Refund information:
A full refund of $16.99 was issued on Jan 26, 2011. The refund includes the purchase price plus original shipping.
eBay Payment Sent (Unique Transaction ID #xxxxxxxxx)
This transaction has been refunded.
For further details please see transaction xxxxxxxIf you paid by debit or credit card, your refund will go to that card. Otherwise, your refund will go to your PayPal account.
![]()
Total Amount:
-$16.99 USD Fee amount:
$0.00 USD Net amount:
-$16.99 USD Date:
Dec 14, 2010 Time:
08:35:34 PST Status:
Refunded
Item # Item Title Qty Price Subtotal 250739420641 4GB Micro SD Card Clip MP3 Player up to 8GB Black NEW J 1 $12.99 USD $12.99 USD
Shipping & Handling via Other International Shipping - US
(includes any seller handling fees): $4.00 USD Shipping Insurance : --Total: $16.99 USD
lovely done.
Ja bih ove iz E-baya zaposlio u Elektroprivredu![]()
Interesuje me je li neko od vas naručivao obuću i, ako jeste, je li plaćao carinu?
Bih da naručim jedne cipele sa Amazona (UK). Do sad mi je sve sa Amazona stizalo poštom na vrata (CD-i, knjige, kozmetika, majice...). Znam za ono pravilo da se za narudžbinu ispopd 150€ ne plaća, ali mi cipele nešto mirišu kao roba na koju bi mi rebnuli globu, pa bolje da priupitam.
ako je price+shiping vise od 100e, placaces carinu.
^ Stizale su meni sa Amazona martinke , i Fred Perry patike (dvoje u isti paket) sve regularno , samo ako je ispod 150...![]()
Kreč, kolica i mešalica.
^ mom drugu su patike bile 120e, i placao je carinu
Hm... ovo za 150€ piše u zakonu i to je sve.
Stevanne, a znaš li slučajno koliko ga je ispala carina?
Ove moje sa poštarinom dođu oko 110€.
nije nesto puno, oko 10-15e, to ide na procenat valjda..
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks