jedino da opici u BG ili HR u njihovo predstavnishtvo (ako je BRC) , mada ja sam odlucio moj da ne popravljam nego fino novu instalaciju da ne razmisljam
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Pogledaj listu tih uredjaja, ono iz glave (necu da potrazim na google, evo tu je appelle moi):
Lovato
Tomasetto
Landi
Landirenzo
Zavoli
Lovtec
Caselogic
Bardolini
BRC
cekaj, moram googlat, ne znam kako se zovu ovi holandski...
AG
Prins
Koltec
Onda, svi uredjaji imaju po 5-6-7 modela.
TAKUMI
meni su trazili u AC Rasic 500e da mi ugrade novu instalaciju i staru maknu , a bocu i cijevi da ostavim kao je vec .
jel to ok ? Sto mislis fabojini
ps. djeluje mi malo mnogo 400e mi je vec nekako prihvatljivije
Last edited by Stivi; 24-01-11 at 18:56.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
zanima me dali bi mogla da se promijeni ova obicna klima u golf 5 i da se stavi digitalna ?
evo o cemu se tacno radi tako je sada
Dje da vidim koji je to plin u bratovog golfa, jer ovaj duduk ne zna![]()
Njak Njak Njak
ako je sequent ima nedje smjesten ECU i na njega mora pisati
Gledam nesto na eBay se mogu poruciti ovi kablovi za dijagnostiku dosta jeftino , da nema ko zainteresovan da porucimo zajedno pa malo da se igramo
ps. ima li ko iskustva sa njima , jer ovo su uglavnom kopije
http://www.brc.co.rs/cms/index.php
Mislim da ti je kod njih za te pare komplet sekvent.A BRC nije neko marka tipa Lovato ni dosta fina aparatura.
Edit:Moja greška,cijene su ipak malo veće za sekvent tj duplo veće![]()
Last edited by Dutch; 24-01-11 at 20:09.
Mene su ovdašnji majstori ubjeđivali da ga skinem i stavim Lovato.
"Znaš kako,Lovata možeš i sam da šteluješ i popravljaš,on je strašan za ove naše puteve"
Bukvalno ova priča.A BRC kod mene nije štelovan ko zna otkad,pluća treba da se mijenjaju i opet radi odlično čim auto postigne radnu temperaturu tj 3-4km pređenog puta.
Cuo sam da su jedni od boljih.
http://www.autogasradic.com/Cenovnik.php
Srbija Euri, BiH KM.
Ja imam, kao sto sam naveo prije u nekoj prici o plinu, sekvent Zavoli na BMW-a vec 4 godine i koji mjesec, presao sam do sada preko 350 000KM u glavnom na plin(95%) i nikakvog problema nemam osim redovnih servisa filteri i membrana.
Sada sam uradio servis (prije 7 dana) i na kompjuter pregledali stanje i nema nijedna greska.
Inace mi je majstor iz Subotice koji se bavi stim minimum 20 godina, i svako auto koje sam imao na plin On je ugradjivao i svako je trosilo onoliko koliko je i rekao (+ - 5%).
Evo jos jednom da kazem da mi BMW 520i `94 godiste trosi na otvoreno od 10-11lit plina, u gradu oko 15 lit sto je za mene jako zadovoljavajuce i jos da kazem da moj BMW ima preko 800 000KM bez generalne i ne izbacuje dima ni trunku drzeci gas do blokade.
Pozdrav svima.8-)
Last edited by metabond; 24-01-11 at 23:52.
koje su kazne ako te zaustave, a nemas vozacku kod sebe?
Sad ti uzmu auto i povedu ga u zetatrans, pa onda kazna i te fore...
ovo rade zbog voznje auta a u slucaju da je vozacka oduzeta, posto su genijalni i ne mogu da provjere dal ti je vozacka oduzeta ili ne, oni primjenjuju ovo gore sto sam napisao..... treba li da napomenem da nemaju pravo da registrovano i tehnicki ispravno auto oduzimaju?
Kad nema drugog načina.Uzimali su i nekima iz mog komšiluka zbog trkanja u sred bijela dana isl.Džabe,oni opet sjutri dan isto.I onda su plijenili auta.Ne mogu da ga pošalju u zatvor za to a stoki ne možeš objasnit.Golfom dvojkom ulijeće među đecu koja se igraju na parking isl.
Pazi, iskreno me zabolje sto oni nemaju (ili ne umiju) nac' nacin da rade svoj posao... ima ih gomila po ulicama i rade svoj posao samo na nacin popunjavanja sopstvene kase, ostalo ih ne interesuje.....
Cinjenica je da ima masa kretena, maloumnika i golfova koji prave haos po gradu, al zasto bi ja ili bilo ko ispastao zbog "tamo nekih" ljudi koji prave haos po gradu-naselju? Zna se kako se postupa sa takvim, al je glavni problem sto su takvi neciji sinovi pa ne smiju nista....
Stavili su lezece policajce, uz izgovor da se brzo vozi, tako da sad jedino mojoj raskopanoj jadnoj uskoj ulici voze brzo, jer jedino u naselju tu nema lezecih.... a da ne pricam da auto na istoj relaciji poitroshi 20-30% ovog preskupog goriva upravo zbog stani-kreni voznje (da ne spominjem unistavanje trapa i troshenja ostalih komponenti na autu).....na kraju krajeva, zna se dje se postavljaju lezeci policajci i zbog cega....i zbog cega je kod nas na svaku ulicu po 10 komada (neko je debele pare uzeo na iste-jedini razlog)
Jednu noc sam se pola sata raspravljao sa policajcem oko vozacke, zaboravio sam je, i htio je da mi vodi auto u zetatrans, i ako je bio parkiran na 300m od moje kuce, nije htio da saceka da je donesem, da se eto on uvjeri da imam vozacku, i na kraju, kazna 30e uz stav kao da je on mene nesto castio...
Cinjenica je da postoji zakon i da se taj zakon treba postovat, i sa moje i sa njihove strane, odakle bilo kome pravo da uzme ili zaplijeni auto koje je tehnicki ispravno, registrovano i sve drzavi preplaceno za isti taj auto?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks