hahaha kad nema nikakvih desavanja ima ih 20,a ne kad igraju mech![]()
najjace pitanje okle u nelijevu igraonu 20 ljudi posle 12 ahahahaha
...
hahaha kad nema nikakvih desavanja ima ih 20,a ne kad igraju mech![]()
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Shto se ja nerviram zbog neke djechine jebene na hltv.org... Mozhda se cijelu noc raspravljam sa nekim malim zhabarom od 13god ili nekim ciganchicem portugalskim... Prsa sam totalno, odo da odmaram... :mrgreen:
#fakenews
Barem nam thread ima vise odgovora nego finale IEM5...:twist:
Ma opusteno ljudi, naravno da ce plakat kad su dobili po bulji. Izgleda da su vas toliko potcijenili cim onoliko kukaju, cus cudno sto coek provjerava svaki cosak i svaki štek. Bitno je da koliko god imate onih koji govore lose toliko imate i onih koji podrzavaju. Ovo sve neka vam bude samo motivacija da se sto bolje spremite za sledece meceve, nek vide ljudi da se odje igra vrhunski CS.
Aj uzdravlje.
svaka cast momci!!!
ne treba obracat paznju na ove gluposti,samo je od sad zabranjen pojedinim srbima dolazak na turnir u cg i to je to![]()
Lopi
MALLACCC
ostavih im jedan komentar ali glupani su to![]()
ma srbi su sa "popizdeli" sto se u CG organizuje ovakav turnir, malo nam zavide pa su poceli da pucaju po savovima![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Bravo za pokazano, ali sjedite sledeci put nekoliko dana zajedno i provjezbajte taktike, podesite racunare i sredite se psihicki i go go go... Nemojte se zajebavat ka do sad kad mozete mnogo vise pokazat... A ovu djecinu iskulirajte nek ih boli poraz kad su potcjenjivali i kad su nubovi...
Aliquando et insanire iucundum est ~ ~ It is sometimes pleasant even to act like a madman. Seneca
Sad citam na klanrur i vidim dobar post od playmore Hybaa i glasi ovako
Iskreno, sta se sve radilo i ko je radio ne iskljucujem opciju. Da sam detaljno gledao ili analizirao nisam, ne mogu da procenim i necu da iznosim misljenje vezano za sam cheat.
Najveci fail ovde je od strane CB-a. Pravilo njihovo jeste retardirano ali oni se ipak pitaju i oni moraju da donose odluke, svidele se one masi ili ne. Nakon svega i nedostatka POV demoa, realno je da se odigra repriza meca. Izvinite Crnogorci ali tako je kako je. IEM online deo je imao puno meceva koji su ponavljani i to se na esl-u cesto desava. Entity je diskvalifikovan zato sto night nije ugasio net_graph pa vi vidite kako su surova pravila. Nemas pov demo? Ko ti je kriv. Reprizira se mec pa zato za sledeci imas 5 komada odma po zavrsetku meca uploadovano.
Ovako ce ostati sumnja i pravo da vam kazem to je jako zajebano. Bolje repriza i loss, nego da me okarterisu kao cheatera pa makar i to nisam. A vi momci iz CG-a, mislim na igrace, niste bas lepo odgovorili na ovo. Italija je noob ekipa koju valjda mozete da pobedite i u reprizi. Mesto da odigrate isto i dokazete suprovotno vi samo bacate sve vise i vise sumnje na sebe.
Na kraju krajeva, ispali ste od Portugala(velikog favorita na papiru). Sta vam tacno znaci taj jedan mec? Nista generalno, al ovako ste se sjebali.
sve je to lijepo ali italijani nijesu trazili rematch,nego odma klip i plakanje po hltvu... naravno da bi ih o5 razguzili,zato oni ni nijesu trazili rematch
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Kad bi se svaki put ponavljali mechevi ako neka djechina kukaju, nijedan se tur nikad zavrshio ne bi... U pravilima jasno stoji da tim mozhe da dostavi hltv demo ako je pomenuti ispravan i tu je kraj...
#fakenews
Realno gledano i da se pruzi sansa ovima iz Italije ili bi neko od njih upalio cheat kako bi dobili jer su i oni sami sigurni da bi izgubili jer ih je nasa reprezentacija totalno skillom nadjacala pa posle toga igrom. A u slucaju kad Italijani ne bi koristili cheat u ponovljenom mecu onda bi ih nasa reprezentacija prosula totalno.
Kazem da bi koristili cheat jer ne bi voljeli da se obrukaju i izgube opet od Crne Gore jer ne bi smjeli na "ulicu" izaci posle poraza.
SELECTED
Opet sam u igri
Iskoristite turnir u BP da date malo reklame reprezentaciji i vama samima, a i malo skilla da nabijete. Pa sjutra kad demoe uploadujete na neki jaci sajt neka pricaju nubovi sta god budu htjeli. Eto mozda jednog rjesenja kako da se skine ljaga sa imena...
Aliquando et insanire iucundum est ~ ~ It is sometimes pleasant even to act like a madman. Seneca
Moj djed je vazda pricao kako Italijani ne znaju pusku u ruke drzat. Izgleda da ne znaju ni misa drat da valja
Vama momci svaka cast pa neka prica ko sta hoce.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Iskoristimo turinir u bp da zapocnemo gradjanski rat.
Brate ljaga u smislu da ljudi ne gledaju na nas/vas kao na moguce citere nego da su sigurni da ste profi igraci i skilleri koji mogu se pokrpe sa svima a sve preko sto dodje dobrodoslo. A pobjedom neka ste ucutkali i jedne i druge milo mi je do neba. Ne morate nista usvojiti ja se samo trudim dati neki konstruktivan predlog koji bas i ne mora naci primjenu nikad, meni ni iz dzepa ni u dzep...![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks