Divna je prica na HLTV.org nego je meni isto zabranjeno da pisem :P
A moraju mislit kad se na taj WCG ne mozhe poc pa da se vidi i da se u CG igra counter.
Divna je prica na HLTV.org nego je meni isto zabranjeno da pisem :P
momci osvjetlali ste nam obraz,ko je8e ove nubove sto mlatinjaju na hltv,GJ!!!
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
brate realno sve su botovi na hltv, upoznaces ubrzo jednog u BP :P
mene boli murica realno , nego mi je smijesno sto nas srbi prozivaju ... najgora nacija... milo mi je sto imamo potencijala da se popucamo sa "profesionalcima"... milo mi je sto sto turnir u bp nece biti samo izlet za par cg ekipa . eh da , znaju oni koji su igrali , serever je malo je reci presmjesan ... imao sam lichno par pucanja sa njima , ne znam dje mi meci idu ... ocaj ... al opet ponosan sam na igru i na momke koji su igrali i vs italije i vs portugala ... svaka chast.
VRHOVNI
Cek koliko sam vidio da confy samo proziva niko drugi, pazi komentar lika Prote
OMG PORTUGAL CHITARS!!!!!!!!!!!!!!!111one
ima jos par nekih debila ...
VRHOVNI
Mene iznenadi Bokee koji napisa da nije reka da Nosfe nije chiter
Ladno izgubih 10 minuta zivota citajuci komentare ove defektne nacije.
Samo neka su zdrao.
Dobro smo odigrali, eto popeli smo naciju na malo veci nivo igre.
Hvala sto nas bodrite ljudi, uvjek je to kljucno. Necemo ostati na clanbase takmicenju, praticemo intezivno ostala takmicenja i Zile ce nam zakazivati meceve da mozemo da vrtimo ljude u reprezentaciji prije ESL-a i jos masu drugih reprezentativnih takmicenja.
GG svima <3
P.S. Nek vam ne bude mrzno da na iRC-u nadjete kanal #MNEgaming (quakenet random server) svaki put kad sjedete za komp, support MNE community!
Realno ko vas je*e kad ste papani, 90% ljudi na hltv vas proziva da ste chiteri, rijetko gledaju takve fragove i reflekse, ali vas boli kita za vjezhbanje, necete da se spremite ljudski ni za neki jachi tur u srb...![]()
#fakenews
GG, prelijepih fragova i odradjivanja je bilo to mogu da kazhem, da je bilo malo vise srece i da se nisu prodale pojedine partije druga bi pricha bila.. Gl u nastavku ako bude josh kojhi rep. takmichenja..
P.S. Zile ***** ti kur@c za onaj dez HS na nuke![]()
Dobar je confy ljudi,moze da posluzi za zimnicu sad,treba jaka i kaloricna hrana..Dao Bog on nam je mesnat citav,ma lik se pretvorio u but..Cisto meso,mada ima i malo loja.. Pravi je.. ))Ehhh,koga vi slusate..Ko nam je on u zivotu??Degenerik bre..Najjaci smo..Bravo momci,svaka cast!!! by shoka
Najgore od svega toga je shto pola ovih penala shto spamuju sa komentarima na hltv.org su retardirana djechina koja ne igra cs ni 3-4 godine a i sve da ga igra nema ni 5 jachih turnira iza sebe, svaki neandretalac danas ima pristup internetu a kao shto vidite ovih portugalskih cigana ima na izvoz.
Sad se vidi koliko nam shteti to shto nemamo WCG kvalifikacije standardno svake godine i shto ne ide ta jedna ekipa na to takmichenje jednom godishnje.
A Italijani i gaming, dobro je to ljudi, nidje veze ni counter ni lineage2 ni dota ni nishta.
Ali dje onda dolazi Irac i bacha neki hate i potvrduje prichu o cheatu, Irci i counter ka Uzbekistan u vaterpolo.
Nego upravo zbog ovih neandretalaca nikad ne kreirah acc na hltv.org taman mozhda napravim jedan da bachim 2-3 strashna posta :P
Last edited by Tz-ObeLiX; 24-01-11 at 02:15.
#461GIGI is frekings headshoting impossible shots..
I play for almost 10 years, never did 20% of those headshots.. to much "pure luck".
Sta momci pishu
edit: Obe vazda sam tvoje postove volio brate!![]()
Postali ste poznatijos malo i bice vise komentara nego sto je fnatic dobio mTw u finale ovoga turnira
![]()
Da..postali smo poznati.Al ne po osvojenom turniru nego po "chitovanju"
Italijansko&portugalska sharada...nisu ocekivali ovakav otpor nashe repke..zato je sve to ovako lijepo izrezhirano od strane italijana..a portugalci sa samo dolili ulje na vatru..mene ovo nije smijeshno..naprotiv..sve ono shto se(manje vishe)svako zalagao od nas'wcg-ovi veliki turniri itd itd..podje naopako..ove stvari se ne mogu izbrisat gumicom..ovo ti nekako ostaje za vazda..opravdao ti sebe ili ne..na hltv i etc etc forume se svako pravi pametan..mal je broj ljudi koji vide pravu situaciju i koji vidi ono shto(manje vishe)mi svi znamo..zato treba da se da velika podrshka igrachima iz tima..(ne mislim samo na nelija)..ne mozhe se ovo ostavit po strani i recj "boli me *****"kad ***** ne boli..nego peche..i ne mozhemo prichati o zebancijama,jer sjutra ce krenuti neko drugi iz crne gore!
Pozitivno..ovi komenti samo mogu da nam/vam kasnije dignu rejting ako stvari dodju na svoje mjesto..i da se zapitaju svi kakav se to ovdje cs igra!mozhda nas/vas je shachica ali kvalitetna i te kako!
Svaka chast za oba mecha..italijani su mid skill koji ste vi naravno rastavili od zhivota, chim ste se trgli malo.Portugalci su vec druga pricha..par taktika i par pojedinaca..ono na shto se svodila i vasha igra..parirali ste im u svakom smislu uz manjak srecje u pojedinim situacijama..uzimam za obzir lag i losh server,koji ste na vrijeme trebali da skontate..ovakvi mechevi se uvjek mogu odlozhiti i trazhiti bolja reshenja u vashu korist..
da nisu pocheli sa nekim low provokacijama,mozhda biste i izvukli mnogo vishe.
U svakom sluchaju drago mi je da je Crna Gora na CB NATIONS CUP ostvarila prvu reprezentativnu pobjedu poslije 4 godine..ipak je to napredak idemo dalje!
Last edited by seven^; 24-01-11 at 05:28.
http://www.hltv.org/?pageid=18&ref=f...threadid=62700
mislim da je tu stavljena tachka!
samo ih spushtash gospodski![]()
ima li linaK za demove (oba) volim uveche sa zhenom pogledat dobar demo.
zahvalan!
arnold majka
Snimak sto su napravili veze nema.Iskljucili su zvuk a i bez toga se lagano vidi da je sve regularno i cisto.Cuveni hltv.org a nidje veze komentari ovih nazovimo igraca.
Hvala im sto se nakanise da stave tacku na ovo.
BTW,,Bravo za nase,boli vas uvo, makar cemo biti popularniji a pogotovo N0sfe ; )
Jebo im pas mater i da im je malo. Ali najjace :"Nosfecheatu"!
koji botovi je li moguce!
a ovaj kompilejsn im je presmjesan!
Last edited by cookie; 24-01-11 at 10:41.
...
komentar koji je pobijedio "what is montenegro and why they have computers." hahahaha e usta ga je8em nacisticka
Last edited by IJa; 24-01-11 at 11:12.
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
GREAT GAME chiteri!p
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks