Kakvi su nam hardcore-asi sa workoutima za trbusnjake. Sta bi bilo da urade supersetove sa 3 vrste cucnja (kad bi mogli). :razz:
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Hahahahahaha
Ovako se benchuje i kod nas.
Prejak momak.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
detektujem neku posprdicu sa tvoje strane ?
ako se odnosi na moj post - nesto si pomijeshao. niti sam hardKORASH, chak nisam ni 'rekreativac'. Slucajno nabasah na pitanje i sjetih se ovih vjezbi (koje bi ti sigurno mogao da uradis u 4 ujutro da te neko probudi).
tako da..samo radi cucnjeve i naravno, stay hardcore !
Originally Posted by my name is ...
Duboki cucanj, mrtvo dizanje... Trbusnjaci imaju stabilizatorsku funkciju, i stotine trbusnjaka 5 puta nedjeljno koje ti radis na nacin da pogadjas tzv "iliopsoas" a ne tzv "six pack" imaju kontra efekat za bilo koji cilj koji hoces da postignes, osim za cilj "uradio sam 56456464899879 trbusnjaka nedjeljno kao Gidra"![]()
skomi,nisam avetan da radim svaki dan iste trbusnjake,uradim ih 57495734957349 i posle se cudim "kako to da nemam plocice ,a odrah se od njih") nego sam mislio neki fazon kao ovaj ab ripper x, svidja mi se. i za pocetak naravno- da ukljucim litre i litre mleka i naravno,bez steroida nista
)
Ljudi zna li kod je mogu nac ove proteine kod nas u cg?
PhD Pharma Whey i Premium Whey Profesional SCI Mentor
Ko te je to slagao da su najbolji bas ti ?
Nisu to najbolji, a i da jesu ako nijesi takmicar, tesko da ce razliciti brendovi imati povoljniji ili gori razultat na tvoju muskulaturu.
U 185 g tunjevine je 50 g proteina...u jedno jaje je 4 g proteina...znaci ,jedna tunjevina je ekvivalentna kao da pojedem 12.5 jaja...moze li to tako da se posmatra ?
Jedno jaje cijelo ima ~ 7g pr.
Dobro ,razliciti su podaci...nedje sam nasao da ima 6 g proteina ,a odje 4 g http://www.wolframalpha.com/input/?i=one+egg ,uglavnom moze to tako da se posmatra ,jel ?
Pa kao ukupna kolicina proteina moze, s tim sto albumin iz jaja se dosta brze vari.
Ok...poceo sam tunjevinu da jedem iako je ranije nisam mogao okusit ,pa mi je lakse pojest jednu konzervu nego kuvat i gulit desetak jaja...
Tuna je jedan od najlosijih izvora proteina, nemoj ici preko 2-3 puta nedeljno.
a biftek?![]()
Biftek je odlicnost.
18-19g na 100g. Samo rokaj.
100g jaja ima 13g proteina, pa vam je lakse da izvagate...jer imaju velika i mala jaja...a 100g je 100g...
htio bih da pitam imate li iskustva sa proteinima i koji vam se najbolje pokazao?
dje ima da se kupi?
ima dje oces ,ja uzimam ultimate nutration prostar whey,imas dymatize,ultimate,labrada,scitec pro,to je moja preporuka sportski centar gdje je teretana i pansport kad se prodju bazeni
Last edited by whiterswalker; 23-01-11 at 19:32.
i kako se pokazao? koliko kilograma dobijas od jedne kante?
i od koliko kg je pakovanje? cijena?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks