trenirate li za vrijeme ovih praznika ?![]()
znam da moram sredit ishranu ali nemam snage za toliko odricanjaa sto se programa tice,odlican je, probaj pa sudi.
trenirate li za vrijeme ovih praznika ?![]()
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Treniram salce sa ruskom salatom i svinjskim pečenjem.
isti sammakar josh 2 dana cu odmorit
![]()
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
jedno pitanje,za starog-novog bildera
nisam trenirao jedno 6 godina,i poceo sam ima dva ipo mjeseca u Zen teretanu Kotor.
e sad,trenutno uzimam kreatin od dymatize-a i whey protein od neke hrvatske firme pro-nutrition...to mi je preporucio drug iz Splita,ali je 80% protein.
e sad po vama,sta bi jos trebao da uzimam.
ja mislio jos uzet dymatize glutamin i animal cuts za definiciju.
imate li jos kakav predlog?
inace imam nepuno 2m i 113kg
masa ti je sasvim OK jedino na definiciji malo poradi..
She is only here to annoy herself!
kad je najbolje pit ovaj 100% whey ?i jel bolje sa mlijekom ili vodom ?
Bolje sa vodom, najbolje ga pit kad ti najvise treba tj. ujutro posle spavanja, prije i posle treninga
meni je reka ovaj lik da ga pijem posle treninga i prije spavanja....a na onu kutiju pise for best muscle growth drink before and after your workout.... ????
Pa organizam tj misici ti ga najvise zahtijevaju posle treninga i ujutro, i to ti je tako, nema sto da ti prica neko neke bajke
vazi........
Preporuke za najbolji gym u PG. Sportsart fitness Montenegro.
![]()
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Taman je tako i cista.![]()
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
koliko je clanarina?
look right through me
posto mi nista ne otvara na ovaj sajt, dje se nalazi, koliko je clanarina..?![]()
You'll Never Smoke Alone..
nalazi se u novu zgradu preko puta masinske skole, blizu ona dva solitera...30e je svaki dan ako se dolazi do 3h popodne, a 40e je ako ocete da dodjete bilo kada... inace u teretani imate najstrucnije ljude u cg sto se bb-a tice...
ako sam dobro svatio svaki dan im dajes po 30 eura ?sprdasiseto?
Tako je.Po 30 eura im daješ svaki dan do 3h,a poslije toga 40eura,ukupno dođe da im daješ 70 eura svaki dan.Znači mjesečno oko 2100 eura.
A sprdasiseto rašom3powerpg?
nije valjda damisesprda![]()
vidji blastera na reklamu, zadnja slika na vratilo , ludilo !
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
najbolji workout za trbusnjake??
ab ripper x
Pinch harmonics
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks