Ali ovaj momak je maltene od prosle godine poceo konstantnije da igra,cak prosao i fjucerse i celendzere,iako je 2009. u kvalifikacijama Montreala izbacio Lodru,a potom zestoko namucio Gonza.Bice igracina![]()
Jedan mec je u pitanju. Mozda mu je i odgovarao stil udaranja od strane protivnika... Nagledao sam se ja njegovih meceva. I svi oni znaju da oduseve par meceva... Amer Delic je nanizao pobjede krajem godine. Onaj Shrooler (ili kako li vec) te oteli Federera je isto visok, ubitacan forhend, lijeva ruka, krece se odlicno za svoju visinu... Pa opet, dje ga je?! Jedini visoki igrac, cije ja meceve s uzivanjem gledam, je i najveca avetinja na turu (Daniel Kellerer nije visok, tako da ne mislim na njega) ...
ps. Del Potro.
pps. Nisam mislio ni na Delpa, iako sam ga prije tri godine snimio i tvrdio da je buduci GS sampion. No mi pade na pamet kao primjer igraca koji ne moze da traje, zbog visine, i mora da radi na servisu.
Ali ovaj momak je maltene od prosle godine poceo konstantnije da igra,cak prosao i fjucerse i celendzere,iako je 2009. u kvalifikacijama Montreala izbacio Lodru,a potom zestoko namucio Gonza.Bice igracina![]()
Milo bi mi bilo. Pogotovo jer je nas... Nego sad vidjeh da igra protiv Juznog. Nice. Ago bude servirao prvi u 1, setu, a jos bude to radio kako zna... juzni nema konstantan servis, igra jednorucni koji lijepo lijeze visokim igracima, jos ako ga ovaj bude izpizdio asevima...
ps. I najbitnija je glava. G. Zemlja je trebao dobiti Bagdatisa, ali nije navikao da pobjedjuje. Monfils je najjkompletniji igrac na turu, i najzanimljiviji, ali je avetinja najveca.
Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 20-01-11 at 18:44.
Tesko da je francuski cirkuzant i medju 10 sto se kompletnosti tice,sto se Milosa tice sa onolikom visinom ce biti tesko kad se razvije igra sa osnovne linije,posto Misa ima strasan slajs i tjerace ga sigurno da se savija u koljena,bas me zanima kako ce to izgledati...
Monfils?! Pricam o fizikalijama. 193, onakva kretnja, raspon ruku, ima servis, najsnazniji forhend (kad raspali, jer se previse oslanja na svoje tijelo, pa vecinom samo prebacuje...)... A valjda je jedino njemu uspjelo da mu Karlovic ne odservira niti jedan as.
Znanjem nije... Mada, dvojica su tu sto se znanja tice mimo drugih, tako da ih i ne razmatram.
Ma dzaba mu sve kad igra kao Hjut,besomucno se prebaca i ceka gresku protivnika,vidio si kako najbolji igraci s njim lako izlaze na kraj
Najjaca mi je fora sto on raspali forhend brzinom od 190,ako mu tu loptu vratis on drugi nema trika da pogodi,leti to u aut dva metra
Klasican klovn!
uh, mrzna li je ova cibulkova... caroline ol d vej!!
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Tebi mrzna, aja cak citao tekstove posvecene njoj gdje se konstatuje, pored ostalog, da je atraktivna... Objektivno, napucana glupaca. To sto ona zna da uradi na terenu, rijetko koja moze.
Deri Lošmi!!!! Imam osjecj da igra taman toliko da se Juzni ponekad ponada...
Dobi mali-veliki Milos.
Svaka cast
Last edited by Moracikus; 22-01-11 at 03:14.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
dobi raonic,servira ubitacno kao karlovic i isner al za razliku od njih umije i da igra na protivnikov servis
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Ovo ostavih na b92, jer ga vec prisvajaju u komentarima i zele da vrbuju za Srbiju... Normalno, male sanse da ce biti objavljeno.
O cemu pricate ljudi?! Momak je Crnogorac, koji zivi i radi u Kanadi. Nastupace za Kanadu, ako ga uopste to bude interesovalo. A najbolje je da se uopste ne bakce Dejvis kupom. Kako trenutno stvari stoje, Crnogorcima lezi tenis. Druga je prica sto, do prije par godina, nismo imali bez par terena. Sad bi to trebalo da krene... Malo li je imati tenisere tipa Djokovic, Jankovic, Raonic, pa i Ivanovic (mada ona je vise marketing lice, no ce i to stati jos malo)...
[FONT=Times New Roman]I momak je dobar teniser, i ako se bude kvalitetno radilo i zaobidju ga povrede (zbog visine rizik je veliki), bice uvjek tu nedje pri vrhu. Bolji je recimo od Sema Kverija, koji vec par godina egzistira u vrhu. Ako nista drugo, bolji je za taj konstatniji servis i stalozenostNormalno, ima malo provokacije
ps. Jakuza, you've done it again. Dobro odRADJEN SKAUTING![]()
Dobar igrac, mrzan za gledanje, kadar da dobije svakog tenisera sa ne bas odlicnim servisom, prevashodno jer ce ih iz**zđeti sa svojim. Ferer je i dobar, a i los protivnik u ovom trenutku... Los jer je "pit" koji igra poen po 30 udaraca, a dobar jer ce ga Miloč, ako bude servirao kao do sada, zgromiti psihicki. Takodje jer nema servis. Da igra protiv npr Mareja, Vavrinke, Tsonge (ispade sinoc) davao bih mu manje sanse, ovako ocekujem mec kao protiv Juznjog.
Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 22-01-11 at 08:29.
objavise ti ga casti mito su brale provokatori, ne osvrci se na to... a mi zahvaljujuci nasim sposobnim savezima (lise fudbalskog i kosarkaskog) izgubismo jos jednog velikog sportistu..prvo jelena jankovic i ana ivanovic, pa matija jaukovic, a ubijedjen sam i da se neko interesovao da ovaj momak nas predstavlja da bi bilo ostvarivo...nista ostaje samo da se nadamo da ce mala kovinicka postat ime, normalno ukoliko ne ode nedje drugo...
srbima je dovoljno da se preziva na IC pa da ga odma vrbuju za njih...
A najjace je sto se ja posprdao tipa "da vam nije izvor wikipedia", kad ga evo jedan nakon 4-5 komentara "on je Srbin, i nema rasprave oko toga" i onda linkuje wiki :lolblue:
A tamo standardno nije autor (hm, odakle loi je zaboga) zaboravio da stavi "etnicki Srbin"
Sad cu da im napisem da je on u stvari albanac porijeklom![]()
Jednako je crnogorac kao sto je srbin. Zajebite vi pricu o porijeklu i mjestu rodjenja, covjek pripada mjestu u kojem zivi i koje mu daje priliku da se ostvari. Crna Gora je beznadezno mjesto za vrhunske sportiste, i svako normalan ce pobjeci dje mu odgovara.
A i Djokovic je iz Donjeg Miljesha pa koga to briga jbg.
...
Izvor: Vijesti:
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Miloš Raonić u centru pažnje medija, govorio o domovini
Kao mali bio sam lijen, kažu da je to odlika Crnogoraca
Ali, kažu i da su (Crnogorci) jako pametni, tako da sam i ja bio uspješan u školi - rekao je mladi teniser.
Senzacionalni Miloš Raonić čim se plasirao u osminu finala prvog ovogodišnjeg Gren slem turnira, privukao je pažnju inostranih novinara koji ga ispituju o porijeklu i privatnom životu.
Na posljednjoj konferenciji za novinare kazao je da posjećuje Crnu Goru barem jednom godišnje.
Mladi Podgoričanin sa kanadskim pasošem je podijelio sa “sedmom silom” da se njegova porodica preselila iz Podgorice u Kanadu 1994. godine, ali da su mu baba i djed i dalje u Crnoj Gori, te da je jako vezan za “malu zemlju na Balkanu”.
Novinari su pitali je li Kanađanin ili Crnogorac, a Raonić je odgovorio da je rođen u Crnoj Gori.
Uslijedilo je pitanje kojoj naciji pripada intimno.
"Kada sam bio mali, bio sam veoma lijen, kažu da je to karakteristika Crnogoraca. Ali, kažu i da su jako pametni, tako da sam i ja bio uspješan u školi", rekao je dvadesetogodišnji teniser uz osmijeh.
Znam da me prate u Crnoj Gori
Raonić je dodao da je u Kanadi upoznao i druge kulture, i da je u toj zemlji uspio razviti svoju karijeru.
"Što se tiče moje teniske karijere, definitivno je od koristi što živim u Kanadi, i što imam podršku Teniskog Saveza Kanade".
On je kazao i da je upućen da u Crnoj Gori Gori ljudi prate njegovu karijeru.
"Moj ujak je bio potpredsjednik Vlade (Branimir Gvozdenović) nakon otcjepljenja Crne Gore. Popularnost mi tamo raste, naročito od prošlog ljeta kada sam pobijedio Nadala i Đokovića u dublu", rekao je teniser.
U osmini finala australijanskog turnira Raonić će, koji se uoči turnira u Melburnu nalazio na 152. mjestu na ATP listi, igrati protiv Španca Davida Ferera
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Dick Laurent is dead!
Hahaha sad prochitah ove textove za njega u Areni i Vijestima i onda listam Novosti i imadoh shto vidjet naravno nebeski narod ga vec prisvaja i ladno text u novosti Srbin rodjen u Podgorici, bozhe sachuvaj tog iskomplexiranog naroda.
Sad cu vala iskucat text, ne znam samo dje je obraz ovome retardu shto je napisao chlanak.
//
Raonic Kanadski biser
"Drznuo" se jedan golobradi momak, 152, igrac sveta, da srusi Misu Juznjeg i plasira se u osminu finala Australijan opena.
Rec je o Milosu Raonicu, 20-godisnjem Srbinu rodjenom u Podgorici koji igra pod kanadskom zastavom.Sa roditeljima Dusanom i Vesnom preselio se preko Atlantika kada je imao samo 3 godine, a posto je u martu 2010. debitovao za Kanadu u Dejvis kupu, on ne bi imao pravo igranja za Srbiju.
//
Hahaha a moram nac kakav kontakt mail od ovoga kretena shto je pisao ovo, da ga prosvijetlim.
Ochekivano je da to rade ovi sa b92 i ti ostali ali sam stvarno mislio da su ove Novosti malo ozbiljnija novinska kuca...
veceras se prenose ovi mecevi:
01:00 Soderling - Dolgopolov (Rod Laver Arena)
01:00 Kvitova - Pennetta (Hisense Arena)
02:30 Benesova - Zvonareva (Hisense Arena)
03:00 Melzer - Murray (Rod Laver Arena)
04:30 Raonic - Ferrer (Hisense Arena)
09:30 Nadal - Cilic (Rod Laver Arena)
11:30 Makarova - Clijsters (Rod Laver Arena)
http://zokbuducnost.clubme.net/
Gledah sad Wawrinku, odlicno igra, ima igru karijere, ima da namuci Fedexa,a sada jedno SUDIJE,kako su ga krale u ovom mecu, sve chelenge skoro sto je iskoristio Wawri je bio u pravu ,a najjace je 2 puta sudija kaze OUT a posle chelenga lopta po sred linije! A jedan put na servis Wawrinke odlican servis,cak i Rodick vec krece na drugu stranu a linijski kaze OUT, a na chelengeu lopta 15cm u polje ,katastrofa...
---Chelsea Fc---
kanadski srbin crnogorskog porekla
The moon will illuminate my room and soon I'm consumed by my doom
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks