Pazi, auto je ozbiljno radjen i lagan, e sad, ja ne znam do koje brzine su se probali i sta je bilo, ocu da pitam co'eka, al ako su prve 3 brzine u pitanju, ubijedjen sam da je mali pug ispred dosta kola (znaci do nedje 120-130)...
Pitam co'eka, interesuje me bash, jer znam odlicno za price brz, brzi, preskocio, ostavio.... ne pitam ovo bez razloga, opklada je neka u pitanju, jer ja jel' znam odlicno kako ide PCINTA i tvrdim da pug moze samo da.....gleda![]()
Nismo se probali, taj je nesto budzio Pežoa i busao se u grad kako mu niko neće moći ništa... uglavnom isprdjela ga je trojka VR6.
Uploaded with ImageShack.us
Pa znam da ga je odradila VRka, mada je ta vrka opasna, gleda sam klip, al se slabo vidi dje je pug ispred nekog golfa crnog 5ice GTi , al en vidjoh tablice, pa pomenuh tvoj i onda krenu std prica....uglavnom, predpostavio sam da je neki drugi![]()
Koja je to VR6? Ima jedna u masline siva, cuje se ka F-16...a i ide dobro reklo bi se :smile:
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
ona iz maslina stvarno ide dobro.....a i vlasnik je legend![]()
Hahahhaha svratih malo pa cu opet na godisnji.
Dingospo, ovaj sto vozi GTI01 POJMA NEMA, koci prije krivine full a ne mos ga zaobic zbog kola iz suprotnog smjera. Kedown se igrao sa njim na 70% gasa.![]()
najgore je sto je mislio da je kedown-ov gti 4motion :lolblue:
To kad je PCINTAA presao ispred njega.
TAKUMI
Zaobisa ga je sa unutrasnje strane ka Sumaher u svoje pero hahahah
Unutrasnja strana je za pickice, valjda sa vanjske...?
TAKUMI
Moguce ja to zovem unutrasnje hahahaha sa desne ga je prosa.
Ovo je sa vanjske:
![]()
TAKUMI
Hahhahahaha
GTI01 pjeva it's not fair and im think youre really mean hahahahahhah
A PCINTAA?
E krele, dodji da ti pokazem zasto sam bio na naslovnu...
TAKUMI
Pcinta ima nove zimske koje na 15 stepeni nemaju funkciju.![]()
Ta ce VRka da ispusi od 1.6 provjereno.![]()
dobar taj 1.6..............
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks