Nema promjena na UI, za sada![]()
To je samo minor verzija ove, ali ces i ti dobiti update![]()
Nema promjena na UI, za sada![]()
To je samo minor verzija ove, ali ces i ti dobiti update![]()
Po kom osnovu je danas zamracen rukomet na Rts2 i HRT-u? Nijedna lokalna stanica nije prenosila![]()
Detalje o blackoutu potrazite na info kanalu. Mada tu je ericsson@kabling koji je brzi od elektrona.
E ne znam kako ne vidjeh prenos na Areni, pošto sam redom prebacivao sve kanale. Stari se![]()
Meni se evo neko vrijeme risiver svaki cas sam restartuje, ugasi se tj nestanu svi oni brojevi i slova sa displeja i onda krene da se restartuje a nekad moramo sami da ga restartujemo, koji mu je djavo? da to prijavljujemo kao kvar?
dva i dva su tri
Ok, hvala. Provjericu sa ekipom.
update: zavrseno![]()
Last edited by Sale; 21-01-11 at 09:22.
E pa da vas sve svecao obavjestim da je moj divni i funkcionalni :hammer: receiver zavrsio update.
Od novina (bar sto sam mogao primjetiti) ponovo posjedujem snimanje serijskog programa, ostale auktotone muke su nedirnute (npr. premotavanje i sl).
Toliko od mene![]()
Daj vise odmora jeziku nego rukama.
zna li se kada cete dobiti risivere???evo vec mjesec dana cekam risiver.....strasno!!!
Sacekaj da dodje Cabling u Podgoricu![]()
alo sta je s Arenom sad?! fudbal mi je u 3! alo, cujemo li se?!
dodje cojek kuci da gleda italijansku ligu, kanala nema, treba da prijavi na 1500 i dok se to regulise utakmice se zavrse?
ja placam pretplatu na Arena paket da gledam utakmice kad ja ocu, a ne da svaki put moram da zovem 1500, ko ce mene sad namirit izgubljeno vrijeme danas, ovaj termin nedjeljom u 15 sati je za sve ljubitelje italijanske lige kultni termin
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
A sto ces, snijeg pritiskao beograd, a i podgoricu![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks