i ja bi vala da pohvalim Gocetr 25,pu-pu-pu da ga ne ureknemo;P![]()
Gocetr 25![]()
Last edited by Gigoje; 27-12-10 at 22:14.
i ja bi vala da pohvalim Gocetr 25,pu-pu-pu da ga ne ureknemo;P![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
https://forum.cdm.me/showthread.php?...=1#post1995518
Eo malo o Nothingu. Ovo je inace 2-3 put da je pokusa da me zajebe, i nece nikad vise.
KLONITE SE MOMKA U SIROKOM LUKU.
CaseLogic dokazah da coek laze i on i dalje laze i laze...cudo jedno...
https://forum.cdm.me/showthread.php?...=1#post1995518
ovako caselogic je zec, voli da ogovara iza ledja jer ne voli u 4 oka, sitnicar i mnogo je podmukao, toboze radi sa telefonima.
Velika pohvala za gocetr 25-sve fer i korektno!!![]()
Last edited by king; 29-12-10 at 23:50.
dreambox.cg
Jako korektan. Od njega sam kupio DBox i CS. U početku nisam uspio sve da povežem kako treba (što zbog tehničih problema, a što zbog mog neznanja), a on je svaki put kad sam ga zvao imao vremena za dodatna objašnjenja i uputstva.
Preporuka u svakom pogledu. 5+
voice
Prodao mi wireless ruter (skoro nov) po vrlo niskoj cijeni. 5+
JungleBoy
Korektan i tačan. 5+
Last edited by singer; 29-12-10 at 21:54.
Meni ovime nije namjera da ikoga izbljujem ili uvrijedim, vec samo da iznesem svoja iskustva (tj ispishem shto mi se desilo), jer namjena ove teme nije da se tapshemo po ramenima i govorimo: "a to je brat, a poshten, a dobar, ja sam za njega tu od 0-24h, to legenda moja, respect...".
TOTTI_10 - Kupio PC polovni kod njega, cijenio sam mu ga realno, moj je problem sto sam se zeznuo pa RAM memorije cijenio 60% vise no sto treba, uglavnom isti je bio ubjedjen da mi je PC prodao povoljno, a ne realno. Sad bitniji dio: u PCju je bila problematicna graficka kartica koja i fabricki radi toplije, nije dugog vijeka i ja sam to znao. On mi je nahvalio da je dobra, nema greshke i da ima garanciju. Rekao je da je PC kao nov i ima bukvalno sve.
Donio je PC u kom skupo CHIEFTEC modularno napajanje nije imalo bez 3 od 8 kablova (A shto ce mi 750W napajanje ako mu ne mogu iskoristiti potencijal) :mad: Poklopac USBova nije uopste bio na kucistu. Uglavnom, ajd, moje pravo kao kupca je bilo da ga uzmem ili ne uzmem, covjek je ipak dosao iz Tivta. Probah na 2 min PC pred njim i to bi to.
Poslije par dana se ispostavi da graficka kartica ne valja i ne radi kako treba (jos je probah u i7 konfi s 850W ODIN napajanjem), obavijestih doticnog, a on mi reche: "Ajd ne zezaj, ne blamiraj se, radim s kompjuterima XY godina to je u moj komp radilo bez greshke, ja ti to garantujem. Ta i7 ti vise struje vuche pa zbog toga ne radi kako treba. Sve sto ti je nejasno mozes me pitat. Garancija ti je u Hrvatskoj, graficka je tamo kupljena".
Da kratim pricu: Kad je kartica stigla u ovlasteni servis, recheno mi je da je istu vec NEKO OTVARAO (znam ko nije) i da je nestrucno radjena, tako da garancija ne vazi. Inace se radi o kartici koja je nova kostala preko 500EUR. Uglavnom, s kartice sam skinuo hladjenje jer mi je ono moglo valjati, ostalo na smece, a dotichnog vishe nisam imao zelju da kontaktiram, a ni potrebu, jer mi je "garancija" (sto usmena, sto pismena) bila veoma od koristi...
Magellan - kupio vesh mashinu kod njega, sve fino povoljno, normalno... Uglavnom, ista nije radila. Obavjestih ga, reche mi: "Meni je radila, nego... Jesi zvao majstora da vidis sto joj je"... Niti sam istome htio trazit pare nazad kad se sam nije sjetio... Niti ima veze. Tako je kako je.
Lazar@ - full ok i korektno se trgovalo vise puta, samo mi je zasmetalo kad mi je prodao karticu koju je on vec otvarao i nestrucno radio oko nje, da mi je to rekao, kartica bi danas bila ziva, ovako mi je crkla nakon mjesec dana.
Ima tu jos formuasha, ali ajde, sitnice su u pitanju.
Last edited by cvxcomputers; 04-01-11 at 19:33.
Daaron Aracus - ispalio mi druga za GT5, veli da ce rijesit to, pa da vidimo sto ce bit
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
@Sparco_CG sve pohvale...
Nisam ja trgovao nista ali sam uputio jednu prijateljicu kod njega,uzela je laptop...Masina,sve kako treba i po protokolu...Sva papirologija i sve sto ide uz to![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
da pohvalim zajeb,Banjo87 i
Bugi-ja iako snjim nisam direktno trgovao,extra momak
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
Daaron Aracus - na kraju ispostova dogovor sa mojim drugom, medjutim da nije bilo moje kritike mislim da se to ne bi realizovalo, sve u svemu, evo prilike da coek ispravi nacin poslovanja i ima malo vise strpljenja sa musterijama
Nooth1ng - brat moj
Fika - sve fer i korektno, ispostova je dogovor maximalno![]()
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Da pohvalim momka kvarni , sve preporuke
edit:vukso kao i svaki put,ekstra za saradnju
Last edited by gocetr_25; 09-01-11 at 20:01.
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
Hvala. Goce tacan korektan i dobar sa cijenama telefona.
pohvaljujem : Pumba......jos smo i komsije
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Sparco_CG, isli smo zajedno da bijemo jednog coeka, sve korektno i po dogovoru![]()
(nečitko)
Sve pohvale za gocetr_25, respect, brzo cemo ponovo saradjivat![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks