Page 41 of 666 FirstFirst ... 313738394041424344455191141541 ... LastLast
Results 1,001 to 1,025 of 16635

Thread: Iz raznih novina II

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Braća Murići, svedoci u slučaju Haradinaj, ipak živi Vesti - Hronika | Tanjug | 08 januar 2011

Braća Ramiz i Sadik Murići iz Peći, koje je izvestilac Saveta Evrope Žan-Šarl Gardeto u izveštaju o zaštiti svedoka naveo kao ubijene svedoke u optužnici protiv Ramuša Haradinaja pred Haškim tribunalom, pojavili su se sinoć pred prištinskim medijima, izvestio je Radio Slobodna Evropa.

U intervjuu za "Kohavižn" (KTV) Murići su istakli da su "nemalo iznenadjeni i izbezumljeni lažima" koje su iznesene izveštaju, ističući da su živi i da nemaju nikakve veze sa procesom protiv Haradinaja, da nisu svedoci u tom procesu i da bez ikakvih problema žive u Peći.

Najavili su da će zlog zloupotrebe njihovih imena za, kako su rekli, laži i klevete protiv Kosova, tražiti zadovoljenje putem pravde tako što će tužiti autora tog izveštaja.

Prištinski mediji su ranije javili da će se na zimskom zasedanju Parlamentarne skupštine Saveta Evrope 25. i 26. januara, pored izveštaja izvestioca Saveta Evrope Dika Martija o trgovini ljudskim organima na Kosovu, na dnevnom redu naći i izveštaj o zaštiti svedoka u zemljama bivše Jugoslavije, uključujući i Kosovo, u kojem Gardeto konstatuje da na Kosovu ubijaju svedoke koji se "osmele da svedoče o ratnim zločinima na Kosovu".

U izveštaju pod naslovom "Zaštita svedoka kao kamen temeljac pravde i pomirenja na Balkanu", Gardeto vidi Kosovo kao "crnu rupu" po tom pitanju.

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,738
    Thanked in
    1,092 Posts

Koliko ima da je javljeno kako su ta braća ubijena?
    Godina,dvije?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Godina,dvije?
    na zimskom zasedanju Parlamentarne skupštine Saveta Evrope 25. i 26. januara, pored izveštaja izvestioca Saveta Evrope Dika Martija o trgovini ljudskim organima na Kosovu, na dnevnom redu naći i izveštaj o zaštiti svedoka u zemljama bivše Jugoslavije, uključujući i Kosovo, u kojem Gardeto konstatuje da na Kosovu ubijaju svedoke koji se "osmele da svedoče o ratnim zločinima na Kosovu"
    zato je aktuelno...
    Sad će Jeremić da udari kontru..

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,738
    Thanked in
    1,092 Posts

Ja pitam koliko ima vremena od kad je objavljeno da su ti ljudi ubijeni.Prošlo je dvije godine i oni su kao tek sad čuli za to pa se sjetili da se jave.Ne žive oni na Himalaje nego u Peć.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam kad je objavljeno da su ubijeni...
    Znam da ce sad biti pitanje za Gardeta koliko mu je tačan izvještaj.

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,738
    Thanked in
    1,092 Posts

Meni to nešto mutno.Prije par godina je objavljeno da su ubijeni i da ne mogu svjedočit(sjetite se kad je bilo suđenje Haradinaju u Hagu).Sve ovo vrijeme oni se nijesu oglasili nego tek sad kad je HAradinaju frka oko raznoraznih kriminalnih aktivnosti.S obzirom o kome se radi ne bi me čudilo da su sad u pitanju druga lica.

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,738
    Thanked in
    1,092 Posts

Nikšić- „Sobicu... pola sobice, samo glavu da unesem“, traži 53-godišnja Nikšićanka Vesna Nikolić.
    Malu platu pomoćne kuvarice „Onogošta“ nadomještala je čuvajući starice, kod kojih je stanovala. Sudbina je htjela da je ljetos, nakon otkaza sa posla, kada je proglašena za tehnološki višak, preminula i njena stanodavka.

„Sa dvije kese u rukama, išla sam gradom i plakala. Pred očima su mi bile slike pokojne majke, kako me, kao djevojčicu, vodi za ruku i pokazuje mi znamenitosti, drveće i cvijeće, naročito u proljeće, po kome sam dobila ime. Sada ne smijem ni da pomislim na mart“, kazala je ona.

Vesna i njena majka Ljuba radile su po 25 godina u hotelu, nakon čega ima zasluženih 33 eura mjesečno, sa Biroa rada. Ako bi prešla na socijalu od 60 eura, izgubila bi i radni staž i zdravstveno osiguranje.

„Srela sam, tog dana, mnoge ljude, poznanike i prijatelje, gledala ih i tražila u njihovim očima iskru nade da ću negdje naći smještaj, da će mi neko ponuditi posao. Ovdje, u Humcima, čovjek i žena koje znam iz viđenja, pitali su me, preko ograde, ’Šta je ženo, što plačeš’, rekla sam da nemam gdje i primili su me. Ti dobri ljudi danas ne žele ni da ih pominjem, ali moram“, kroz suze je ispričala hrabra žena.

Tek ozidani objekat Duška i Vere Striković, do skoro je bio Vesnin dom.
    „Prođu ulicom, katkad, moje bivše kolege iz hotela, pitaju kako je, kažem gura se, šta mogu. Bilo je toplo i meni više nije trebalo. No, teško mogu da nađem posao, a iz Opštine i socijalnog samo su obećavali neku pomoć“, ispričala je ona.

Oštra zima donijela je nove nevolje.
    „Našla sam je jedno jutro zaleđenu i rekla: ulazi ovamo i riječ da ti nijesam čula! Crna druga, ona bi se smrzla, a ne bi pitala za pomoć“, kazala je Ljubica Mitrović, komšinica koja se pojavila u posljednji čas.

Novu godinu dočekale su uz kolače i razne specijalitete, jer je i Ljubica kuvar bez premca.
    „Eto joj do proljeća, a onda neka se snalazi kako zna. Kreće sezona i neka radi negdje“, u šali kaže Ljubica, dok Vesni i na pomen proljeća kreću suze.

Nigdje kraja tuzi Nikšićanke čije su tri generacije rođene u gradu koji im se svirepo odužio. Nigdje kraja sreći što je, u jednoj od najsiromašnijih gradskih četvrti, srela ljude velikog srca.

U 20-ak ne žive socijalni slučajevi

Milorad-Guto Jovanović, predsjednik Komisije SO za dodjelu stanova osobama koje koriste socijalnu pomoć, podsjetio je da konkurs raspisuju kada Opština konstatuje da ima na raspolaganju stambeni prostor, te da ističu na oglasnim prostorima u zgradama Opštine i Socijalnog, lokalnom radiju i televiziji, a nakon toga boduju.

„Tokom tri godine rada komisija je izvršila dvije raspodjele ukupno pet stanova. Zainteresovanih je bilo po 60-tak, a sama činjenica da nijesmo imali nijedan prigovor ili žalbu opredjeljuje me da budem zadovoljan radom“, kazao je Jovanović.

Stanovi se dodjeljuju na privremeno korišćenje, dok osobi traje status socijalne potrebe.

„U saznanju smo da je dvadesetak stanova Opštine Nikšić uzurpirano, oni ne služe namjeni jer u njima stanuju lica koja nijesu socijalno ugrožena. Inicirao sam kod nadležnih da se oni privedu namjeni, odnosno da dobiju socijalno ugrožene stanare. Očekujem da će se to brzo riješiti“, rekao je on.

Treba probuditi humanost

Mesna industrija „Goranović“ nedavno je donirala za 15 porodica po suhomesnati paket i po jagnje. Pivara „Trebjesa“ doinarala je 2.000 eura koji su podijeljeni na 30 najugroženijih, prevoznik „Stanišić“ je godišnjom kartom častio đaka iz mnogočlane porodice, Rotari klub svake godine obezbjeđuje vrijedne poklone...

„Vlasnik firme „Ramel“ Marinko Radulović donira na više načina, obezbjeđujući hranu za nekoliko porodica, finansirajući putovanja i preglede za dvoje djece sa posebnim potrebama... Nedavno je, nakon što je pročitao novinski članak, za dvije porodice donirao po 200 eura. Neki ljudi se javljaju da finansiraju ljetovanje za najugroženije... Samo treba probuditi humanost, jer je ona u svakom od nas“, kazala je Marković.

Ona je naglasila da socijalni radnici rade za skromnu platu, dok im prijeti ukidanje naknada za prekovremeni rad.

„Zamislite čovjeka koji, po pozivu policije, prisustvuje saslušanjima čitavo popodne, gleda i sluša svašta, od duševnih bolesnika do narkomana, a ujutro rani na posao znajući da mu ništa neće biti nadoknađeno. Rad socijalnih radnika trebalo bi mnogo više vrednovati“, kazala je ona.

U gradu 5.000 siromašnih

Radmilu Marković, direktoricu regionalnog Centra za socijalni rad, za oko 85.000 stanovnika Nikšića, Plužina i Šavnika, svakodnevno, ispred kancelarije, čekaju samohrane majke, iscrpljeni bolešću, slomljeni besparicom...

„Traže dvadeset, deset ili pet eura. Nemaju za hljeb. Dana nema kada ih nema po nekoliko. Među njima su korisnici pomoći više od 10 godina“, kazala je ona.
    Bez izbjeglica, raseljeih lica, nerezidenata... prošle godine u Nikšiću je bilo 1.699 socijalno ugroženih porodica, a na kraju ove godine ih je 1.855 sa najmanje 5.000 članova, za šta država godišnje izdvaja 5 miliona eura.

„Nikšić je u sve težoj situaciji, naročito nakon otpuštanja velikog broja radnika iz velikih firmi, kao što su Željezara, Boksiti, “Onogošt”... No, Centar se ne bavi stanovima, već država i Opština koja je dužna da 0,30 odsto izvornih prihoda budžeta ulaže u zbrinjavanje socijalno ugroženih“, precizirala je Marković.

Ona je potvrdila da „ima slučajeva kada se ti stanovi ne koriste kako bi trebalo, odnosno da ih ne koristi onaj ko je socijalno ugrožen, ali se o tome ne vodi evidencija“.

„Opštinska komisija sa socijalnim radnicima je, prije tri godine, obišla objekte i podnijela izvještaj predsjedniku Opštine, ali ne znam kakvi su efekti. U tim stanovima je svega oko 50 naših korisnika, a više od 200 su podstanari“, kazala je Marković.

Opština vlasnik 163 stana

Prema evidenciji lokalne Direkcije za imovinu (poklapa se sa Katastrom) Opština je vlasnik 163 stana, od čega je 66 u većinom ruiniranim barakama.
    Ranije su dodjeljivani preko Socijalnog, SUBNOR-a, MUP-a.. što je evidentiralo Stambeno. Posebna komisija je nedavno napravila evidenciju o stanovima, licima i načinu na koji ih koriste.

„Stanovi se daju isključivo na privremeno korišćenje, a to pravo prestaje po prestanku prava na materijalno obezbjeđenje porodice. Direkcija, po prijavi Socijalnog ili organizacije koja je upravljala stanovima, pokreće postupke za iseljenje lica koja koriste određenu stambenu jedinicu, a nijesu u stanju socijalne potrebe“, saopštila je Rosanda Nikolić, direktorica Direkcije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Godina,dvije?
    Aprila 2008 kad je Ramuš Haradinaj oslobodjen u Hagu pisali su da je su ubijeni od nekih profesionalaca, neke śedoke dzip pregazio u Crnoj Gori i sta sve nije pisano, kad oni eto ozivjeli

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,738
    Thanked in
    1,092 Posts

Zato i kažem da je sve to čudno.Kako se nisu javili ranije da demantuju to.Nemoguće da nisu informisani bili.Prije me izgleda ka da su neke druge podmetnuli ili su dotični bili oteti pa sad pušteni.Mada,ovo su već filmski scenariji

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jes,sad su sa jednim bubregom.....

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,738
    Thanked in
    1,092 Posts

Aj minjo što braniš našeg Milaša,no što ćeš sad i Haradinaju advokat bit

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

Haradinaj zrači pozitivnom energijom i dobrotom a ove naočare ga otvaraju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Aj minjo što braniš našeg Milaša,no što ćeš sad i Haradinaju advokat bit
    Što fali Hajradiniju?
    Agim Čeku mi je predavao u ŠRO
    Last edited by minjo; 08-01-11 at 15:37.

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Što fali Hajradiniju?

Reče li to Hudiniju?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Reče li to Hudiniju?
    Haradinaj-Unë kam qenë i dobët shqiptar
    kad je moglo bijelo dugme da pjeva na albanskom mogu i ja dva slova ubost
    Last edited by minjo; 08-01-11 at 15:57.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Što fali Hajradiniju?

ŠRO u Bileću?
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    ŠRO u Bileću?
    Lora....................

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Default Gospodin covjek,ima jos nade za cestita pravoslavca.

Patrijarh prekinuo bogosluženje da čuje mujezina

Carigradski patrijarh Vartolomej prekinuo je službu kako bi saslušao glas mujezina, što je izazvalo nezabeleženu pažnju u turskim medijima i odobravanje tamošnje javnosti, prenele su agencije.

Pravoslavne crkve koje bogosluženje vrše po novom gregorijanskom kalendaru juče su proslavile jedan od najvećih praznika - Bogojavljenje. Carigradski patrijarh Vartolomej služio je svetu liturgiju u crkvi Svetoga Georgija. Patrijarh se zatim spustio na obalu Zlatnog roga kako bi osveštao vodu i bacio krst u more koji treba da izvuče neki mladić.

Pošto je patrijarh počeo da peva tropar "Kada si se ti Hriste krstio u Jordanu..." začuo se glas mujezina sa obližnje džamije koji je, kao i uvek, u podne pozivao muslimane na molitvu.

Patrijarh Vartolomej je prekinuo je bogosluženje i u tišini čekao dok mujezin ne završi. Iako je nekoliko prisutnih zviždalo i vikalo "hajde, hajde", patrijarh je dostojanstveno slušao mujezina i tek kada je on završio, nastavio molitvu.

Turski mediji su sa velikim iznenađenjem izvestili o ovom događaju, izražavajući, kao nikada do sada, poštovanje vaseljenskom patrijarhu Vartolomeju.

Divim se ovome covjeku.
    Last edited by Sidewinder; 08-01-11 at 16:30.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Slusao sam ga ja dosta, prilicno impresivan 'tip'. Bez zezanja, stvarno se u njemu vidi nevjerovatan intelekt i dubina. I s obzirom na krajnje diskriminatorski odnos drzave Turske prema njegovoj crkvi, ocekivao sam da u njemu lezi makar umjereni islamomrzac. Bez obzira na ovo sto je postavljeno na ovaj thread, s obzirom na ono sto sam gledao/citao, covjek je vjerski vodja za primjer.

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

Amfi bi bolje to završio adekvatnom kletvom samo da malo podesi nišan jer se sa prošlom zamalo samozapali nego ga vatrogasci spasiše.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://cafemontenegro.com/index.php?...23&news=152397

Potpredsjednik Demokratske partije socijalista DPS i bivši vicepremijer crnogorske vlade Svetozar Marović izjavio je danas agenciji Tanjug, da je ovih dana isključivo posvećen načinu na koji bi mogao da pomogne svojim najbližim, istini i, kako se nada, pravdi.

U vjeri da će imati snage za sve to, Marović je rekao da sve manje vjeruje ljudskoj pravdi, ali da vjeruje u božju, koja, kako je rekao, čeka sve nas, bez obzira na to da li se sudili, tužili ili se branili, bili veliki ili mali predsjednici i ministri.

"Nikoga ne krivim, ni za koga se ne borim, osim što se borim za svoje po krvi i prijateljstvu", rekao je Marović Tanjugu.

Međutim, Marović nije ni potvrdio ni demantovao medijske spekulacije o njegovom susretu sa bivšim premijerom Milom Đukanovićem na Badnji dan.

"Ne mislim niočemu osim da pomognem svojim najbližim, istini i, nadam se, pravdi, ako ne ljudskoj u koju sve manje vjerujem, a onda sigurno u božju pravdu koja čeka sve nas bez obzira na to da li se sudili, tužili ili se branili, bili veliki ili mali predsjednici i ministri. Tome sam posvećen i nadam se da ću imati snage za to", naveo je Marović.

suza mi je krenula niz obraze...SAD MU JE BOG BLIŽI OD PRAVA...

k.
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,738
    Thanked in
    1,092 Posts

Euleks optužio Sabita Gecija i Rizu Alijua za ratne zločine počinjene protiv civila u dva logora na sjeveru Albanije. Optužnicu je potpisao tužilac Euleksa, Amerikanac Robert Din. Prva optužnica iz istrage EU o zločinima OVK, koja je počela poslije navoda Karle del Ponte o "Slučaju Žuta kuća" .

Tužilaštvo Euleksa podiglo je optužnicu protiv dvojice bivših komandanata Oslobodilačke vojske Kosova, Sabita Gecija i Rize Alijua, koji su optuženi za ratne zločine počinjene protiv civila u dva logora na sjeveru Albanije, potvrdili su Internet portalu Radio-televizije Srbije diplomati u Prištini.

Optužnicu je, kako navode diplomate, potpisao tužilac Robert Din, i odnosi se na zločine počinjene u logorima u Kukešu, koji su služili kao logističke baze OVK, ali ih je Geci pretvorio i u zatvore za osobe koje nisu učestvovale u ratu.

Optužnica se, međutim, ne odnosi na zločine protiv kosovskih Srba, već su žrtve zločina bili Albanci, koje su tadašnji komandanti OVK optuživali za saradnju sa srpskim vlastima, kao i osobe čiji su politički stavovi bili u raskoraku sa onima koje su zastupali gerilci.

Dinov dokument se odnosi na period od marta do juna 1999. godine, ali se u njemu ne navode ubistva, već nekoliko slučajeva mučenja o čemu će svjedočiti 20 osoba, koji su uključeni u poseban program zaštite za svjedoke.

Premijer Kosova Hašim Tači je prošle sedmice upozorio da će uskoro objaviti imena svih "albanskih lažnih patriota" koji su učestvovali u istragama.

Optužnica protiv Gecija uslijedila je svega nekoliko sedmica nakon što je kosovsku političku scenu iz temelja potresao izveštaj Dika Martija, koji je u ime Savjeta Evrope istraživao navode o zločinima OVK tokom i poslije rata, uključujući i trgovinu organima otetih Srba.

Prethodno, istražitelji Euleksa rekli su da je Geci, koji se smatra ključnim čovjekom tajne službe OVK u Kukešu, učestvovao u maltretiranju zatvorenika. Euleks je, takođe, 12. maja, pretresao kuću još jednog osumnjičenog Džemšita Krasnićija.

Gecija je Euleks uhapsio u maju, a Alijua mjesec dana kasnije. Geci je jedan od osnivača OVK.

Kako je krenulo biće Euleks,Nato,Hag i ostali viši neprijatelji Albancima od Srba

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Aquaria View Post
    U crnogorskim porodilištima trenutno nema injekcije ,,rogam“

Do injekcije samo preko prijatelja

PODGORICA-U Kliničkom centru Crne Gore porodilje, koje imaju krvnu krupu sa Rh negativnim faktorom, već izvjesno vijeme, ukoliko je same ne nabave, ne mogu da prime injekciju ,,rogam“, kazao je juče jedan naš sugrađanin, koji je prije par dana imao slično iskustvo.
    -Nakon jakih bolova i komplikacija, moja supruga je u petom mjesecu trudnoće izgubila bebu. Još uvijek potrešen zbog te činjenice, narednog dana uslijedilo je novo neprijatno iznenađenje. Rečeno mi je da, budući da mi je supruga Rh negativna, treba da kupim injekciju ,,rogam“, koju mora da primi u roku od 72 sata, da bi mogla ponovo da ostane u drugom stanju, jer je u Kliničkom centru trenutno nemaju. Pitao sam ih što mi to nijesu rekli prethodnog dana, jer je od tada već bilo prošlo više od 24 sata - priča ogorčeni suprug. Tada tek nastaje pometnja kada porodica shvati da se injekcija veoma teško nalazi.
    -Obišli smo cijelu Podgoricu, zvali prijatelje širom Crne Gore, čak i neke u Albaniji, nijesmo pitali koliko košta, samo da se nađe. Kada sam već mislio da nema nade da je nađem, javili su mi da je uspjela da pronađe Zorica Kovačević, direktorka Doma zdravlja Danilovgrad, kojoj se ovom prilikom neizmjerno zahvaljujem. Moja supruga je srećom na vrijeme primila ,,rogam“, ali mi je žao nekoliko žena koje su ostale u bolnici da čekaju i nadaju se da će se i za njih naći injekcija - naglasio je naš sagovornik.

Direktorka Doma zdravlja Danilovgrad nam je potvrdila da je pomogla toj porodici da pronađu injekciju.
    -Za pomoć mi se obratio porodiljin otac, pa sam kontaktirala svoje kolege iz drugih zdravstvenih ustanova. Pronašao je direktor Doma zdravlja Plav Safet Lješnjanin i odmah poslao autobusom, tako da smo reagovali na vrijeme, što je najvažnije - kazala nam je Zorica Kovačević.
    Tragom ove priče pitali smo nadležne u Kliničkom centru zašto nema ,,rogama“.
    -Proteklog mjeseca imali smo smetnje u nabavci ,,rogama“ - kazao je za Pobjedu prof. dr Goran Nikolić, medicinski direktor Kliničkog centra. Iako smo ga naručili na vrijeme, naši zvanični dobavljači nijesu bili u mogućnosti da ga isporuče, tako je zbog toga došlo do trenutne nestašice - pojasnio je Nikolić.

Javna apotekarska ustanova ,,Montefarm“, koja je nadležna za nabavku ove injekcije, od dobavljača je dobila obećanje da će je distribuirati do Nove godine, ali se to nije desilo. Direktor Montefarma dr Budimir Stanišić nam je kazao da očekuje da ,,rogam“ bude u crnogorskim bolnicama, najkasnije do kraja naredne sedmice.
    -Činjenica je da smo tokom protekle godine imali povremene nestašice rogama i ne samo mi, već i zemlje regiona i Evrope, a razlog je specifična tehnologija proizvodnje injekcije. Zbog te činjenice je malo porizvođača ,,rogama“, pa je samim tim i komplikovanija nabavka- naveo je Stanišić.
    On je dodao da će se uskoro objaviti tender za odabir novih dobavljača i da se nada da ubuduće neće biti ovakvih problema.
    ------------------------
    Je li realno da se ovo dešava kod nas?
    mene ne čudi niti malo....
    "Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

.

http://portalanalitika.me/ekonomija/...-trendova.html

"Strateškim dokumentima je projektovan ekonomski rast od 2,5 odsto, pozitivni scenario predviđa realni rast od četiri odsto, a negativni jedan odsto”, kazao je Katnić. On očekuje da će to biti okvir u kojem će se kretati crnogorska ekonomija u ovoj godini.

______

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    .

http://portalanalitika.me/ekonomija/...-trendova.html

"Strateškim dokumentima je projektovan ekonomski rast od 2,5 odsto, pozitivni scenario predviđa realni rast od četiri odsto, a negativni jedan odsto”, kazao je Katnić. On očekuje da će to biti okvir u kojem će se kretati crnogorska ekonomija u ovoj godini.

______
    "Cudo su strateski dokumenti"
    She is only here to annoy herself!

Page 41 of 666 FirstFirst ... 313738394041424344455191141541 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)