Ne znam za vas,ali ja Belforta smatram ozbiljnim borcem...recimo.Fujitu takodje,Vovchenchina...A Makelele- slazem se sa tobom. Cain je dobio jedino Minotaura ,koji nije bio u top formi ,ali je svakako potencijal...
Cain je odličan borac,čije vrijeme tek dolazi.Od većih je pobijedio jedino Minotaura(koji je možda i istošen poslije toliko jakih mečeva),Lesnara sa 7 mečeva ne računam u velike.Ne bih ga,još uvijek,upoređivao sa Fedorom...Treba zaslužiti to.
Ne znam za vas,ali ja Belforta smatram ozbiljnim borcem...recimo.Fujitu takodje,Vovchenchina...A Makelele- slazem se sa tobom. Cain je dobio jedino Minotaura ,koji nije bio u top formi ,ali je svakako potencijal...
ne bih sad predvidjao kako bi se zavrsio mec izmedju Fedora i Caina,ali ako do toga mecha ne dodje ove godine onda mislim da sve vece sanse ima Cain,i da on vremenom moze samo da bude bolji i bolji,a Fedor moze biti samo slabiji
A sto se tice Cain-Overeem,nema tu sta da se komentarise,Cain bi ga pojeo !
Strikeforce - Emelianenko vs. Silva February 12, 2011
Fedor Emelianenko vs. Antonio Silva
Andrei Arlovski vs. Josh Barnett
Andrei Arlovski Vs Sergei Kharitonov , a ne Josh Barnett (makar sam ja tako procitao),
Medjutim mnogo bitnije je sto sam procitao da ce ovo biti turnir za teskase, i da su ovo cetvrtfinanli mecevi. Najvljivali su da ce treci cetvrtfinalni mec bit Werdum VS Brett Rogers, a onda za 4 vjerovatno ostaje Overeem VS Josh Barnett.
Ovo bi bio najveci spektakl, po meni veci i od onog pride-vog turnira, samo da organizatori nesto ne useru.
Andrei Arlovski vs. Josh Barnett sam copy paste sa sherdoga ( http://www.sherdog.com/events/Strike...vs-Silva-15667 )
Na wikipediji sam vidio ovo što ti kažeš.Zaboravih da kažem da na sherdogu piše da je ovo još uvijek nezvanično (unofficial)...
Ako bude organizacija kao nekad u prideu,biće predobro...najjači turnir u zadnje vrijeme...
I da dodam-ako budu ova imena koja si naveo,tu imamo Werdumove 4 stare mušterije![]()
Last edited by makelele; 04-01-11 at 12:39.
Najnovija vijest : brett Vs josh barnet i werdum VS overeem, sad je i zvanicno najavljen turnir
Znači 12. februara
Fedor vs Silva
Arlovski vs Kharitonov
a 5. marta(valjda)
Overeem vs Werdum
Rogers vs Barnet
Kako ne stave sve borbe u 3 sata,od četvrtfinala do finala,kao u K1...uf... hehe
Strikeforce konacno pravi dobre eventove...Kako se nece ujedinit sa UFC, pa da se gleda najbolji mma ikada...Zamislite ovu ekipu protiv Velasqueza,Lesnara, Dos Santosa, Mir-a...Ludnica.
Overeem -Werdum 5. marta!
VLADIMIR KLITCHKO VS DAVID HAYE 2.jul 2011.
"DAVID HAYE i Vladimir Kličko napokon su dogovorili borbu, otkrio je ukrajinski teškaš. Na zasad nepoznatom mjestu borit će se drugog srpnja ove godine za ujedinjenje svjetskih boksačkih titula po IBF, WBO i WBA verzijama.
"Da, utanačili smo datum. David je rekao da ne bi boksovao s mojim starijim bratom Vitalijem jer da mu je pretežak i da udara prejako. Odabrao je radije malenog brata" rekao je šaljivi 34-godišnji svjetski bokserski prvak u teškoj kategoriji po verzijama IBF i WBO.
"Istina je da ćemo boksovati. To će se napokon dogoditi."
Istom je prilikom mlađi Kličko objavio da će 30. aprila boksati protiv drugog Britanca, Dereka Chisore, kao i da se kani treći put u godini boriti u septembru.
Protiv Chisore trebao je boksati prošlog mjeseca, ali je otkazao zbog ozljede."...
nadam se da će Kličko uništiti gubavog engleza.
Last edited by makelele; 06-01-11 at 09:01.
A oce,ogadice mu boks... Samo je Ali mogao da dozvoli sebi da pricha onako i onoliko. Pregadan je Englez.
UFC 129 April 30, 2011
UFC Welterweight Championship
Georges St. Pierre (No. 1 WW, No. 1 PFP) vs. Jake Shields (No. 4 WW, No. 7 PFP)
Benson Henderson vs. Mark Bocek
* - Randy Couture vs. Lyoto Machida (No. 4 LHW) ( možda,mada je meni glupo)
Jonathan Brookins vs. John Makdessi
Rory MacDonald vs. James Wilks
Pablo Garza vs. Yves Jabouin
Ako dodje do te borbe ne znam sto ce to Rendiju. Machida jednostavno ne smije da izgubi. Radni je stari vuk,ali ne moze se protiv prirode,a bilo bi mi zao da ga onaj nokautira. Evo citam,Fedor dovodi trenere iz K-1,bogami se mogu kladit da ce da osvoji turnir. A cim dovodi trenere iz K-1,zna se za koga se sprema![]()
Ne znam...sigurno je najveci favorit, ali kod teskasa se nikad ne zna, uvijek moze da zaluta neki udarac.
Last edited by Zodiac; 08-01-11 at 15:01.
fedor - overeem, arlvoski - rogers 2. osveta arlovskog, i ovamo overeem nokautom.
Ja ne bih olako otpisao Josha Barneta...Karitonov je izdusio ,Arlovski teeesko da moze...Zapetljano je,nema sto. Werdum moze lako da sputa Overeema. Sve u svemu ,turnir ce biti odlichan!
Ma Fedor - Barnet finale,a Werdum će lagano da sveže Overeema u čvor...Ima da zacvili,iako je on tražio Werduma.Ne znam zašto toliko potcjenjuju čovjeka koji je pobijedio i Overeema i Fedora.Biće odličan turnir:
Werdum porazio Fedora,Silvu i Overeema;
Fedor Rogersa i Arlovskog;
Arlovski Werduma;
Rogers Arlovskog;
Overeem Rogersa,Kharitonova;
Kharitonov Werduma i Overeema;
Silva Arlovskog...ojha...zbunih samoga sebe.
Uglavnom,biće odlično.Neko je porastao,neko napredovao,neko oslabio,neko je popizdio što je izgubio prvu borbu u karijeri...Jedino mi je žao što su spojili polufinala onako kako su spojili.Mogli su taj žrijeb naštelovat.Dako promijene nešto.
Odgledah najbolju borbu 2010.-e po Sherdogu,pa da je podijelim s vama.
Vrijedi pogledati svaki sekund,aima ih dosta.
Last edited by makelele; 11-01-11 at 12:54.
koliko traje turnir? završava li se za jedan dan kao finale k1 ?
Last edited by karadaglija; 17-01-11 at 03:34.
Evo da se najavi i WFC 13 koji ce bit u Beogradu 17.4.2011. u Pioniru... Ocekuje se nastup MMA legende Jose Pele Landy Jonesa jednog od prvih i najistaknutijih imena cuvene Chute Box MMA akademije... evo jedan kratki highlight... Nastupace i srpski MMA borci Aleksandar Radosavljevic i Dragan Tesanovic (voditelji vatrenog ringa) koji su dobro potkovani u svim segmentima borbe i u zadnje vrijeme biljeze odlicne rezultate sa izuzetno jakim protivnicima... Tesanovic je potpisao za Bellator i imao je jednu borbu koju je izgubio kontraverznom odlukom sudija... Od Radosavljevica se takodje ocekuje da ubrzo potpise za neku od jacih svjetskih organizacija a pominje se i Strikeforce...
Eto da se zna ovo se ne bi smjelo propustit... Ne znam da je ikad organizovan jaci MMA event na ovim prostorima...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks