Page 226 of 288 FirstFirst ... 126176216222223224225226227228229230236276 ... LastLast
Results 5,626 to 5,650 of 7188

Thread: Pitajte...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Jeli moguce da su mi u opel servis prije venkora ulica pa desno 300m rekli da je dizna za corsu 110e komad i kazu 4 treba da ugradim jer je mpi pa jesu li oni normalni????

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

legendarni Anbo Trade......
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

Quote Originally Posted by edin1 View Post
    Možete li mi preporučiti koji (i gdje) regler da kupim za Golfa II dizel? Imam Opel Astru F 1.7 TDS Isuzu (japanski motor), kome je već dva puta crkavao alternator, (tj. "integrisani" regler ili što-li-već), i električar mi je prošle godine izveo van kućišta dvije žice na koje je spojio regler od Golfa II dizel, s tim što je i to sada crklo, zato što se ispostavilo da je regler, blago rečeno, nekvalitetan. Tražio sam original Bosch regler u Castellani (imaju nekvalitetni MEYLE), Bulatović shop-u i kod Cekovića, ali nemaju.

Hvala unaprijed!
    to ti je mana kod njih,moras da uzmes komplet regler i komplet postolje sa dijodama novo,oko 100 eura ti je sve zajedno

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    15
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Hmmm, ovo mi zvuci kao lezaj zadnjeg tocka. Vozi ga malo tako da vidimo oce li se cut jos jace.
    Kad je auto upaljeno a ne vozim ga sve je normalno, cim krenem sa jacom brzinom 30/40km/h i vise pogotovo, pocinje da se formira i da se pojacava neki cudan zvuk sve jace i jace.

Quote Originally Posted by edin1 View Post
    Da ti nisu "čistili" (tj. micali) katalizator (mrežicu)? Ako jesu, to bi objasnilo tupi zvuk.
    Mrezicu su mi zamjenili i stavili novu.

Quote Originally Posted by bojankov View Post
    pretpostavljam da je mrezica
    Da, upravo je to ono sto su mi mijenjali, mrezica, ovakva slicna je kod mene na Clio 2, ali stavili su mi novu, vidio sam.

Ne mogu se zaklet, ali mislim da sam imao ovakav zvuk i prije zamjene zadnjeg lonca i mrezice, ali ga nisam konstatovao jer je probusen zadnji lonac odradio tada svoje, i taj zvuk sa zadnjeg lonca je bio jaci od bilo cega. Kazem da se ne mogu zaklet jer auto uglavnom vozi moj otac a on kaze da nije prije cuo ovaj zvuk, mada ja mislim da je postojao.
    Kolika je vjerovatnoca Fabia da je lezaj na zadnjem tocku, a kolika vjerovatnoca da je opet do auspuha?
    Edin1 i bojankov pomagajte i vi, i ko jos zna nesto o ovome?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

To je lezaj...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    956
    Thanks Thanks Received 
    1,363
    Thanked in
    642 Posts

digni auto na dizelicu i zarotiraj dobro tocak i trebalo bi da prepoznash zvuk crknutog lezaja , ako se cuje onda je on 100%
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    15
    Thanked in
    6 Posts

Pokusacu to stivi, hvala ti, a hvala i tebi Fabia

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Claudio CANIGGIA View Post
    Pokusacu to stivi, hvala ti, a hvala i tebi Fabia
    Probaj tocak lijevo desno, mozda ima lufta, mada on lufta ce imat posle 1000-1500 km voznje.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    866
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

jel zna neko ime i broj onoga momka sto je vulkanizer i prodaje gume onamo u masline malo prije ljume sa lijeve strane???ovo od kako su radovi ne mili mi se ici tamo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Claudio CANIGGIA View Post
    Ne mogu se zaklet, ali mislim da sam imao ovakav zvuk i prije zamjene zadnjeg lonca i mrezice, ali ga nisam konstatovao jer je probusen zadnji lonac odradio tada svoje, i taj zvuk sa zadnjeg lonca je bio jaci od bilo cega. Kazem da se ne mogu zaklet jer auto uglavnom vozi moj otac a on kaze da nije prije cuo ovaj zvuk, mada ja mislim da je postojao.
    Kolika je vjerovatnoca Fabia da je lezaj na zadnjem tocku, a kolika vjerovatnoca da je opet do auspuha?
    Edin1 i bojankov pomagajte i vi, i ko jos zna nesto o ovome?
    Izvinjavam se Claudio; Fabia i ostali su u pravu, najvjerovatnije je ležaj na nekom od zadnjih točkova. Javi nam rezultate testiranja.

Thanks Thanks Given 
    2,091
    Thanks Thanks Received 
    1,077
    Thanked in
    431 Posts

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    jel zna neko ime i broj onoga momka sto je vulkanizer i prodaje gume onamo u masline malo prije ljume sa lijeve strane???ovo od kako su radovi ne mili mi se ici tamo...
    Banjo
    067 813 553
    As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.

Thanks Thanks Given 
    866
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Bio sam u servis, prikačio auto na komp, pobrisao sve greške koje ima, krenuo da vozim i auto je savršeno radio, moglo bi se reći nikad bolje . Upalim ga opet, krene preko bord kompjutera da lista greška i ista stvar kao prije - trokira. A provjerili smo svjećice, filtere - sve je odlično.

Može li bit da auto kad se upali drugi put, sve greškeopet postoji i ako sam ih prije toga makao ? i kako to da sredim ?!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Tebi je auto u safe mode, kad resetujes greske ECU se vraca u pocetno stanje i sve je OK, medjutim u safe mode prelazi cim dodje nekog misunderstuda izmedju senzora.
    Ako ti trokira, rekao bih da imas problema sa vacuum leakom, CCV, crijeva neka, bobine...ko zna...
    Idi na dijagnostiku opet i zapisi kodove...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

Zar nema neka "kucna" varijanta gdje on moze sam u kola da vidi kodove a da ne ide na dijagnostiku?
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sutra sam na put pa neću moć. Uglavnom kad prođu praznici zovem te ako budeš mogao da pođemo zajedno da vidiš dijagnostiku. Nema puno grešaka, koliko sam ja očekivao

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    Zar nema neka "kucna" varijanta gdje on moze sam u kola da vidi kodove a da ne ide na dijagnostiku?
    Treba ti valjda njihov(bmw-ov) softver, i posebno kablovi neki, meni je priključio neki veliki okrugli USB na motor

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja imam OBD dijagnostiku za auta sa CHECK ENGINE, a taj e38 za EU nije imao CEL tako da nista.

Inace moju BIMMU skeniram u imperijalnu garazu, bez beda.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

A vđi ovo, može li se kako namjestit da mi na boardu pokazuje greške na engleski a ne na njemački ? Da makar znam što mi ne radi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Gle, na boardu ti pokazuje greske tipa DOOR AJAR, RELEASE PARKINGBRAKE, CHECK BRAKE LINING, onda ide...CHECK LEFT LOWBEAM, RANGE 20 KM (obicno), YOU'RE STUPID, FLOOR ME...onda ide...WASCHWASSERSTAND ako je na dojcen...

A greske tipa MAF, leak, dead engine, TPS se citaju samo preko GT1 ili OBD, ili ako si pametan kao ja da otkljucas High OBD...

E da, jezik mozes da mijenjas (sam, kuci ili u imperijalnu garazu) samo ako imas navigare satelitare kao NSX, ovako samo u MP.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

Quote Originally Posted by JOLE View Post
    A vđi ovo, može li se kako namjestit da mi na boardu pokazuje greške na engleski a ne na njemački ? Da makar znam što mi ne radi.
    Idi u ovlasceni servis, to se spoji na komp pa reprogramira novi jezik, mozda moze i negdje drugo ali pretpostavljam da ne treba obicna dijagnostika za to...

Inace, na moje auto, drzim kocnicu + gas i dam kontakt, i check engine pocne da izlistava greske, zasto tako nije na svako auto nije mi jasno...
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

To ima i Toyota/Lexus...recimo 5 blinka znaci MAF...12 blinka dzek na TCS.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Ajde kad ste kod dijagnostikje da kazem da sam napokon nasao uzrok potrosnje one corse sto me ubi u pojam.

ispostavilo se da na dijagnostici nema
    gresaka i sve radi ok ali ECU nije fabricki u nju simens ili koji vec ne znam sta mi rece covjek vec neki drugi njemacki i da auto zato vise trosi jer je drugacije podesen pa nije ni cudo zasto ide ka luda ali i trosi.

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

nije simens nego... delco?
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    nije simens nego... delco?
    Moguce ne znam tacno bez da idem da ga pitam.
    Probao je auto i kaze ide dobro i na otvoreno ne bi trebao 8 potrosit dok po gradu nema pravila od 12 pa navise jer su mi kratke relacije i stalno pod saug radi.
    On misli da je ecu podesen da jacu smjesu daje da bi bolje iso tako da nema pomoci sem novi ecu da stavim.
    Bitno da nema gresaka sve je ispravno i testirano sad sam nasuo pun rezervoar ovog eco 95 da probam na njega da izmjerim koliko cu prec ranije je sa eco98 300km a sad cu da vidim sa ovim mada sam se ja i zajebao laze mi kazaljka za 5 litara manje pokazuje kad je u samo dno crvene i naspem do cepa stane 40l a prima 45 znaci laze za 5.
    I kad je do cepa ne ide mi kazaljka do kraja znaci da sam se zajebo kad sam podloge bijele stavljao nisam ih tacno nalijepio no malo udesno pomjerio jbga.

Onda ispada za 40l 300 km sto i nije lose jebat ga makar ide auto nije mrtav ono bas ka korse sto su vec cima kad se gas da dobro.

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

Ti imas cipovanu korsu a nisi svjestan toga....
    Njak Njak Njak

Page 226 of 288 FirstFirst ... 126176216222223224225226227228229230236276 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks