Moze da se zalemi kalajom i onda da se zalijepi sa sintelonom ili something like that.
Sto se kljuca tice, treba da sinhronizujes ovaj kljuc sto imas sad i onaj ukradeni ce automatski biti disabled tj. EWS ga nece prepoznat.
Posto su meni ukrali jedan kljuc, citroen xsara '98 godiste, moze li se mene disable-ovat onaj ukradeni, dje i koliko para je to zadovoljstvo?
i jos jedno pitaje:
Odvalio mi se onaj konektor od grijaca zadnjeg stakla, odlomio se sa malim dijelom stakla, moze li se to opravit?
Postoji li kakvo ljepilo koje provodi struju pa sa njim da se to zalijepi?
Last edited by Losmi OCP; 28-12-10 at 21:37.
Samo zivotinje nose krzno
Moze da se zalemi kalajom i onda da se zalijepi sa sintelonom ili something like that.
Sto se kljuca tice, treba da sinhronizujes ovaj kljuc sto imas sad i onaj ukradeni ce automatski biti disabled tj. EWS ga nece prepoznat.
TAKUMI
dayco ili goodyear rebrasti kajish? koji je bolja trgovina, iz iskustva ako neko zna?
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Bio sam kod Popovica da sredim auspuh na Clio 2 '98 godiste, zamjenili mi zadnji lonac i neku mrezu izmedju srednje i prve grane... Kad radi motor u mjestu zvuk je ok, regulisao se poslije zamjene zadnjeg lonca, ali u voznji kako vise dajem gas tako mi se u zadnjem dijelu auta tj pozadi formira neki tup i jak zvuk kao da dolazi iz auspuha ali ne znam da li je jer u mjestu je zvuk ok, kako pustam gas i smanjujem brzinu zvuk se povlaci tj smanjuje i sve tako, sto je auto u vecoj brzini to je zvuk jaci.
Da li mi neko moze dati neku preporuku sta da radim na sto da obratim paznju i da li opet da idem kod popovica da mi provjere tu izduvnu granu na auspuh, zadnji ili srednji lonac? Moze li biti da je to do auspuha ili je nesto drugo?
ima li dje NTK(NGK) lambdi kod nas ?
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Meni su majstori rekli da su Goodyear smeće.I vjerujem im,od alternatora mi je njihov kaiš prozvižda posle 4 mjeseca.Valjda ovi naši valjaju ođe zadnju klasu.Continental i Dayco su mi falili kao jedne od boljih koji se mogu nać kod nas.
nemaju ... i ako ima da se naruci skupo je al provjeri![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Kuda da idem za Zabljak?
Preko Niksica ili Kolasina?
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Sto je zamajac?
Pogledaj sto mi je stiglo na tel prije nekih 2 sata, sa 069 7** 01*
Upravo je case pitao sto je zamajac..
TAKUMI
Znam znam celavi ga je nagovorio.![]()
Bili su kod mene, ustupio sam im sobu. Eto se provjetrava.
Za Zabljak ,preko niksica i novim putem si gore za sat ipo, sat i 45.
naravno uslov: zimske gume !
Please alowe me to introduce myself.......
Možete li mi preporučiti koji (i gdje) regler da kupim za Golfa II dizel? Imam Opel Astru F 1.7 TDS Isuzu (japanski motor), kome je već dva puta crkavao alternator, (tj. "integrisani" regler ili što-li-već), i električar mi je prošle godine izveo van kućišta dvije žice na koje je spojio regler od Golfa II dizel, s tim što je i to sada crklo, zato što se ispostavilo da je regler, blago rečeno, nekvalitetan. Tražio sam original Bosch regler u Castellani (imaju nekvalitetni MEYLE), Bulatović shop-u i kod Cekovića, ali nemaju.
Hvala unaprijed!
pusti regler case ne zna sto je zamajac, veliki poznavalac autoombila, a fabia se druzi sa njim non stop i prelazi preko neoprostivog neznanja, dakle, sa njim je zbog ............. ajde ko pogodi 5 bambija ?
A. slatke guze
b.slatke guze
c.slatkog guzenja
?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Da ti nisu "čistili" (tj. micali) katalizator (mrežicu)? Ako jesu, to bi objasnilo tupi zvuk.
pretpostavljam da je mrezica![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks