Alistair Overeem vs. Todd Duffee - mec godine mada mislim da ce ga overeem pospremit
Cro Cop vs Schaub UFC128 19.3.2011. Mada su prvo rekli Schaub-Mir, pa Schaub-Struve..
EU,zatvori vrata!Ubi nas promaja.
Shogun je za poshtovanje,nema sto. Pravi je ulicni fajter...kako voli nogom da ugazi u glavu... Dobija Evansa u svakom slucaju!
Shogun je sigurno vece ime od Evansa, ali Rashad ce biti spreman kao protiv Rampage-a , a Shogun se tek oporavio od povrede. Pare na Rashada ovaj put.
Dobija na odluku sudija.
NE volim da prognoziram kpnacan ishod jer sam izio gov*no jednom, ali evo..Shogun ce zgazit Evansa![]()
Alistair Overeem vs. Todd Duffee
Clash of Titans!!!
Last edited by nikola_mne; 30-12-10 at 08:32.
Kakve ce batine Tod da popije! Pamtice ovu Novu godinu dugo,dugo,dugo...![]()
hahah
Gegard Mousasi vs. Kyotaro K1 Dream Dynamite
Gegard je ,po mom misljenju ,jeda od najkomplentijih boraca. E sad,nisam siguran kako bi prosao u K1 finalu. A ovaj Overimov mec je bio ocekivano kratak. Vidjecemo sledece godine sto ce uraditi u Strikeforce ili eventualno UFC...Ako ne eksplodira pospremice SKORO sve!
Nastavio Reem da gazi.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
po protivnicima koje mu dovode jako me podsjeca na jednog CG svjetskog sampiona univerzuma..
She is only here to annoy herself!
Ne bih se slozio:Rogers,Ben Edwards,Saki,Spong,Aerts,pregazio ih je sve. Ovaj mec je za prestiz,Dynamite nema superteskasa njegovog kalibra. Demolation Man je i u Pride-u bio dobar,imao je poraza,ipak je ljudsko bice.Borio se od nekakvih lijevih kosookih,preko Shoguna, Mirka, Belforta,Shilta,Bonjaskog,Harija...Borac je za respekt! Vjerovatno uzima steroide,ali se danas u svim sportovima koriste. Uostalom,nije odjednom dobio na kilazi ,nego je do ove kilaze dosao poslije chetiri godine. Vidjecemo ga ove godine sa Werdumom,a ako Bog da i sa Fedorom. A ako potpise za UFC,mogu se kladiti da ce Valasqez da ga demolira!
Nisam siguran da bi dobio Fedora... Mada ja ne mogu biti objektivan kad govorimo o Fedoru,ali realno je da mu Valasqez ne bi mogao nista.Bar jos godinu.A Overim bi nagrdio onim koljenima,opasan je maksimalno.A i onaj krose ispali ,rekao bi covjek da se ne moze mrdnut.
Last edited by karadaglija; 03-01-11 at 02:22.
kojeg ozbiljnog MMA borca je overeem dobio do sad?!
Fedor jeste nepredvidiv, i u njegovim borbama je sve moguce, ali Velasqez je druga dimenzija, njegova taktika je vrlo jednostavna, i tesko da ko moze imat rijesenja za nju. Najbolji rvac u mma. Overeem, ne bi imao ni prilike da koristi ni koljena ni taj krose, poslije 10tak sekundi bio bi na podu.
Nijednog. Bret je prosjecan borac.
Smislio bi nesto Fedor i za njega..slovenska tvrdoglavost u prosloj borbi protiv Werduma kada je 2 puta upadao u istu polugu bez ikakvog razloga samo da bi dokazao ovome nesto ovaj put nece ponoviti...a i Cain nije za potcjenjivanje za razliku od Werduma (mislim realno nije ni Werdum ali ajd).
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks