pa ja mu upravo zbog toga i govorim, da ne bi skidao kraj spone, ovu stranu manzetne dje je precnik cenat-dva moze da rastegne toliko da navuche manzetnu preko spone pa do glave, da ne bi radio posle reglazu
Sve zavisi od precnika rupe. Ja mislim da moras da odvojis kraj sponu i nastavak letve, a to znaci reglaza.
TAKUMI
pa ja mu upravo zbog toga i govorim, da ne bi skidao kraj spone, ovu stranu manzetne dje je precnik cenat-dva moze da rastegne toliko da navuche manzetnu preko spone pa do glave, da ne bi radio posle reglazu
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Što meni auto kurcaa ne valja kad $edne Trile na fakultet da ga vozim ?
Znači do njegove kuće radi sve OK, kako on $ede počne da trokira, vozio drugom 30 ili dodavao gas cima auto da se ne može vozit....
Od muke bi povratio najradje hahahha
Ljudi, gdje da nadjem u Podgorici bravu ili ulozak za bravu,
za Renaul Clio 2, 98' godiste, lijeva vozaceva vrata....???
Hitno mi treba ako neko zna ?
Nije mi potrebno da mi se poklopi kljuc sa starim kljucem, moze ubuduce vrata da se otvaraju sa novim kljucem a auto da se pali sa starim...
Pogledaj ima li kod Uzelca, imas jedan odpad kod Montenegro Petrol pumpena Zabjelo...imas jedan u Masline...
TAKUMI
Mijo Vratnica kralj, imas tamo sigurno
Who let the dogs out
Prodaju li na otpade kljuceve od auta? Trebao bi mi od astre kljuc sa daljinskim, tj samo onaj dio za daljinski
![]()
Njak Njak Njak
Ne vjerujem da ce ti prodat kljuc bez brave i elektronike.
Ali zato na Ebay imas gomilu...
TAKUMI
ima li se neđe kupiti za ključ od E39 ili koliko košta novi da se izradi, radi li ko to u CG ako radi koliko bi otprilike koštalo ?
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Rade/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.png[/IMG]
Please wait
Image not available
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Rade/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Rade/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]
Cuj, ovdje ti kosta oko 400-500 eura, ali dugmad imas na ebay...
TAKUMI
Jel VW benzinjara?
I ako jeste, i ako nije, zacepljen/blokiran PCV/CCV i puno voznje kroz grad (motor nikad na radnu temperaturu).
TAKUMI
Jeste VW benzinac,i stalno se vozi kroz grad![]()
Troshi li ti ulje, vodu, povecava li se nivo ulja ?
Meni ovo izgleda kao mijeshanje ulja i vode...dihtung glave ili sl...
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Da ne zna ko kol`ko ima kilometara od PG do Zabljaka,kroz ovaj novi tunel sto je otvoren?
chush ulje i voda.
ovo je ocigledno neki sos ... beshamel sos za snicle ili tako nesto.
ili neki puding
Originally Posted by my name is ...
Možda je to normalno kod Rovera![]()
Ma boli te briga, auto ti proizvodi majonez
Njak Njak Njak
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks