Postavite da vidimo i mi sto nemamo fejs!
Ljubav je kad vidim tvoju sliku na fejsu i pomazim je strelicom miša![]()
Pinch harmonics
MusicThe Rolling Stones, ** IZADJI MI IZ GLAVE I LEGNI MI U KREVET !!** xD <3, Metallica, Toma Zdravkovic, Živim život kroz rok muziku, Nightwish, Rammstein, Guns N' Roses, AC/DC, Pink Floyd, Ex Yu rock, Lady Gaga, Djordje Balasevic, Within Temptation, Tose Proeski, 'ajde da se muvamo,zašto da se čuvamo xD, Svi mi koji volimo raspaliti Zvučnike do kraja XD .ılılıılılı., Svi mi koji volimo psihodelicnu rok muziku, Beyoncé, Dino Merlin, RIBLJA CORBA, <3 ROCK,METAL,PUNK I EX YU ROCK!!!!<3, Miladin Šobić, Prljavo Kazaliste, EX YU ROCK 100%, Poezija - Đorđe Balašević, Priča o ljubavi obično ugnjavi, Nicole Scherzinger, ex YU MUZIKA, svi koji vole: bijelo dugme, divlje jagode, parni valjak........
, UMEK, Crvena Jabuka, *** I Love 80's Music ***, Guns and Roses, A ja drhtim samo kad mi je zima,NE SVIDJA mi se NIKO... :P, Dino Merlin, Kerber, Divlje Jagode, KERBER, Galija, Riblja Corba, Shakira, Bon Jovi, Todor TOSE Proeski, Tiësto, Prodajem ladu,trula višnja,više je trula neko sto je višnja :P, KISS, Rihanna, Katy Perry, ..dobre cure vole barabe...pa šta
)<3, @'' Hocu na tvoje rame da naslonim glavu''@, Radicu sve sto hocu,ko ce da mi zabrani?!!=), Azra, Red Hot Chili Peppers, The Doors, Nemoj da se foliras, losa ti je taktika... <3, Queen, Boli me uvo koja muzika je "IN", ja slusam ono sto se meni svidja!, ...Srescemo se opet negde ti i ja...
<3 <3, Hajde dođi Taji, neće Taja da zataji. Biće tebi posle Taje, biće buji paji., Bolje da sam s frendovima pio rujno vino, neg tebe kurvo vodio u kino....XD, House Music ---- New songs, Dlakave Guzice, Svi Mi Koji Smo... Je*en0 SINGLE / SLOBODNI!!! </3, Kaseta Music Events BiHand 50 more
BooksTwilight, New Moon, Eclipse
MoviesTwilight, Lajanje na Zvezde, Team Twilight, HORORI SU ZAKON !!!, <3<3<3 Svi oni koji vole horore. <3<3<3 Brrrrrrrr, Iskljucivo Horori
Sta voli slusati, citati i gledati.
Greote od nje.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Gori ste vi što je gledate![]()
Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...
dlakave guzice![]()
You'll Never Smoke Alone..
http://img375.imageshack.us/img375/5962/tico.jpg
/me slaps tihomirdj![]()
She is only here to annoy herself!
ahaahhahahaahha
a dobro...ovo su svi tada radili..ali bas svi..tako da mozete da me povucete za onu stvar svi do jednog i svi koji nisu olredi![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
11. da li bi me povukli za onu stvar?![]()
She is only here to annoy herself!
ahahah
ccc
ajte sad..pusa
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
The more things change, the more they stay the same.
na kakvu stranicu, na zid sobe, da je gledam svako jutro čim otvorim oči![]()
..obrisi savršenog jutra..
ćeri tata, ćeri, ne sine![]()
nije Shemale, to je Hemale![]()
hahaha kakav shemale, zar ne vidite ljepotu skrivenu ispod te silne šminke![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks