Page 220 of 288 FirstFirst ... 120170210216217218219220221222223224230270 ... LastLast
Results 5,476 to 5,500 of 7188

Thread: Pitajte...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kEDOWN View Post
    a sto ce ti to, neces na trke a i onako ne mozes prekorcit ogranicenje kad vozis na plin
    hoces na crtu ? hehehe
    Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    11 Posts

Quote Originally Posted by Dingospo View Post
    205/55/16. 70 keka komad.
    super cijena, super guma
    SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME

Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

Quote Originally Posted by brzi_pas View Post
    Pa fora je sto si ti uzeo prije no su poskupjele gume, klasika kod nas, sto se trazi, cijena ide gore, i to bezobrazno
    Pa morali su. SNAKE se žalio kako su cijene guma u Castellanu sumnjive :twist: iliti niske

Quote Originally Posted by SNAKE View Post
    super cijena, super guma
    Da citiram jednog ljubaznog roma koji je radio u vulkanizerskoj radnji...
    "BriĐIston potenCa - mLogo dobra guma" :monkey:

Thanks Thanks Given 
    122
    Thanks Thanks Received 
    117
    Thanked in
    59 Posts

Quote Originally Posted by SNAKE View Post
    super cijena, super guma
    malo sam googlao, uniroyal je u vlasnistvu michelina. i na http://www.tyrereviews.co.uk/ rainsport2 je odlicno ocjenjena,cak bolje od mnogo skupljih guma.

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    11 Posts

Quote Originally Posted by cvxcomputers View Post
    Pa morali su. SNAKE se žalio kako su cijene guma u Castellanu sumnjive :twist: iliti niske
    daleko bilo da sam se zalio, no dobro, svako tumaci tudji post onako kako oce.
    SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Dingospo View Post
    malo sam googlao, uniroyal je u vlasnistvu michelina. i na http://www.tyrereviews.co.uk/ rainsport2 je odlicno ocjenjena,cak bolje od mnogo skupljih guma.
    Blah, na taj sajt je i BfGoodrich g-Grip odlichno ocijenjen a ja stojim pri tome da su te gume korisne jedino mozda da ih stavish pod dupe pa da se klizash nizAstranu na snijeg...imam ih trenutno 205/55R16 i ne znam shto mi je trebalo da ih kupujem, chak nisu ni jeftine...skuplje su od tog Uniroyala 10-15e...
    "ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"

Thanks Thanks Given 
    122
    Thanks Thanks Received 
    117
    Thanked in
    59 Posts

na tom sajtu ocjene se formiraju od ocjena korisnika,tako da mora da je tebi auto prejak za te gume

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Evo opet ja sa onom corsom sto me u crno zavi.
    uradjena diagnostika i samo code 12 izbacuje sto je valjda ok tako mi rece lik,
    Vodio usput onako kod majstora cisto da ga proba krug i cuje kako radi on kaze po njemu to ne treba dirat to je ok dobro radi motor.
    Vise ne dimi ka blesava nego normalno ujutro kad je hladno ona para ali nema dima bijelog-sta je to bilo sami bog zna i kako se samo otklonilo nije mi jasno.
    Nasuo sad da probam umjesto bezolovnog super pa izasao van grada malo produvao motor moze bit i da je zbog toga prestala dimit.
    Potrosnja i dalje ogromna sa 15 eura supera presao 90km i kazaljka u samo dno crvenog usla a vozio vani ne smijem pomislit da sam u grad bio po semafora vjerovatno ne bih 70 presao.

Neko rece da povedem da mi nasteluju brizgaljke ili ti dizne sta li vec e sad me zanima kod koga i koliko para ce me to zadovoljstvo kostat znaci na 1.4 8v Mpi motor.

I mogu li ja sam tu sto cacnut privit,odvrnut kakav sraf cisto da vidim ima li efekta ako canem da znam da me ne cimaju po majstora i kolju a nije to u pitanju.

evo i slika motora pa bih zamolio sve koji koriste ono fail,pwned ili epic fail da od sada koriste ovu sliku jer ako ovo nije opel fail nije nista u pm vise i auto i sve :mad:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by stefan123 View Post
    Blah, na taj sajt je i BfGoodrich g-Grip odlichno ocijenjen a ja stojim pri tome da su te gume korisne jedino mozda da ih stavish pod dupe pa da se klizash nizAstranu na snijeg...imam ih trenutno 205/55R16 i ne znam shto mi je trebalo da ih kupujem, chak nisu ni jeftine...skuplje su od tog Uniroyala 10-15e...
    Zar ti nijesi ima Profiler ka ja?

G Grip mi je na Megana, uopste nije losa guma. Ali nije za let.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by mrzi me da pisem View Post
    Evo opet ja sa onom corsom sto me u crno zavi.
    uradjena diagnostika i samo code 12 izbacuje sto je valjda ok tako mi rece lik,
    Vodio usput onako kod majstora cisto da ga proba krug i cuje kako radi on kaze po njemu to ne treba dirat to je ok dobro radi motor.
    Vise ne dimi ka blesava nego normalno ujutro kad je hladno ona para ali nema dima bijelog-sta je to bilo sami bog zna i kako se samo otklonilo nije mi jasno.
    Nasuo sad da probam umjesto bezolovnog super pa izasao van grada malo produvao motor moze bit i da je zbog toga prestala dimit.
    Potrosnja i dalje ogromna sa 15 eura supera presao 90km i kazaljka u samo dno crvenog usla a vozio vani ne smijem pomislit da sam u grad bio po semafora vjerovatno ne bih 70 presao.

Neko rece da povedem da mi nasteluju brizgaljke ili ti dizne sta li vec e sad me zanima kod koga i koliko para ce me to zadovoljstvo kostat znaci na 1.4 8v Mpi motor.

I mogu li ja sam tu sto cacnut privit,odvrnut kakav sraf cisto da vidim ima li efekta ako canem da znam da me ne cimaju po majstora i kolju a nije to u pitanju.

evo i slika motora pa bih zamolio sve koji koriste ono fail,pwned ili epic fail da od sada koriste ovu sliku jer ako ovo nije opel fail nije nista u pm vise i auto i sve :mad:

Koju dijagnostiku ste koristili?

Ako ste dijagnostiku koristili, Opelovu? Ako je opelova onda 12 znaci, AFAFIC, pocetak liste kodova i to znaci da je sve OK.
    Last edited by Fabia_Elegance!; 24-12-10 at 18:17.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Zar ti nijesi ima Profiler ka ja?

G Grip mi je na Megana, uopste nije losa guma. Ali nije za let.
    Profiler sam imao na GII1.6D hahahaha za njega je bila vrh, to je bilo u proshlom vijeku hahaha
    A g-Grip, nije za let, znam...Ali opet ochekujem vishe, nije da guma koshta 50e no 80tak (15-20e vishe je SportContact2)...Nego najveci mi je problem shto s njom nemam nikakvog osjecaja...nema "postepenog gubljenja kontakta s podlogom" nego idem kroz krivinu i odjednom vishe nema nikakvog kontakta...prije toga ni shkripa, nishta...A da ne pominjem ostajanje u mjesto ako je pala kishica, preko nosa metrima ako listic neki naleti itd...+ se i troshe previshe brzo za tako jadne performanse...
    Sledeci put vishe pameti, 50-60e vishe i vozit se ka coek

na tom sajtu ocjene se formiraju od ocjena korisnika,tako da mora da je tebi auto prejak za te gume
    A nije mi auto prejak (140-150KS) nego tu vjerovatno pishu budale kojekakve
    "ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"

Thanks Thanks Given 
    122
    Thanks Thanks Received 
    117
    Thanked in
    59 Posts

A nije mi auto prejak (140-150KS) nego tu vjerovatno pishu budale kojekakve
    bice da je to onda, a i drugi je kvalitet guma za UK

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Fabia jeste tako su mi i rekli da 12 znaci pocetak citanja i posle greske izbaci ali gresaka nema samo vrti 12 u nedogled kako sam ja shvatio,a valjda je opel diagnostika bila.

No reci mi kako da sredim ovo cudo kome da vodim da podesim brizgaljke da smanji potrosnju i mogu li sam sto tu odradit???

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

Majkina korsa je trosila taman toliko, isti motor (mada sam to vec rekao jednom)
    Od kad kupi dizel, i od kad ja kupih svoja kola, sipa jednom u 3 mjeseca xaxaxa

To je star motor, nije obicni 1.4 a nije ni 16v, 1.4si ima vise konja od obicnog 1.4, nigdje na net nisam mogao naci kolika je potrosnja bas tom motoru, ali vjerujem da je gradske 10 litara...
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    2,092
    Thanks Thanks Received 
    1,077
    Thanked in
    431 Posts

Nego najveci mi je problem shto s njom nemam nikakvog osjecaja...nema "postepenog gubljenja kontakta s podlogom" nego idem kroz krivinu i odjednom vishe nema nikakvog kontakta...prije toga ni shkripa, nishta...A da ne pominjem ostajanje u mjesto ako je pala kishica, preko nosa metrima ako listic neki naleti itd...
    Ista stvar, isti osjecaj kod mene sa Tigrom nesretnim :sad:
    Stvarno mi ga nesto zao kad pogledam 'vako.
    As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa taj g-grip je "cuven" po tome..Drzi extra extra extra i odjednom se izgubi.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by mrzi me da pisem View Post
    Fabia jeste tako su mi i rekli da 12 znaci pocetak citanja i posle greske izbaci ali gresaka nema samo vrti 12 u nedogled kako sam ja shvatio,a valjda je opel diagnostika bila.

No reci mi kako da sredim ovo cudo kome da vodim da podesim brizgaljke da smanji potrosnju i mogu li sam sto tu odradit???

Bogme sam ne mozes, treba da se ubaci sonda u spulu kod Sisevica da se vidi kakva je smjesa i kako rade dizne, i kako rade svecke.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Ok hvala znaci kod Sisevica idem pa sta bog da.

Gorostas da je 10 ja ne bih nista dirao ali ovako sa 15 moram nesto cinjet ne isplati se vozit je.

Thanks Thanks Given 
    956
    Thanks Thanks Received 
    1,365
    Thanked in
    643 Posts

kroz PG nikad ne mozes znat koliko ce ti potrositi ... posebno sad kad su ovi radovi i kad je ova kisurina a nasi vozaci pogubljeni totalno !

meni je zadnji put prosjek bio 14L (a inace je 10-11) , ali dosta je da jednom uletis u guzvu u 3h kroz grad i vidimo se ... zadnjih par puta u 3h u onaj spic, putovao sam od gimnazije do zagorica po 30min
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sta moze da lupka kod prednjeg desnog tocka? radi se o mercedesu v classe..ne lupka kad se krene..tek nakon nekih kilometar..pogotovo ako se ide nizbrdo i koci...islo se kod majstora.on isoprobavao polugom i kaze sve je ok..medjutim, ono i dalje lupka..i to prilicno glasno se cuje..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

može li neko naći link na youtube kako se skida tapicirung sa zadnjih vrata na E39
    trebam ga skinut a nisam nikad skidao na bmw-a da nešto ne polomim

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

Subotom do posla stignem za 10 min a radnim danima za 35 i što da kažem majci kad me pita koliko mi je potrošnja kroz grad?

da li je to ova korsa http://www.auto-types.com/opel-corsa...ual-28349.html ?
    Last edited by remark; 25-12-10 at 11:35.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

remark

Da taj je motor u nju ali ne izgleda tako vec chevy corsa za usa trziste 3 vrata evo ti slika ali isti ***** korsa ka korsa samo malo plastika ima nista vise.

Stivi ma to i mene jebe ja sam poslom vezan da se motam po gradu svaki dan u guzve po semafora a sve dionice manje od 5 km nema se kad ni ugrijat vazda su cokovi otvoreni zato i srce sada a ljeti oko 11 pije u grad i to mi je zadovoljavajuce na otvoreno oko 8 ali zima me ubi.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by r.p.m View Post
    može li neko naći link na youtube kako se skida tapicirung sa zadnjih vrata na E39
    trebam ga skinut a nisam nikad skidao na bmw-a da nešto ne polomim
    pogledaj ovaj link
    http://www.bmwtips.com/tipsntricks/door/panel.htm

a evo ti i video kako se skida lik mijenja podizace zadnjih stakla ali ima sve se vidi samo udavi koliko prica

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dajte predloge ako znate da neko prodaje nesto oko 5 iljada, momacko auto da bude tipa BMW 3 e46 itd itd..Mad bi mogla i 4ka GTI doc u opticaj.

Page 220 of 288 FirstFirst ... 120170210216217218219220221222223224230270 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks