malo sam googlao, uniroyal je u vlasnistvu michelina. i na http://www.tyrereviews.co.uk/ rainsport2 je odlicno ocjenjena,cak bolje od mnogo skupljih guma.
Blah, na taj sajt je i BfGoodrich g-Grip odlichno ocijenjen a ja stojim pri tome da su te gume korisne jedino mozda da ih stavish pod dupe pa da se klizash nizAstranu na snijeg...imam ih trenutno 205/55R16 i ne znam shto mi je trebalo da ih kupujem, chak nisu ni jeftine...skuplje su od tog Uniroyala 10-15e...![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
na tom sajtu ocjene se formiraju od ocjena korisnika,tako da mora da je tebi auto prejak za te gume![]()
Evo opet ja sa onom corsom sto me u crno zavi.
uradjena diagnostika i samo code 12 izbacuje sto je valjda ok tako mi rece lik,
Vodio usput onako kod majstora cisto da ga proba krug i cuje kako radi on kaze po njemu to ne treba dirat to je ok dobro radi motor.
Vise ne dimi ka blesava nego normalno ujutro kad je hladno ona para ali nema dima bijelog-sta je to bilo sami bog zna i kako se samo otklonilo nije mi jasno.
Nasuo sad da probam umjesto bezolovnog super pa izasao van grada malo produvao motor moze bit i da je zbog toga prestala dimit.
Potrosnja i dalje ogromna sa 15 eura supera presao 90km i kazaljka u samo dno crvenog usla a vozio vani ne smijem pomislit da sam u grad bio po semafora vjerovatno ne bih 70 presao.
Neko rece da povedem da mi nasteluju brizgaljke ili ti dizne sta li vec e sad me zanima kod koga i koliko para ce me to zadovoljstvo kostat znaci na 1.4 8v Mpi motor.
I mogu li ja sam tu sto cacnut privit,odvrnut kakav sraf cisto da vidim ima li efekta ako canem da znam da me ne cimaju po majstora i kolju a nije to u pitanju.
evo i slika motora pa bih zamolio sve koji koriste ono fail,pwned ili epic fail da od sada koriste ovu sliku jer ako ovo nije opel fail nije nista u pm vise i auto i sve :mad:
![]()
Profiler sam imao na GII1.6D hahahaha za njega je bila vrh, to je bilo u proshlom vijeku hahaha
A g-Grip, nije za let, znam...Ali opet ochekujem vishe, nije da guma koshta 50e no 80tak (15-20e vishe je SportContact2)...Nego najveci mi je problem shto s njom nemam nikakvog osjecaja...nema "postepenog gubljenja kontakta s podlogom" nego idem kroz krivinu i odjednom vishe nema nikakvog kontakta...prije toga ni shkripa, nishta...A da ne pominjem ostajanje u mjesto ako je pala kishica, preko nosa metrima ako listic neki naleti itd...+ se i troshe previshe brzo za tako jadne performanse...
Sledeci put vishe pameti, 50-60e vishe i vozit se ka coek
A nije mi auto prejak (140-150KS) nego tu vjerovatno pishu budale kojekakvena tom sajtu ocjene se formiraju od ocjena korisnika,tako da mora da je tebi auto prejak za te gume![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Fabia jeste tako su mi i rekli da 12 znaci pocetak citanja i posle greske izbaci ali gresaka nema samo vrti 12 u nedogled kako sam ja shvatio,a valjda je opel diagnostika bila.
No reci mi kako da sredim ovo cudo kome da vodim da podesim brizgaljke da smanji potrosnju i mogu li sam sto tu odradit???
Majkina korsa je trosila taman toliko, isti motor (mada sam to vec rekao jednom)
Od kad kupi dizel, i od kad ja kupih svoja kola, sipa jednom u 3 mjeseca xaxaxa
To je star motor, nije obicni 1.4 a nije ni 16v, 1.4si ima vise konja od obicnog 1.4, nigdje na net nisam mogao naci kolika je potrosnja bas tom motoru, ali vjerujem da je gradske 10 litara...
Njak Njak Njak
Pa taj g-grip je "cuven" po tome..Drzi extra extra extra i odjednom se izgubi.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Ok hvala znaci kod Sisevica idem pa sta bog da.
Gorostas da je 10 ja ne bih nista dirao ali ovako sa 15 moram nesto cinjet ne isplati se vozit je.
kroz PG nikad ne mozes znat koliko ce ti potrositi ... posebno sad kad su ovi radovi i kad je ova kisurina a nasi vozaci pogubljeni totalno !
meni je zadnji put prosjek bio 14L (a inace je 10-11) , ali dosta je da jednom uletis u guzvu u 3h kroz grad i vidimo se ... zadnjih par puta u 3h u onaj spic, putovao sam od gimnazije do zagorica po 30min
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
sta moze da lupka kod prednjeg desnog tocka? radi se o mercedesu v classe..ne lupka kad se krene..tek nakon nekih kilometar..pogotovo ako se ide nizbrdo i koci...islo se kod majstora.on isoprobavao polugom i kaze sve je ok..medjutim, ono i dalje lupka..i to prilicno glasno se cuje..
može li neko naći link na youtube kako se skida tapicirung sa zadnjih vrata na E39
trebam ga skinut a nisam nikad skidao na bmw-a da nešto ne polomim
Subotom do posla stignem za 10 min a radnim danima za 35 i što da kažem majci kad me pita koliko mi je potrošnja kroz grad?
da li je to ova korsa http://www.auto-types.com/opel-corsa...ual-28349.html ?
Last edited by remark; 25-12-10 at 11:35.
remark
Da taj je motor u nju ali ne izgleda tako vec chevy corsa za usa trziste 3 vrata evo ti slika ali isti ***** korsa ka korsa samo malo plastika ima nista vise.
Stivi ma to i mene jebe ja sam poslom vezan da se motam po gradu svaki dan u guzve po semafora a sve dionice manje od 5 km nema se kad ni ugrijat vazda su cokovi otvoreni zato i srce sada a ljeti oko 11 pije u grad i to mi je zadovoljavajuce na otvoreno oko 8 ali zima me ubi.
pogledaj ovaj link
http://www.bmwtips.com/tipsntricks/door/panel.htm
a evo ti i video kako se skida lik mijenja podizace zadnjih stakla ali ima sve se vidi samo udavi koliko prica
Dajte predloge ako znate da neko prodaje nesto oko 5 iljada, momacko auto da bude tipa BMW 3 e46 itd itd..Mad bi mogla i 4ka GTI doc u opticaj.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks