Krenem sinoc da uplatim 3-nba i 3 hokeja 0-5 oko 11h pred zatvaranje meridiana i ispunim i na kraj se vratim) kad sam se probudio vidim sve je doslo..
show...
Nocas moze se nesto iskombinovati na NBA da ne pricam sjutra i u nedelju....
I tako fudbal neam sto da se igra![]()
Kashima 1
Omsk 2
Dinamo Minsk 1
to cu igrat ja nocas
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Idemo ovako Zagreb i Olimpija -2 kvota 3.78 to sam vec uplatio i
Omsk-2 i Dinamo Minsk 1 kvota 3.79 to cu sad da uplatim.....
dje da igrammm radi li meridian
Sporting ne radi, ja bih sad do tamo
bez nekog velikog izbora idem na jedan ludi tip, u pitanju je ruski hokej u 18:00h
Dinamo Minsk - HC Yugra 1/2, @18
....
Who let the dogs out
Brzo li Minska primi dva gola, a taman poveo fino pffffffff
![]()
Who let the dogs out
Svuda je blokirana,ja sam odigrao u Meridijanu,kvota 10.
Simizu-Jamagata 2-1
Ulog 20eura
Ovaj tip dobio sam od iste osobe koja mi je dala Ksanti 2(4.10) prije nekoliko dana,sto sam i postavio ovdje.
deksi
Ako neko isprati neka javi.
deksi
Deksii mogao si to i ranije.Svi pominju Ipswich - Watford 1-x,al da ako se smanji kvota to ne znaci da je utakmica sigurnija za igru.To zavisi od kladionice do kladionice,od lokala do lokala.Npr ako se u Meridianu u centar smanji kvota ne znaci da ce se smanjit i u drugom Meridianu.Kvota se smanjuje kad je vec dosta uplaceno novca.Sto puta se desilo da su na neke prelaze 2-1 i 1-2 smanjivane kvote na 3 i tako slicno,pa nije doslo,tako da ne mislite da je to sigurnije.Pozdrav i srecno svima za vikend.
PS.Koliko su sigurni ovi kosooki?![]()
Eto to si i sam rekao...
Opucas brate dosadan si vise..Glupi su ti komentari opucas i mene sto udjem jednom u 2-dana..
Bolje bi ti bilo da uopste ne stavljas ovdje tvoje dojave i tvoje fikseve od 10 utakmica sto postavis 4-pogodis...
Tako da ne davi me vise...
...dosadan si...
Ma kakvi ipswich mrtvi
Ja igrao Kashima 1, Ove sto je dejo stavio 1 i Tokio 2 sa 10e skoro 60
Dajte za $utra nesto![]()
Ispracen prelaz,10-210e.. Bet365
Sto se tice kladjenja naisla mi je crna serija poslednjih dana,igram neke gluposti jer nema dobre ponude.Evo danas sam odigrao Lokomotiv-Vitjaz H1(-2.50) 1.85 u Meridijanu.Nisam pretjerivao sa ulogom dok ne prodje crna serija,ulog 35eura.
deksi
Ako ovo promasim bruka.
deksi
A ovo neces sigurno promasit
Kad bi imalo da se odigra ja bi stavio ovdje H1 & 6+, 1-1&6+, domacin daje 6+ itd...
Vitjaz najgora ekipa u ruskoj ligi, a extra bonus je to sto im ne igra vise od 50% ekipe prvog tima, zbog tuce sa omsk-om od prije 2 nedelje.
jos jedan tip iz rukog hokeja
Atlant Moscow - OHK Dinamo 2, @2.35
Dinamo prvi i najjaca ekipa trenutno, mada po igrackomm kadru tu su sa Lokomotivom i Magnitogorskom. Atlant ima odlicne rezultate u zadnjih par utakmica, medjutim protiv jacih ekipa njihova slabost dolazi do izrazaja, kao prije par kola kuci protiv sevastopolj cerepoveca 2:5
Last edited by BlackVelvet; 25-12-10 at 10:54.
Who let the dogs out
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks