jbg, tebi se oprasta, zivio si u Ameriki tolike godine, on nije![]()
(nečitko)
Opel Omega?
Sto ce ona u F1?
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Hahahahhaha sa natpisom u'r doin' it wrong hahahah
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Idem na youtube da pogledam.
TAKUMI
German Shepherd:
![]()
TAKUMI
ali Sheppherd?Nevermind
![]()
(nečitko)
tacno je da su se prije mnogo vishe borili piloti f1 nego danas,ali me ti nijesi svatio,ja samo kazem da je dosta schumahera i daj da idemo dalje da stavimo tacku vishe shto se njega tice jer je vishe proslo njegovo vrijeme,a shto se ferarija tiche ako si pratio nije ih bilo nidje 20 godina pa su isplivali odjednom kad je stigao tim snova(bron tod shumi).
A izgleda nije ti do komentiranja pa za..bavas. Sta je tu vazno na koji jezik ja pisem? vazno je da se razumijemo a ti izigravas megalomana koliko vidim, pravis se kao znas nesto, ti kao prvo nemas pojma sta znaci rijec Institut, mani se stvari koje ne znas i drzi se teme ili idi u teme za jezike pa tamo im prodaj price svoje ako ti se prodaju. Prijedji na temu.
Ha ha Strasan si, da si mi ti pa neki Doktor mogli bi ti priznati ali ko zna sta si i kakav si, mi ovdje ne polazemo ispite ili Diplomski o jezicima i gramatiku, tako da postaraj se ti o tvojim grijeskama i nedostatke. Vrati se na temu.
Ma da Juan tako je, moze se reci kad je rijec o Ferrariju da su kljucni bili cuvena trojka ali ipak Ferrari je veteran u ovom sportu, pa skoro uvijek su imali najveci budzet ali sport je sport, jeste da su malo staromodni bili, iz nekih patriotskih razloga uvijek su davali prijednost svojim sunarodnicima i ne samo kad su u pitanju vozaci nego svi u ekipi (mozda se sjecate da je Ferrari drzao Michele Alboreto u team nekih desetak ili vise godina a on ne znam da li je jednom stao na podijum i to trece mjesto i to zato sto su se oni bolji povukli sa trke radi problema ili,..), sjecam se kad je Schumi presao kod njih talijanci ne samo sto nisu ga zeljeli nego su ga mrzeli (talijanska publika) toliko da je Scumi bio dosao do situacije sta dalje??, nego srecom po njemu poceli su dobri rezultati i talijanci ko talijanci odmah ga prihvatili kao svog.
Last edited by bonnob1; 22-12-10 at 20:50.
E pa tu su vise davali vaznost luksuznim stvarima koje uopste nemaju veze sa trkom, znaci sama staza nije toliko vazna. Kao Monaco znaci samo vrhunski vozaci znali su da izvuku nesto u takvoj stazi, moze se zamisliti voziti 250-270 km/h po gradskim ulicama, tu se daje vrhunac.
Kruzi po ovalu jer tu je nasao sebe, a sto se tice kakav je bio u F1 bio je odlican samo sto malo prije sto otisao bio izgubio volju za F1 i nije postizao dobre rezultate..,
E pa Sampioni moraju da opravdaju nekako svoje slabe nastupe, ali sigurno je dobio ne losije nego losiji auto.
Sjecam se ranijih vozaca koji su bili jako kolegialni medju sobom i znali su pomagati jedni drugom u nevolji kao npr Senna u Belgiji '92 (trening voznja) stao je u strani i iskocio iz svog bolida kako bi pomogao kolegu (bilo je raznih slicnih situacija i u toku trke). A ovaj slucaj sa Ralfom u SAD koji je stvarno u teskoj situaciji bio kad je udario zid (ali se dobro izvukao poslije dugog oporavka) cudilo me brat njegov koji je nekoliko puta prosao pored njega prateci safety car cak nije ni usporio a kamoli da stane i da vidi sta je sa bratom (sigurno to bi mu oprostili u Ferrariju) a vec je bio shvatio da je ozbiljno bilo. Znam da ne moze se prekinuti trka ali ne bi bila velika stvar kad bi stao ,pogledao sta je u pitanju i krenuo ponovo kao zadnji, on je ionako bio u prednosti u poenima, pa mnogo se vas sjeca kao je on znao da iz 16-og mjesta pretice sve njih i pobjedi. Desavalo se to a iz osmog mjesta da izbije medju prve desavalo se puno puta.
Vidjecemo sljijedecu sezonu kako ce ici..,
nisam doktor (malo D inache), al jesam profesor jezika
I nisam megaloman, ovo je Megaloman: http://en.wikipedia.org/wiki/Megaloman
No, ti bi trebao da prijedjes na jednu drugu temu, grijeska je sto pijeses odje, o starim shijampijonatima Fijormule jiedan se pijeshe na oijovome tijopiku, pa samo nijavali i nijajistavi tamo:
https://forum.cdm.me/showthread.php?...light=istorija
sem ako nijemas sta da kazes o nijovijima sezonijama fijormule ijedan
:yipiiii:
(nečitko)
Era Turbo motora, zamislite da je tih nekoliko sezona vozaci nijesu imali pravo da se snabdevaju gorivom tokom trke i jos kolicina koju su tocili je bila ogranicena, prvo je bilo oko 220 ltr. a poslije su jos smanjili kolicinu na oko 192 ltr. U ovoj trci kako se vidi mnogi od njih su koristili zadnje kapi goriva do cilja a nekima nestalo i ti zadnji kapi. Ti motori su bili nepredvidljivi u trosenju goriva a nivo potrosnje je zavisilo od razlicitosti staza. Sjecam se da sam citao negdje tada da vozaci u toku trke medju ostalim morali da mnogo paze i na RPM kako ne bi doslo do eksplodiranja motora. Koji bi danasnji vozac ucinio ovo sto je Prost cinio ???
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=ZXN-EbC4wbk
J..bi se i ne javljaj se vise ako si pijan kazi, moj naglasak je moj a tvoj ciganski mozda i ne razumijem ali pokusavam, jesi li ti neki balavac neizivljeni, sigurno si jos dijete idi igraj se u dvoriste i ne javljaj mi se vise deriste, oladice ti se mlijeko. Sta ti znas deriste. Prvo obrisi sline pa se javi. Ti ces nam pricat sto o F1 vidi se da nemas sta reci pricas ono sto si video u crtani filmove. Siguran sam da si dijete nevaspitano ili retardirani mator covjek.
Ti si doktor g..vana, i sta mose se pricat sa retardiranim "ljudima" nalik na vanzemaljca kao sto si stavio sliku mozda si takav. Ciao deriste.
Last edited by bonnob1; 22-12-10 at 23:52.
Bonnob, OMG MAN, gdje si bio do sad?
Otvorio si mi oci za neke stvari.
Dao sam ti rep.
TAKUMI
Deriste jedno sta ti znas o Senna-i kad samo gledas ove nove protagoniste u crtani filmove koji tebi lice na F1? Sta ti znas ko je Gumi,(on tebi predstavlja boga u covjeka) sreca sto on ne zna kakve gnjide spominju njegovo ime.
Ako ti nije interesantno (ocito si dijete ili dijete u odraslo tijelo) onda ne javljaj se vise (barem ne meni) ili ne vrijedjaj vise.
evo posla za fabiu...
Last edited by DAKA-HN; 23-12-10 at 00:57.
Sent from my BMW using iDrive Professional CCC
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks