Page 636 of 652 FirstFirst ... 136536586626632633634635636637638639640646 ... LastLast
Results 15,876 to 15,900 of 16299

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by bonnob1 View Post
    Juan, ja mislim da grijesis, uvijek stariji (prijedjasni) znaci oni koji su bili prije su zanimljiviji nego ovi sadasnji (trenutni). Ali to zavisi i od navijaca, znaci koje generacije pripadaju, znaci navijac Senna-e epohe (ako je bio u punoj formi navijanja znaci vatren za Senna-u) za njega Schumi je bio antipatican, tako za one Schumijeve epohe za njih je Schumi alfa i beta. Ja ne znam koje generacije navijaca ti pripadas posto podrzavas toliko ove mladje, ja npr pratim F1 jos od doba Prost-Lauda. Zato kazem da sto raniji vozaci borbeniji su bili. Imali smo Nelsona Pikea pa Nigela Mansela koji su bili...(king-ovi) samo pogledaj njihove trke ima ih u Youtube. Ja jos danas kad pogledam na Youtube (jer ranije nijesmo imali internet Youtube tako da smo potkrijepili zedj za informacijama iz casopisa a to nije bilo ni blizu kvalitetno u razliku s ovim danas koje imamo, internet) te njihove gladijatorske dvoboje pravi je dozivljaj.
    Danas npr vozaci na zacelje cini mi se uopste se ne muce nego njima je vazno samo da zavrse trku i da ostanu na stazi radi sponsora, jer sponsorima je vazno da njihova reklama sto duze kruzi na stazi a usput koji poen bi dobrodosao jer i oni znaju da ne mogu svi na podium.
    Sto se tice Ferrari-ja nemoj da zaboravis da su oni veterani F1, oni su najduze u F1, oni su uvijek imali najveci budzet, uvijek su najbrojniji, medju prvima unose inovacije u svakom pogledu, jednostavno su vrh timova. A sport je sport.
    za podvucene djelove:

zapravo

:lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue:
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kako si otrovan
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

jbg, tebi se oprasta, zivio si u Ameriki tolike godine, on nije
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    za podvucene djelove:

zapravo

:lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue:
    Ha ha Verbalni, strasan si moze se malo i grijesiti ha ha. A koliko je to bitno? Mada se Omega spominje kao zadnja ali ipak nije zadnja, tako da mozda je i neko drugi pogrijesio u rasporedu.
    Last edited by bonnob1; 22-12-10 at 00:08.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Opel Omega?
    Sto ce ona u F1?
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Reklama za hrdju
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahahahhaha sa natpisom u'r doin' it wrong hahahah
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Hahahahhaha sa natpisom u'r doin' it wrong hahahah
    Sta ce Omega u F1 pitaj Vrbalnog, A sto se tice ko to cini pogresno to se vec vidi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Reklama za hrdju
    Pogledaj U YouTube Prave Gladiatore u Monaco '92 a tvoj Schumi (kolko sam cuo) je imao nedozvoljene dodatne sprave u svom bolidu. Pa mi reci koji je bolji Njemacki Sheppherd ili Britanski Lav?
    Last edited by bonnob1; 22-12-10 at 01:39.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Idem na youtube da pogledam.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Sta ce Omega u F1 pitaj Vrbalnog, A sto se tice ko to cini pogresno to se vec vidi.
    eeeerm, da, vidi se
    Pogledaj U YouTube Prave Gladiatore u Monaco '92 a tvoj Schumi (kolko sam cuo) je imao nedozvoljene dodatne sprave u svom bolidu. Pa mi reci koji je bolji Njemacki Sheppherd ili Britanski Lav?
    Sta je to Sheppherd? Razbijas grcki, njemacki, engleski, crnogorski... Mora da radis na Institutu za F1 i strane jezike :blah:
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

German Shepherd:

TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

ali Sheppherd? Nevermind
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Juan, ja mislim da grijesis, uvijek stariji (prijedjasni) znaci oni koji su bili prije su zanimljiviji nego ovi sadasnji (trenutni). Ali to zavisi i od navijaca, znaci koje generacije pripadaju, znaci navijac Senna-e epohe (ako je bio u punoj formi navijanja znaci vatren za Senna-u) za njega Schumi je bio antipatican, tako za one Schumijeve epohe za njih je Schumi alfa i beta. Ja ne znam koje generacije navijaca ti pripadas posto podrzavas toliko ove mladje, ja npr pratim F1 jos od doba Prost-Lauda. Zato kazem da sto raniji vozaci borbeniji su bili. Imali smo Nelsona Pikea pa Nigela Mansela koji su bili...(king-ovi) samo pogledaj njihove trke ima ih u Youtube. Ja jos danas kad pogledam na Youtube (jer ranije nijesmo imali internet Youtube tako da smo potkrijepili zedj za informacijama iz casopisa a to nije bilo ni blizu kvalitetno u razliku s ovim danas koje imamo, internet) te njihove gladijatorske dvoboje pravi je dozivljaj.
    Danas npr vozaci na zacelje cini mi se uopste se ne muce nego njima je vazno samo da zavrse trku i da ostanu na stazi radi sponsora, jer sponsorima je vazno da njihova reklama sto duze kruzi na stazi a usput koji poen bi dobrodosao jer i oni znaju da ne mogu svi na podium.
    Sto se tice Ferrari-ja nemoj da zaboravis da su oni veterani F1, oni su najduze u F1, oni su uvijek imali najveci budzet, uvijek su najbrojniji, medju prvima unose inovacije u svakom pogledu, jednostavno su vrh timova. A sport je sport.
    tacno je da su se prije mnogo vishe borili piloti f1 nego danas,ali me ti nijesi svatio,ja samo kazem da je dosta schumahera i daj da idemo dalje da stavimo tacku vishe shto se njega tice jer je vishe proslo njegovo vrijeme,a shto se ferarija tiche ako si pratio nije ih bilo nidje 20 godina pa su isplivali odjednom kad je stigao tim snova(bron tod shumi).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

eeeerm, da, vidi se
    E pa da Verbalni ne drzis se teme, mozda ti dosadilo.

Sta je to Sheppherd? Razbijas grcki, njemacki, engleski, crnogorski... Mora da radis na Institutu za F1 i strane jezike :blah:
    A izgleda nije ti do komentiranja pa za..bavas. Sta je tu vazno na koji jezik ja pisem? vazno je da se razumijemo a ti izigravas megalomana koliko vidim, pravis se kao znas nesto, ti kao prvo nemas pojma sta znaci rijec Institut, mani se stvari koje ne znas i drzi se teme ili idi u teme za jezike pa tamo im prodaj price svoje ako ti se prodaju. Prijedji na temu.

ali Sheppherd? Nevermind
    Ha ha Strasan si, da si mi ti pa neki Doktor mogli bi ti priznati ali ko zna sta si i kakav si, mi ovdje ne polazemo ispite ili Diplomski o jezicima i gramatiku, tako da postaraj se ti o tvojim grijeskama i nedostatke. Vrati se na temu.

Quote Originally Posted by JUAN View Post
    tacno je da su se prije mnogo vishe borili piloti f1 nego danas,ali me ti nijesi svatio,ja samo kazem da je dosta schumahera i daj da idemo dalje da stavimo tacku vishe shto se njega tice jer je vishe proslo njegovo vrijeme,a shto se ferarija tiche ako si pratio nije ih bilo nidje 20 godina pa su isplivali odjednom kad je stigao tim snova(bron tod shumi).
    Ma da Juan tako je, moze se reci kad je rijec o Ferrariju da su kljucni bili cuvena trojka ali ipak Ferrari je veteran u ovom sportu, pa skoro uvijek su imali najveci budzet ali sport je sport, jeste da su malo staromodni bili, iz nekih patriotskih razloga uvijek su davali prijednost svojim sunarodnicima i ne samo kad su u pitanju vozaci nego svi u ekipi (mozda se sjecate da je Ferrari drzao Michele Alboreto u team nekih desetak ili vise godina a on ne znam da li je jednom stao na podijum i to trece mjesto i to zato sto su se oni bolji povukli sa trke radi problema ili,..), sjecam se kad je Schumi presao kod njih talijanci ne samo sto nisu ga zeljeli nego su ga mrzeli (talijanska publika) toliko da je Scumi bio dosao do situacije sta dalje??, nego srecom po njemu poceli su dobri rezultati i talijanci ko talijanci odmah ga prihvatili kao svog.
    Last edited by bonnob1; 22-12-10 at 20:50.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

German Shepherd:

A jeli Fabia, sto si zauzeo toliko mjesta u postu s ovom glupom slikom? sta ti to znaci? Siguran sam da si se namucio da je nadjes.
    Last edited by bonnob1; 22-12-10 at 22:24.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Roy Fokker View Post
    Još kraće "Fu*k Abu Dhabi track". Kakvo smeće od staze, a tako dobro odrađeno, to svijet nije vidio.
    E pa tu su vise davali vaznost luksuznim stvarima koje uopste nemaju veze sa trkom, znaci sama staza nije toliko vazna. Kao Monaco znaci samo vrhunski vozaci znali su da izvuku nesto u takvoj stazi, moze se zamisliti voziti 250-270 km/h po gradskim ulicama, tu se daje vrhunac.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Institucija? Gdje je sad? Kruzi po ovalu?
    Kruzi po ovalu jer tu je nasao sebe, a sto se tice kakav je bio u F1 bio je odlican samo sto malo prije sto otisao bio izgubio volju za F1 i nije postizao dobre rezultate..,

kukao bi kako su mu dali losije auto, kao onda na Race of Champions
    E pa Sampioni moraju da opravdaju nekako svoje slabe nastupe, ali sigurno je dobio ne losije nego losiji auto.

Quote Originally Posted by kenneth View Post
    Da, Pizzonia drži rekord... Mjenjao je Ralfa zbog onog spektakularnog udesa u SAD...
    Sjecam se ranijih vozaca koji su bili jako kolegialni medju sobom i znali su pomagati jedni drugom u nevolji kao npr Senna u Belgiji '92 (trening voznja) stao je u strani i iskocio iz svog bolida kako bi pomogao kolegu (bilo je raznih slicnih situacija i u toku trke). A ovaj slucaj sa Ralfom u SAD koji je stvarno u teskoj situaciji bio kad je udario zid (ali se dobro izvukao poslije dugog oporavka) cudilo me brat njegov koji je nekoliko puta prosao pored njega prateci safety car cak nije ni usporio a kamoli da stane i da vidi sta je sa bratom (sigurno to bi mu oprostili u Ferrariju) a vec je bio shvatio da je ozbiljno bilo. Znam da ne moze se prekinuti trka ali ne bi bila velika stvar kad bi stao ,pogledao sta je u pitanju i krenuo ponovo kao zadnji, on je ionako bio u prednosti u poenima, pa mnogo se vas sjeca kao je on znao da iz 16-og mjesta pretice sve njih i pobjedi. Desavalo se to a iz osmog mjesta da izbije medju prve desavalo se puno puta.

Nemas pojma.
    Rosberg je sredio bolid kako njemu odgovara jer on je ucestvovao u razvoju istog, drugi bolid je napravljen po Buttonu.
    Vidjecemo sljijedecu sezonu kako ce ici..,

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Talking obrati pijaznju na prijavopis :-D

A izgleda nije ti do komentiranja pa za..bavas. Sta je tu vazno na koji jezik ja pisem? vazno je da se razumijemo a ti izigravas megalomana koliko vidim, pravis se kao znas nesto, ti kao prvo nemas pojma sta znaci rijec Institut, mani se stvari koje ne znas i drzi se teme ili idi u teme za jezike pa tamo im prodaj price svoje ako ti se prodaju. Prijedji na temu.

Ha ha Strasan si, da si mi ti pa neki Doktor mogli bi ti priznati ali ko zna sta si i kakav si, mi ovdje ne polazemo ispite ili Diplomski o jezicima i gramatiku, tako da postaraj se ti o tvojim grijeskama i nedostatke. Vrati se na temu.
    nisam doktor (malo D inache ), al jesam profesor jezika I nisam megaloman, ovo je Megaloman: http://en.wikipedia.org/wiki/Megaloman

No, ti bi trebao da prijedjes na jednu drugu temu, grijeska je sto pijeses odje, o starim shijampijonatima Fijormule jiedan se pijeshe na oijovome tijopiku, pa samo nijavali i nijajistavi tamo:
    https://forum.cdm.me/showthread.php?...light=istorija
    sem ako nijemas sta da kazes o nijovijima sezonijama fijormule ijedan
    :yipiiii:
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Era Turbo motora, zamislite da je tih nekoliko sezona vozaci nijesu imali pravo da se snabdevaju gorivom tokom trke i jos kolicina koju su tocili je bila ogranicena, prvo je bilo oko 220 ltr. a poslije su jos smanjili kolicinu na oko 192 ltr. U ovoj trci kako se vidi mnogi od njih su koristili zadnje kapi goriva do cilja a nekima nestalo i ti zadnji kapi. Ti motori su bili nepredvidljivi u trosenju goriva a nivo potrosnje je zavisilo od razlicitosti staza. Sjecam se da sam citao negdje tada da vozaci u toku trke medju ostalim morali da mnogo paze i na RPM kako ne bi doslo do eksplodiranja motora. Koji bi danasnji vozac ucinio ovo sto je Prost cinio ???
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=ZXN-EbC4wbk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nisam doktor (malo D inache ), al jesam profesor jezika (e jesi ku.ac moj) I nisam megaloman, ovo je Megaloman: http://en.wikipedia.org/wiki/Megaloman

No, ti bi trebao da prijedjes na jednu drugu temu, grijeska je sto pijeses odje, o starim shijampijonatima Fijormule jiedan se pijeshe na oijovome tijopiku, pa samo nijavali i nijajistavi tamo:
    https://forum.cdm.me/showthread.php?...light=istorija
    sem ako nijemas sta da kazes o nijovijima sezonijama fijormule ijedan
    :yipiiii:
    J..bi se i ne javljaj se vise ako si pijan kazi, moj naglasak je moj a tvoj ciganski mozda i ne razumijem ali pokusavam, jesi li ti neki balavac neizivljeni, sigurno si jos dijete idi igraj se u dvoriste i ne javljaj mi se vise deriste, oladice ti se mlijeko. Sta ti znas deriste. Prvo obrisi sline pa se javi. Ti ces nam pricat sto o F1 vidi se da nemas sta reci pricas ono sto si video u crtani filmove. Siguran sam da si dijete nevaspitano ili retardirani mator covjek.
    Ti si doktor g..vana, i sta mose se pricat sa retardiranim "ljudima" nalik na vanzemaljca kao sto si stavio sliku mozda si takav. Ciao deriste.
    Last edited by bonnob1; 22-12-10 at 23:52.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Bonnob, OMG MAN, gdje si bio do sad?
    Otvorio si mi oci za neke stvari.
    Dao sam ti rep.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bonnob, OMG MAN, gdje si bio do sad?
    Otvorio si mi oci za neke stvari.
    Dao sam ti rep.
    O cemu pricas Fabia?!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da prostis, Senna je poginuo kad je mladi Shumi Gumi tek pocinjao svoj uspon, tako da nisu bili u istim erama. Kako bilo da bilo, i 200 vozaca F1 i Marej stavljaju Gumija na DRUGO mjesto!
    Deriste jedno sta ti znas o Senna-i kad samo gledas ove nove protagoniste u crtani filmove koji tebi lice na F1? Sta ti znas ko je Gumi,(on tebi predstavlja boga u covjeka) sreca sto on ne zna kakve gnjide spominju njegovo ime.
    Ako ti nije interesantno (ocito si dijete ili dijete u odraslo tijelo) onda ne javljaj se vise (barem ne meni) ili ne vrijedjaj vise.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

evo posla za fabiu...
    Last edited by DAKA-HN; 23-12-10 at 00:57.
    Sent from my BMW using iDrive Professional CCC

Page 636 of 652 FirstFirst ... 136536586626632633634635636637638639640646 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Bookmarks

Bookmarks