Page 635 of 652 FirstFirst ... 135535585625631632633634635636637638639645 ... LastLast
Results 15,851 to 15,875 of 16299

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja sam cuo kod nas, kad umiru ljudi (pljackasi, lazovi, ubice...) onda svi kazu kako je bio dobar, miran...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Talking

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Muri je NJEGA stavio na prvo mjesto!!!
    fabia, nemas pojma, bruko!
    Sad gledam jos jednom taj dokumentarac:
    http://www.amazon.co.uk/Murray-Walke.../dp/B00006SKUB
    Za Sumija je rekao da je "najveci vozac njegove ere", ali drugi na njegovoj listi, a prvi je Fangio, all time best!!!
    :yipiiii:
    Osh u opkladu (ne trosi pare, moze jos jedan rucak na onaj jedan sto si obecao ) ?
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Znaci, Murray kaze za NAJVECEG da je GAZDA njegove ere, znaci nije Senna.
    Svi vozaci kazu da je drugi.
    To znaci da je NAJVECI, uopste.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

da prostis, Senna je poginuo kad je mladi Shumi Gumi tek pocinjao svoj uspon, tako da nisu bili u istim erama. Kako bilo da bilo, i 200 vozaca F1 i Marej stavljaju Gumija na DRUGO mjesto!
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pogledaj Silverstone 1993 i prve tri trke Imole 1994 pa mi se javi kad je NAJVECI poceo svoj uspon.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Pogledaj Silverstone 1993 i prve tri trke Imole 1994 pa mi se javi kad je NAJVECI poceo svoj uspon.
    Senna je poginuo iste godine kad je Gumi uzeo prvu titulu. Dakle, razlicite ere
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne ne, nije to razlicita era, NAJVECI je opuvao Sjenku te godine, znaci Sjenka nije imao nijednu pobjedu.
    Dalje, opuvao ga i 1993-e sa sporijim bolidom, i Sjenka je priznao da je NAJVECI njegov najveci protivnik.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    3,188
    Thanks Thanks Received 
    3,227
    Thanked in
    1,562 Posts

alo fabio ti bolidi Benettona su bili ilegalni..i to svi znaju sem ti
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Jesu, naravno da jesu, kao RBR ove godine.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    3,188
    Thanks Thanks Received 
    3,227
    Thanked in
    1,562 Posts

naravno da ne
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Dokazano??
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne mogu da vjerujem da je sama SLINA rekla kako je Senna bio i ostao br. 1 a Fabija Elegancija to ne priznaje.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kejs, digao mi se....
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

evo ga Marej, ali 2010, a ne 2004:
    http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/moto...ne/9225551.stm
    Za Shumija kaze da je "jedan od najboljih" A za ovu sezonu kaze da je "jedna od najboljih ikad". No, bitno je da na ovom forumu imamo masu strucnjaka vecih od Mareja V., oni ce dokazat kako je bila dosadna sezona :roll:
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sezona je bila OK, tu nema price.
    Ali, NAJVECI je najbolji.
    Sad sam gledao Spa 2001, kako ih je sve pospremio, Bozeeee...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cuj, bilo je i prije malih motora sa turbo punjacem, ali tada su imali po 1000, 1100, 1200 konja, ovi ce imat 50/60% manje.
    I sto mi gledamo? Formula Resho?
    Ha ha, a onda cemo uporediti motore F1 sa motorima Karting vozila ha ha.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Fabia, .. sta mislis, da li je Schumi napravio najvecu gresku u svom zivotu ne sto se vratio u F1 nego sto se nije vratio u Ferrari, ja mislim da jest, a to je cinio samo zbog toga sto je ta ekipa (Mercedes koja je debutovala te godine) proizvodila Svijetskog Prvaka Butona. Pa onda se bazirao na svoga bivseg kolegu Ros-a Braun-a (najboljeg u svojoj struci), e tu se on z..j..bo nagusto, covjek je imao casno mjesto u Ferrariju, zamisli kad god bi se vratio on u Ferrariju (ne zaboravimo da je on vec imao casno mjesto Savjetnika u Ferrariju) imao bi mjesto vozaca br.1 bez obzira koji vozac bi bio njegov team mate, zar nije to cast.? A on izgleda pregazio tu cast, svaka cast kao vozaca ali..,,
    U razliku od Mercedesa Ferrari je ipak Ferrari.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by bonnob1 View Post
    Fabia, .. sta mislis, da li je Schumi napravio najvecu gresku u svom zivotu ne sto se vratio u F1 nego sto se nije vratio u Ferrari, ja mislim da jest, a to je cinio samo zbog toga sto je ta ekipa (Mercedes koja je debutovala te godine) proizvodila Svijetskog Prvaka Butona. Pa onda se bazirao na svoga bivseg kolegu Ros-a Braun-a (najboljeg u svojoj struci), e tu se on z..j..bo nagusto, covjek je imao casno mjesto u Ferrariju, zamisli kad god bi se vratio on u Ferrariju (ne zaboravimo da je on vec imao casno mjesto Savjetnika u Ferrariju) imao bi mjesto vozaca br.1 bez obzira koji vozac bi bio njegov team mate, zar nije to cast.? A on izgleda pregazio tu cast, svaka cast kao vozaca ali..,,
    100% si u pravu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nema to veze jeli ferari ili je meklaren ili je viliams,bitno je ko je tu u samom timu,nikad vise nece se sastavit ona ekipa bron shumi tod itd,ferarija nije bilo nidje dok oni nijesu doshli i digli ga na noge...shumaher je vozac dobar ali nije nikakvo cudo,samo je bio tu u pravo vrijeme,sada je vrijeme za neke nove zvijezde dosta ga je bilo njegovoga,cak i oni shto su navijali za njega kazu da se vuce u penziju i da je vishe nezanimljiv...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by JUAN View Post
    nema to veze jeli ferari ili je meklaren ili je viliams,bitno je ko je tu u samom timu,nikad vise nece se sastavit ona ekipa bron shumi tod itd,ferarija nije bilo nidje dok oni nijesu doshli i digli ga na noge...shumaher je vozac dobar ali nije nikakvo cudo,samo je bio tu u pravo vrijeme,sada je vrijeme za neke nove zvijezde dosta ga je bilo njegovoga,cak i oni shto su navijali za njega kazu da se vuce u penziju i da je vishe nezanimljiv...
    Juan, ja mislim da grijesis, uvijek stariji (prijedjasni) znaci oni koji su bili prije su zanimljiviji nego ovi sadasnji (trenutni). Ali to zavisi i od navijaca, znaci koje generacije pripadaju, znaci navijac Senna-e epohe (ako je bio u punoj formi navijanja znaci vatren za Senna-u) za njega Schumi je bio antipatican, tako za one Schumijeve epohe za njih je Schumi alfa i beta. Ja ne znam koje generacije navijaca ti pripadas posto podrzavas toliko ove mladje, ja npr pratim F1 jos od doba Prost-Lauda. Zato kazem da sto raniji vozaci borbeniji su bili. Imali smo Nelsona Pikea pa Nigela Mansela koji su bili...(king-ovi) samo pogledaj njihove trke ima ih u Youtube. Ja jos danas kad pogledam na Youtube (jer ranije nijesmo imali internet Youtube tako da smo potkrijepili zedj za informacijama iz casopisa a to nije bilo ni blizu kvalitetno u razliku s ovim danas koje imamo, internet) te njihove gladijatorske dvoboje pravi je dozivljaj.
    Danas npr vozaci na zacelje cini mi se uopste se ne muce nego njima je vazno samo da zavrse trku i da ostanu na stazi radi sponsora, jer sponsorima je vazno da njihova reklama sto duze kruzi na stazi a usput koji poen bi dobrodosao jer i oni znaju da ne mogu svi na podium.
    Sto se tice Ferrari-ja nemoj da zaboravis da su oni veterani F1, oni su najduze u F1, oni su uvijek imali najveci budzet, uvijek su najbrojniji, medju prvima unose inovacije u svakom pogledu, jednostavno su vrh timova. A sport je sport.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by massa View Post
    100% si u pravu
    Gledano realno tako je.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by bonnob1 View Post

NAJVECI se nije vratio zbog bolova, imao je problema sa vratom, pao je sa motora i definitivno nije mogao da se vrati.
    Doktori FIA-e nisu mu dali zeleno svijetlo, i tu je kraj.
    ON je htio da se vrati, u bolid koji je bio koma i o kojem nije znao nista, ali nije mogao.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cujem da Kimusa ide u Ford WRC i mogao bi voziti malo Nascara sledece godine.

Svaki F1 nogodobijas ide u Nascar.
    E pa nije on nogodobijas jer on je sampion, Fabia mozes pogledati Nigela Mansela, on kad je dobio poslijednju titulu F1 on se odmah pozdravio sa F1 i otisao u IndyCar ili FormulaIndy (ne mogu da se sjetim kako se tad zvalo) on je i tamo ugrabio titulu Prvaka (jedini koji je uzastopno postao prvak u dva razlicita sporta), znaci nije bio nogodobijas. Ne zovu ga bez veze "Britanski Lav" Neko je ovdje rekao kao sve WRC ekipe skupljaju nogodobijase iz F1, to nije tacno jer WRC je mnogo tezi sport nego sto on misli, Rally vozaci su vrhunski (ako pratis rally) mozes vidjeti po kakvim okolnostima oni voze. Sebastian Loeb ti je dobar primjer.

Da nije umro, tu bi bio deseti...
    Znaci ipak samo malo iza Schumija a jel da haha.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

NAJVECI se nije vratio zbog bolova, imao je problema sa vratom, pao je sa motora i definitivno nije mogao da se vrati.
    Doktori FIA-e nisu mu dali zeleno svijetlo, i tu je kraj.
    ON je htio da se vrati, u bolid koji je bio koma i o kojem nije znao nista, ali nije mogao.
    A sto je sa sljijedecom sezonom, sto se nije slijedece sezone vratio njima??? nego im okrenuo ledja, ko mu je branio da se vrati u ovoj sezoni?? vjerovatno u zadnje vrijeme u njemu se probudio patriotizam i otiso kod svojih.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pisite na [email protected]

TAKUMI

Page 635 of 652 FirstFirst ... 135535585625631632633634635636637638639645 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks