Page 373 of 832 FirstFirst ... 273323363369370371372373374375376377383423473 ... LastLast
Results 9,301 to 9,325 of 20788

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Za ljubitelje Veceri sa Ivanom Ivanovicem, dok Extra TV ne zamenimo CS ili nekim drugim provajderom - imate na sajtu Prve TV snimak zadnje emisije: http://www.prva.rs/sr/program/emisij...m+-+No.28.html, gosti: Vlado Georgijev i Vanja Grbic. Mozda je malo off topic, al' rekoh da ne otvaram novu temu.
    Last edited by Zizak; 22-12-10 at 19:51.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Quote Originally Posted by Ericsson View Post
    Druže, ugovori su potpisani do 2013, poslije ćemo vidjeti! Nema ekskluzive. ExtraTV može imati ekskluzivu, opet MOŽDA, samo za IPTV. Ovdje je riječ o DVB-C
    Ajmo polako,nedje sam skoro postovao ovo,ovo nemaju svi,ali eto Motors je dobar primjer
    http://www.motorstv.com/get-motors-tv
    Toliko o tome da SBB ne moze imati ekskluzivu za kanale i u CG.Moze i ima ih,to je bar jasno,ti si svjestan da je Total TV ustvari SBB,tu je kraj svake price,ok Cabling moze da ima Viasatove,Foxove i ostale,imao je i Max Tv ugovor sa SK-om pa su ostali bez njih za samo par dana,tako to ide.Ista stvar i sa Arenom u SBB-u.Ne kazem da ce tako biti.
    Mislio sam pitaj Extra TV zasto nema Viasatove,Foxove i ostale,SBB u krv placa lokalizaciju svih tih kanala i odlucuje ko moze,a ko ne moze da ih ima.Imaju ekskluzivu do sredine 2011. cini mi se,ali to ne znaci da je nece obnoviti,to su vec jednom uradili sa Viasatovima.
    U BBM stize jos jedan IKO kanal,eto jos jednog primjera da IKO ima pravo za CG,a to sto je izgleda Cabling nelagelno reemitovao signal IKO kanala i bez njihovog znanja(poslao sam ti pm,mogao bi da odgovoris) je druga stvar
    http://www.bbm.co.me/
    Znam ja odlicno ko drzi Pink,ali ti treba da znas preko koga se distribuira njihov signal i zasto oni reklamiraju Pink CInema i Pink Music paket tako sto u reklami traze ljudima da pozovu SBB i TTV korisnicki servis da bi se prijavili?
    Last edited by Jakuza; 22-12-10 at 20:10.

Thanks Thanks Given 
    69
    Thanks Thanks Received 
    13
    Thanked in
    13 Posts

Evo sa nešto ne razumijem baš u ove stvari ali nekako su mi stvari kao "programski sadržaj" o koem priča Jacuza i pravo na redistribuciju o kojem priča Ericsson dvije različite stvari.
    Nešto razmišljam, ali npr Sci Fi je u Cablingu više od dvije godine, koliko mi se čini prije Totala.
    Dažādi kā diena un nakts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pink ,Vijesti ,Elmag ,Rai Uno ,Discovery Science ,Travel and living su mi trenutno zamrznuti...smijesno stvarno

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by Nino_pg View Post
    Pink ,Vijesti ,Elmag ,Rai Uno ,Discovery Science ,Travel and living su mi trenutno zamrznuti...smijesno stvarno
    Nikad ih ne odmrzavali kakvi su

Thanks Thanks Given 
    2,547
    Thanks Thanks Received 
    528
    Thanked in
    251 Posts

Inače, po mjerenjima ExtraTV, Pink M se u Crnoj Gori gleda više nego TV Vijesti (drugoplasirane) i TVCG 1 (trećeplasirane) skupa.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Zizak View Post
    Dragane, kod tebe prepiska funkcionise par exelance. Ja jos cekam odgovor na prigovor koji sam ulozila na rad Extra TV, s tim sto sam detaljno za svako pitanje i primedbu koju sam imala stavila da ne zelim odgovor tipa: troskovi stamapanja racuna (jer ga ne stampaju) ili troskovi zbog kasnijeg placanja (jer placam na vreme). Mozda im treba malo vise vremena da bi izmislili neki 3.i odgovor. Takodje, pozvala sam se i na odredjene clanove ugovora i nepostupanje po njima (neobavestavanje o ukidanju kanala i slicno). Mada, mozda im treba malo vise vremena jer napisah prigovor duzi od 1 strane. Eto, dok ne dobijem odgovor, koristicu ove vanredne mogucnosti da svako vece pred spavanje pogledam po jednu emisiju iz antologijske zbirke gosn Sukovica.

Sto se tice Podijeli dozivljaj - to je vrhunac. Ja evo taj dozivljaj sa uspehom delim otkako su poceli sa nepropisnim zamracenjima.

Sto se tice zalbe Agenciji za telekomunikacije - dobro me podseti, moram i njima proslediti ovaj isti prigovor dok sam od volje za pisanije.

Неке ствари долазе на своје. Агенцији сам предао жалбу. Мејл [email protected] функционише одлично, добио сам потврду да је примљено. Названично сам сазнао да у Агенцији ово сматрају незаконитим и да ће Телекому наложити да прекину да уз рачуне "лијепе" и 1%. Кад вам стигне децембарски рачун, једноставно сами одбијте 1% и уплатите путем опште уплатнице. Мислим да је паметно копију рачуна и те уплатнице, уз жалбу, послати Агенцији.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    Подгорица
    [email protected], [email protected]
    067/XXXXXXXXXX

Агенција за електронске комуникације и поштанску дјелатност
    Подгорица

Жалба на глобу Црногорског Телекома А. Д.

Обраћам вам се жалбом – захтјевом да Црногорском Телекому А. Д. наложите да ми убудуће уз телефонски рачун за број 020XXXXXX (пакет „Екстра трио“) не обрачунава 1% под ставком "Трошкови накнадног коришћења ТТ сервиса" и да ми надокнади штету причињену у протеклом периоду тиме што су ме као корисника услуга доводили у заблуду (обмањивали).

Никакве ТТ сервисе не користим накнадно, а рачуни ми се достављају електронском поштом.

Дана 6. децембра о. г. обратио сам се Црногорском Телекому А. Д. захтјевом да ми рачун за новембар 2011. умањи за 0,39 евра, колико је обрачунато под ставком "Трошкови накнадног коришћења ТТ сервиса". Тада сам мислио да се ставка односи на штампање рачуна, како ме информисао оператор из кол-центра. (Прилог 1)

Међутим, у свом одговору од 9. децембра Црногорски Телеком А. Д. информише ме да се спорна ставка односи на "покриће трошкова кредитирања ТТ услуга” и одбија мој захтјев за умањење рачуна. (Прилог 2)

Дописом од 9. децембра захтијевао сам од Црногорског Телекома објашњење о томе кад је то акционарско друштво подигло кредит код мене, тј. кад сам им дао кредит, под којим условима и кад ће ми, уз коју камату, вратити кредит. (Прилог 3)

У допису од 20. децембра Црногорски Телеком А. Д. не одговара на упит, већ ми поручује да је та ставка на телефонском рачуну предвиђена цјеновником услуга, те ме упућује на жалбу „Агенцији за Телекомуникације”, како је до августа 2008. био назив независног регулаторног тијела. (Прилог 4)

Вјерујући у вашу независност и професионализам, очекујем да донесете закониту одлуку.
    Срдачно вас поздрављам.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

22. децембра 2010.
    У Подгорици

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    26
    Thanked in
    24 Posts

snimanje serija jos nije proradilo ljudi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

a dje su ti novi kanali, evo ih jos cekamo... ono "najskorije vrijeme" je vise isteklo
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by citizen View Post
    a dje su ti novi kanali, evo ih jos cekamo... ono "najskorije vrijeme" je vise isteklo
    Kod njih vrijeme sporije teče, ako ne vjeruješ nazovi 1500.

Thanks Thanks Given 
    670
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Quote Originally Posted by montegruja View Post
    snimanje serija jos nije proradilo ljudi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
    Imam informaciju da ce problem biti rijesen do kraja nedjelje. Ukoliko ne bude, javi se na PM.
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neka brate, polako, mozda se boje da im ne usnimimo ove dobre programe i emisije koje emituju, pa zato otezu.

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Hm..meni to radi.
    Ali vodi racuna da ako pise recimo: CSI: Mjesto zlocina, 43 epizoda, to ne mozes serijski snimiti jer se svaku noc mijenja broj epizode.
    Ako grijeshim prashtaj

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ni meni zakazivanje serijskog snimanja ne radi evo vec 20-ak dana. Posto gledam iskljucivo snimljene emisije, ovo mi je potpuno neprakticno. I ne samo da ne mogu serijski nesto zakazati, vec mi se pojavljuju u zakazanim emisijama emisije koje uoste nisam zakazao. Pocetkom sedmice sam zvao 1500 i negdje predvece u roku od 2 sata mi je stalno davalo zauzece. Prekjuce sam opet zvao, ali mi je samo vrtjelo jednu te istu poruku da su svi operateri zauzeti.
    Last edited by luka hn; 25-12-10 at 15:52.
    Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
    lobanju i otrcati vristeci...

Thanks Thanks Given 
    305
    Thanks Thanks Received 
    236
    Thanked in
    133 Posts

Question

Da to neće naplata snimanja uskoro?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ni meni ne radi snimanje evo taj vakat. Toliko o servisu. Mada, kad malo razmislim, verovatno je i za ovo kriva pogresna programska sema koju dostavlja emiter.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kako da prebacim snimljene stvari sa extra tv na kompjuter a da ne vadim hard disc ????

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tha_Maddog View Post
    Najjace bi bilo...
    Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by Sky Montenegro View Post
    kako da prebacim snimljene stvari sa extra tv na kompjuter a da ne vadim hard disc ????
    Ni da ga Vadiš nema vajde. Zaboravi, računaj da na tom disku nemaš ništa.

Thanks Thanks Given 
    1,773
    Thanks Thanks Received 
    618
    Thanked in
    466 Posts

Quote Originally Posted by Tha_Maddog View Post
    http://www.extratv.me/faq.html

6. Da li se naplaćuje premotavanje, pauziranje i snimanje programa?
    Ne. Korišćenje ovih usluga je potpuno besplatno.
    Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Hm..meni to radi.
    Ali vodi racuna da ako pise recimo: CSI: Mjesto zlocina, 43 epizoda, to ne mozes serijski snimiti jer se svaku noc mijenja broj epizode.
    Ako grijeshim prashtaj
    Uskoro ce pisati samo naziv serije, pa ce broj epizode pisati u opisu i onda ce moci da se zakaze snimanje i takvih serija.

Quote Originally Posted by Sky Montenegro View Post
    Nikako, podaci su pod DRM-om.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sale idolu..
    " Ko te kara,nek ti piše pjesme! "

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Muka mi bilo citat svih 373 stranice pa ako mi moze ko odgovorit kako mogu da prebacim snimljene emisije sa Extra TV na flesku ili eksterni HD? Zna li ko?

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Samo ubaci flesku,stisni tamo send to i posalji.Posle to prebaci sa fleske na komp i uzivaj gledaju stvari koje si snimio,Extra je extra,omogucili su to svojim korisnicima,za razliku od BBM-a...

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by PravimMuskuDjecu View Post
    Muka mi bilo citat svih 373 stranice pa ako mi moze ko odgovorit kako mogu da prebacim snimljene emisije sa Extra TV na flesku ili eksterni HD? Zna li ko?
    pa ti pročitaj samo ovu zadnju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Po 4213562327643237634271. put "NIKAKO,NE MOZE!"
    " Ko te kara,nek ti piše pjesme! "

Page 373 of 832 FirstFirst ... 273323363369370371372373374375376377383423473 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)