Upravo to...
Ovo nije Chevy, ovo je Daewoo sa Chevy znakom.
TAKUMI
Pa voziš li je zbog sebe ili zbog drugoga?
Manje troši,manje se kvari,ima veću garanciju ako se ne varam,po meni je ljepša izgledom.
Zvog picaka naravno. Eh da znas kako je Oliver zgodan ne bi razmislja tako.
Fabia, potvrdi.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Zabolje.me za "100000 kroz grad".
Interior je vhunski.
Pricam iz iskustva, ti nemas iskustva.
Niti pojma.
Ja kad sjedim u S550, trazim/ocekujem kvalitet i sve kakav je inace trazi/ocekuje od te klase, kad sjedim u c'eed trazim/ocekujem kvalitet kakav se inace........
Potvrda.
TAKUMI
Last edited by ^^0LIvEr_QuEeN^^; 21-12-10 at 23:53.
Nemas.
Vozis BIMMU sa najboljim plastikama pa Kije i Kruzare su ti voda.
P.S. Kruzara ima prekoma unutrasnjost.
TAKUMI
Zato što sam ga vidio na lokalni put(đe se vozi max 60 na sat) kako je izaša iz udesa sa Yugom i to mi je dosta bilo.Chevy u kanal,sav razvaljen,maske nema,dolje leži hladnja,farovi se samo naslućuju a šoferšajbna u komate.Yugo ali yugo stoji na ulicu i kočoperi se sa malo ulubljenim branikom i maskom koja je pukla(ako se maskom zove ona plastična "mreža" ispred hladnjaka).Nije to čak ni bio Yugo Ciao,Yugo Florida no obična 55 raspala dobro poznate trula višnja boje
Edit:
Majstori su inače izveli frontalni sudar na pravinu.
Dajte slike gapova u bijeli Cruze.
TAKUMI
I dajte snimke kicme posto je neudoban do zla boga!
I budale koje su dale tolke pare za Chevy hahahahhahahah
Ne, jer onda bi pao server, ili bi ostali bez bandwitha...
TAKUMI
Brate, nesto me muka nacerala pa sam bio u par salona u potrazi za jeftinim autom, al eto mene je zapala duznost da biram "najmanje zlo" od kola koja se nova placaju oko 12K eura....
Kakvo smece od kola se prodaje za te pare svjesni niste, znaci definitivno mogu da potvrdim da su kupci novih KIa i Dacija, najveci debili na svijet! Vjerovali ili ne, ni Dacia ni Kia nista normalno za te pare ne daje, Duster posrani, kao "uber jeftini terenac" ako ocesh 4x4 (terenac je jel'?)klimu i metalik boju, najjeftinija u ponudi je 16900e, znaci ima i dosta skupljih, kaze prodavac, ta je cijena, ima veli i HROMIRANE nosace na krov(valjda nema ni felne) ima kaze i "PAKET MODULARNOSTI" to je inace doplata od 200-300e, a "paket modularnosti"je inace da mozesh sjedishte pomjerit naprijed nazad... a ona manja Dacia, kao napucana, nesto oko 14 ja mislim
E sad, KIA...... znaci, mislim da nemaju auto za te pare (oko 12)...ako ocesh bilo sto, ali bilo sto krshteno na auto, cijena letiInace kod kie mozesh da birash ocesh li okvir maske naprijed u crnoj, hrom, crvenoj ili josh nekoj boji za samo 500e
Genijalci!
Kia ceed, odreda 15-16-18, ona Soul uffff 16-20 i kusur..... Uzas!
Tako da Fabijano, bio sam (vishe puta) gleda tu Kia- i njene cijene, inace i vozio neke, auto je katasrofa, unutrashnjost najplasticnija moguca,odvrtatna, gadna, kuvana, shuplja....pih, ili vlasnika ispane 16-18 iljada da je "napuca" i onda je podnoshljiva, tvrda do zla boga, i ova jedna 1.6 kao 130ks, sa sve "sport" vjeshanje, mrdnut, ali mrdnut ne moze, a trosi mu oko 16 u Pg, kad ga vozi "normalno".... znaci, uzas...
I onda odem kod Osmanagica, gledam corse i astre i okrenem se i pogledam CRUZ-a, primaknem mu se (povucen iskustvom Kia-e i one jadne Dacie) onako sav zgrozen unaprijed o tome sto cu vidjet (jer odavno slusham tebe kako zamjerash mnogo skupljim kolima neke stvari, nalazish manu u svacemu, i na kraju stalno pljujesh po Cheviju) i pogledam unutra, ono OK, potpuno OK auto, cak i ljepushkasto, p[reshvuceno nekim materijalima koji nisu samo plastika, kozni volan, kozna rucica menjaca, lakirane neke povrshine, plasticne, al lakirane, leko s epotrudio za razliku od ovih skupljih), muzika, fini sicevi...ono, bash OK, izadjem pogledam ga malo bolje od napolje, on izlegeda sasvim Ok, cak i fin, meni licno ljepshi od dosta japanskijih i kosookijih marki, koje su vec "prihvacene" kod nas, alu felne 16" a moga bi i 18" da ugurash, onda stanesh i kazesh, ovaj auto se vozi (i to uspjeshno) na WTCC (dodushe nije ni wtcc sto je nekad bio), ok izgleda, okrenesh se put prodavaca i on ti kaze da taj auto, ali bash taj koji gledas koshta 10000e, i znaci i danas ne mogu da skapiram zasto je KIA skuplja30%??? Zasto? I Ko joj je dao to za pravo??? E sad Fabija, KO? I Od koga ti uzimash pare da falish ovu Ceed ovoliko??
Placaju me ovi iz KIE somu mjesecno da im hvalim auta.
I upalilo im je, somu SIDOJKI kroz grad.
P.S. ne slazem se sa postom.
Ali ovo moram da ti kazem.
Da, imas pravo, taj isti Cruze se vozi na WTCC, sa DTEC II motorom, rotkape i sve isto, znaci 100% isti.
TAKUMI
Naravno da se ne slazesh, kad nisi u pravu, a i placaju te
P.S. Da identicni, i reka sam ima felne a ne rotkape![]()
Fabija ti je ubaceni element.
meni nikad nece biti jasno da neko moze da kupi novo auto za 10-12-13000 koje je totalno smece, kad to isto staro 2-3-4 godine moze da kupi 60-70% jeftinije....ili da za 10ak hiljada mzoe da izabere auto iz makar 2 klase vise i da uziva...
ja nikad ne bih mogao da dam tolike pare za auto sa kojim nisam ni priblizno zadovoljan, samo mi pane na pamet klio, 206 i slicna boranija...
ja ne znam sto vama smeta to , evo ti ekv recimo, ti volis auta obozavas i razmisljas tako, ja sam recimo coek koji voli motore i auta su mi prdnjava nevidjena , neko nuzno zlo,koje eto je neophodno, i sto bi ja sad sa recimo familijom , sa kojom idem na snijeg plazu ovamo onamo kupio 3 4 5 godina stariji auto i gatao oce li mi se bog zna sta desiti na putu, ili jednostavno otisao uzeo kiu daciu resho pezo i sl i uzivao za te dionice godinama u cisto novo i ispravno ?!?!?!
drugo svi oce da prodju sto jeftinije , a sa novim jer i sami znaju sto je novo, a onda kad vide da za 10 000 kolko bi dali nema nista, onda je sve smece, ili za firmu, sta te briga kakav je auto , to ce da se izdire i vrti po ulicama u krugu od 10 km cuka lomi grebe i svasta , i sad bi svi da dobiju unutrasnjost od merca od 50000e ili spoljasnost iltalijanski dizajn i kvalitet japanca i sve to za 10 k ,
i jos gore veliki poznavaoci strucnjaci i sl , apsolutno ne vidim razliku unutrasnjosti na skoro sve novo , golf 5 unutra i golf 6 unutra su ocajniji od ceeda unutra, opel insignia od 25 000 i chevy od 10 000 su unutra apsolutno isto, isti dizajna materijal kvalitet , nego elem malogradjanstina i kompleksi pa ne zvuci chevy i nisi mudo ka sto zvuci opel isto to iz iste fabrike
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ima mi drug tog kruza, ali sa nejvećim paketom opreme. Udobniji je znatno nego Kia (imamo jednu na posao, za moj ukus je pretvrda) i tiši ima mnogo ljepšu unutrašnjost nego Kia. Primjetio sam da je 30% djelova skoro isto na ta dva auta. Npr obratite pažnju na volan. Ševi mi je u globalu bolji znatno. Ima kvalitetnije tapacire ljepši izgled e sad sve to može biti zato što sam poredio Kruza sa LT opremom točkovima 17 i motorom 2.0 diesel 150ks(tako bar piše) i Kia ceed (dakle nije proceed) srednji paket opreme sa motorom 1.6 diesel 115ks i točkovima 16 koji su preružni. ovaj kruz troši u prosjeku 7l nafte po board kompjuteru a Kia litar više. Oba auta su kupljena prije par mjeseci.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks