Zglob sigurno.
Neodrzavanje jbg.
ako je manzetna pocijepana uce vode i zglob ce otic u dodjavola sto veli CAse kupi manzetnu nije vise od 20 evra,mada ako puca vjerovatno je zglob
Zglob sigurno.
Neodrzavanje jbg.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Ma ne znam brate nema druge nego na diagnaostiku pa ako ne utvrde kod majstora da vidi
A auto se ponasa super vuce kako treba i ide ok mozda jedino mu je malo veci ler gas nista vise u ler radi na 1000rpm ali sve ostalo ok e sad da dimi dimi i da trosi trosi no neka ga jos koji dan pa cu vidjet sta mi je cinit razmisljam se da ne cekam do ljeta vec da otvorim motor i jedno detaljno ciscenje i generalku da mu puknem ako nadjem majstora koji je voljan da radi za praznike jer kad krene se sa poslom posle njjh treba mi auto.
hvala u svakom slucaju svima![]()
e zglob nije jeftin ni na jedno auto,sto volim kad ljudi tranjaju i voze i samo voze i nista ne ulazu
U ler radi na 1000? To na hladan start ili inace?
Zastuca li po nekad?
Njak Njak Njak
koliko eura moze bit nova il polovna original alu felna 17x7J za Rav4 2007 god?
osim ovih mehanickih kvarova na ta vozila se cesto desava a,da strada hibridni kompjuter i da salje vise goriva nego sto treba,pa zbog toga dimi i mnogo trosi
Provjereno!
ne treba uzimat zdravo za gotovo,nego ostavit kod majstora dokle ne dodje do prave dijagnoze,neces ga ovdje popravit,no kljuc u bravu i kod majstora
DA na hladan start ali kad se zagrije ne vidim da ga spusti kao ljeti npr posle 20 sec smanji obrtaje a sada stalno drzi iste posle paljenja u ler vazda isti nebitno koliko je radio i koja je temp. Znaci stalno ga drzi u cold engine modu to sam i ja provalio ali ne znam kako da to eliminisem.
Chochek ide kod majstora svakako a sta ti je hibridni kompjuter to je ECU ili nesto drugo???
Last edited by mrzi me da pisem; 21-12-10 at 19:07.
jeste ECU,kod njega dodje mali tanki sa dva dzeka,tezak je za opravku
ne mora da znaci da je do toga,ali to su bili najcesci kvarovi kod njih
moze tu bit do dosta toga,ali ide se nekim redom da se ispituje,za to treba da ostane auto kod majstora
Ljudi hoce burazer tacnije gleda da kupi cherv.cruze meni lijepo izgleda ima li ko to auto valja li to cemu?
Valja da drzis kokoske u njega.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
10 000 evra nov za te pare novo nista drugo dobar je za grad i par puta do primorija
Za 2 vise imas c'eeda.
TAKUMI
Koliko mogu kostat celicne 16 sa 5 sarafa da se uzmu kod ovlascenih dilera a koliko polovne?
U Castellanu su ti nove po 25-30, po otpadima oko 15-20, u diler ne ispod 100.
TAKUMI
kakvi crni ševrolet.to je jedino auto koje jugo može u sudar da razbije.a uglavnom loču za svoju kubikažu pofino a da se štete to je tek priča za sebe.prodavali bi ameri to na svoje tržište da što valja.lametina.
edit:bolje ti je uzet dačiu,još ti i para pretekne :mrgreen:
Pobrka sam sad vidim.Mada svejedno.Totalno nesimpatični su mi niti mi izgleda kao auto koje je kvalitetno.Nisam stručnjak za kola stvarno al mi se čini da je bolje dodat malo pa kupit ili uzet nekog evropsko ili japansko polovno iz te klase negoli novog kruza.Zanimljiva su im mjesta montaže.
Assembly Australia: Elizabeth, South Australia
China: Shenyang, Liaoning
India: Halol, Gujarat
Kazakhstan: Ust-Kamenogorsk[10]
Russia: Saint Petersburg
South Korea: Bupyeong-gu, Incheon
Thailand: Rayong, Rayong Province (Nov 2010–present)
United States: Lordstown, Ohio
Za te pare, auto je odlicno i odlicno izgleda i.... novo je novo.
Jedina prednost je izgled.
TAKUMI
I Jugo ima novi pa se niko ne zalijeće.Stvar ličnog doživljaja.Prije bih sačeka 2k ka što kaže Fabia pa uzeo Kiu ili neku staru godinu dana odma.Imam neko mišljenje(možda pogrešno :mrgreen: ) da ameri umiju da naprave samo veliko auto a ove sitne zezancije malih kubikaža im dođu kao sprdnja za lijeva tržišta![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks