po pecatu bih rekao da je ovlasceni servis, i kilometraze se poklapaju ali eto sa nasim prodavcima nikad ne mozes bit siguran.
po pecatu bih rekao da je ovlasceni servis, i kilometraze se poklapaju ali eto sa nasim prodavcima nikad ne mozes bit siguran.
koje godishte???
znam da noviji BMW-i mogu, pomocem kljuca, ako su servisi radjeni kod ovlascenog dilera, a ako nijesu onda trt...
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
2006 godiste
trebalo bi da moze, moj BMW isto 2006 godiste i moze da mu se provjeri knjizica![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
može li mi reći neko jeli ko vozio M3 E36 3.2 SMG mjenjač kako su se pokazali ti mjenjači prve generacije ?
Ja nisam, ali sam cuo da nisu nesto, i da tresu katastrofalno.
TAKUMI
Taj SMG prvi nije neshto, tacnije namrtvo je losh i nema nazalost kod nas mogucnost nikakvog servisa ili popravke.....
Ovo znam iz prve ruke od coeka koji je 'iljade ostavio u MP i po srbiji i na kraju roknuo pravi manual, treba li rec da vishe nema problema sa menjacem i naravno da je auto brzi![]()
I onda sam ja imao priliku da vozim EMPET e60 sa SMGom...
I posle toga sam imao velikih problema sa vratom.
I onda, ameri su trazili EMPET e60 stick.
TAKUMI
Opel Astra , kad vozim pa desni tocak zna cesto u krivini da kao nesto pukne, tupi odar,sto bi ovo moglo biti?
---Chelsea Fc---
u krivini a ? moze bit lezaj na poluosovini , al ne lezaj tocka da ne brkas , moze bit gumice od istog, moze bit jos par stvari al ja bi to prvo provjerio
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Nista to nije, samo vozi.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
ljudi ziiiiiiiiiiiiv je !!!!!!!!!!!!!!!!! o sokole moj , bas si mi drag sad nesto
Je li to opasno, ne desava se cesto nego na svakih 5-6 km , provjeravam to ovih danaje li skup kvar?
---Chelsea Fc---
mene je kostao cijelih 7 eura lezaj plus 3 gumice po euro, e sad znajuci cijene drugih auta, a znajuci da su italijaniii masa skupi i nema djelova, a ti vozis astru, tebe ce to bit 20 eura ;p
Hahahahhaahha ziv i zdrav, malo me vrat boli al nije ni cudo kad sam krovom kocio hahahahah
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Kako da pukne ? Obichno kad skrecesh i cuje se tupkanje/klaparanje onda je homokinetichki zglob (ili je poshla manzhetna pa izashla mast/ushla prashina ili je poshao zglob), takodje i olabavljeni sharafi na felni mogu da proizvode takve zvuke itd...
Lezhaj tocka proizvodi vishe zvuk kao kad podje lezhaj ahhahaha nekako kao fuljanje, ne znam kako objasnit![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
a kod mog majstora ne mozes, jer on radi samo italijanska vozila ;p
Stefan nesto kao tupi udar ,kao da preskoci nesto . . . Preporucite jeftinog majstora za Opel
---Chelsea Fc---
Nije to lezhaj tochka....
Idi nedje na slobodni parking, shirok....smotaj u full u stranu i daj gas, idi u krug, vidi da li se chuje ishta...isto to i na drugu stranu....
Najvjerovatnije zglob, koji i nije bash jeftin, bar ne za moja auta...
Za Opel majstore pitaj Gorostasa, mi smo svi 'talijaneri![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Aj odradicu to pa javljam a Gorostas neka se javi![]()
---Chelsea Fc---
Potrosnja me ubi pa da pitam
Corsa B 96god. 1.4 8v 60KW
Pun rezervoar 45 litara sve gradske voznje ono od semafora do semafora lagane normalne voznje uz poneko natezanje cisto da je produvam preso 300km.
to ispada 15l na 100km a mnogo u pm.
Auto super radi,vuce,itd nikakvih problema nema ne pali check engine lampice i ta cuda sve ok.
Sta da joj radim sta moze biti uzrok ovakvog srkanja goriva????
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks