......................
Hahahhahaha Masinac je to...Ikona.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
......................
(課長王子
[quote=Fabia_Elegance!;1982985]Nikome do sad nisam nista naplatio, jer nemam servis.
Nisam doktor, ali mogu da pogledam.
Nisi kompententan.![]()
(課長王子
Pitanje...
Mjenjac mi teze ulazi u prvu i drugu brzinu,a u rikverc zakrci strasno... e sad,moze li problem bit ulje koje odavno nije mjenjano ? I sto moze bit uopste ? Hvala
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Alat gedora ?
Potopi je par sati u sonu kiselinu, imash u svaki market da kupish...izvadish i operesh i to je tosamo pripazi ako ima nekih plasticnih dijelova ili sl. jer mozeh da ih pojede...
Ako ooodavno nisi mjenjao ulje u mjenjac/diff probaj prvo to, zna da rijeshi problem...ako ne onda su si(n)hroni tih brzina...a i kvachilo ako ne odvaja kako treba mozhe da doprinese krchanju naravno...Mjenjac mi teze ulazi u prvu i drugu brzinu,a u rikverc zakrci strasno... e sad,moze li problem bit ulje koje odavno nije mjenjano ? I sto moze bit uopste ? Hvala
Sami sihroni nisu skupi ali ce ti ako ne radish sam, majstor uzet dosta jer je poprilichan posao "stic" do njih....
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Jes alat, oce li sona kisjelina mac rdju, nece ostetit metal?
Njak Njak Njak
sona ce mac rdju, kamenac itd....nece metal oshtetit...jedino ako je aluminijum kao shto nije mozhe da ga posivi...
dje ima jevtino usb mp3 plejera za avto ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
TehnoMax :-D
Ljudi pala mi je tablica nedje put krivog mosta,sta da radim, i to sa prednje strane![]()
---Chelsea Fc---
mosh sad bachit auto....
Bila je u okvir ,sa dva sarafa zakacena,jedan saraf je ostao na auto a drugi je vjerovatno na tablicumalo sam potrazivao sad ali nisam nasao,ne znaci da je tamo jer sam se krecao od autobuske pa do CMC
![]()
---Chelsea Fc---
prijavis da si ih izgubio, odjavis i uzmes nove
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks