meni ti aparati ne mogu da udji u posudu hahhahaha, prije neki dan je doshao komshija da vidi koliko mi to radi i poshto nije moglo da udlje do vode rekao mi je, ovo ti je otprilike do -7 ahhahahhahah
meni ti aparati ne mogu da udji u posudu hahhahaha, prije neki dan je doshao komshija da vidi koliko mi to radi i poshto nije moglo da udlje do vode rekao mi je, ovo ti je otprilike do -7 ahhahahhahah
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Bumo se vidli...
TAKUMI
koliko vrijedi polo 1.2 2002 godiste, presao 70000? Basik oprema.
3500 € ovako odokativno.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Toliko, mozda 3700.
TAKUMI
E da, vidjeh to za mjerenje danas u okov, no se ne sjecam cijene, nije skupo....a ovaj komshija je kupio na pumpu neku za par €...
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Regulator ler gasa.
TAKUMI
Koincidencija...
TAKUMI
Piiii Stevane vozis Resho !![]()
Neka se stidi...
TAKUMI
Ona moja bivsa je dobila odjeb zbog Scenica plavog ruznog, a ova sad ima restrikcije zbog toga sto vozi auto sa dCi motorom, koji je danas najgori dizlo.
TAKUMI
Koliko može koštat prednja šoferšajbna za Opel Omegu B
Racunaj oko 120 eura.
TAKUMI
Poz.imam problem sa opel astrom g 1.4 16v 2001
ne radi mi daljinsko otkljucavanje/zakljucavanje.prije sam to ,,popravljala" tako sto udjem u kola dam kontakt i stisnem dugme za zakljucavanje ili otkljucavanje i kod se resetuje i tako radi 10-ak dana pa ponovo moram da ga resetujem.
u zadnje vrijeme ni to ne radi, nego moram da otkljucavam vrata na bravu.
moze li se kako to napraviti bez majstora?
i da pitam za jos jedan savjet.auto ima plin.i kad prebacim sa goriva na plin, auto se ugasi cim dam gas.tako mi je bilo i prosle god pa je sam proradio i sad ponovo nece da radi.po malo je poceo da shtuca na plin, ali sad definitivno nece da radi, odmah se ugasi auto cim mu se da gas.moze li bit da je doslo do nekog zacepljenja?
i da mi preporucite nekog dobrog majstora za plin u pg.
hvala.
(課長王子
Daljinski... kod astre/zafire je problem sto se izgubi kontakt baterije sa plocom unutar daljinskog, cim se izgubi duze od 1-5 minuta, onda se daljinski resetuje, i zato treba da ga "programiras" opet na nacin koji si naveo, rjesenje je da se to zalemi ali mozes i na sledeci nacin...
Otvori daljinski, vidi jel baterija dobro lezi na plocu, ako ne lezi ubodi je u leziste, uzmi papira, stavi koliko mozes izmedju baterije i kucista daljinskog, da taj papir gura bateriju na plocu i samim tim da ne gubi kontakt....
P.S. mozes usput i zamijenit bateriju, oko 2 eura je cini mi se, cisto da se osiguras da nije baterija istrosena
Njak Njak Njak
proradice to, ajde...
067-123456
ne dipr...
(課長王子
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks