no doubt. pogledaj npr. na btjunkie, mislim da ima sve
prascajte ako sam promasio temu-ima li se dje sa interneta skinut ona engleska serija Spooks prvih 6 sezona?
kad je muka đe si duka
no doubt. pogledaj npr. na btjunkie, mislim da ima sve
hvala!
je li gledao ko od vas Pacific i ako jeste, kako mu se cini? isplati li se i to skinut?
kad je muka đe si duka
meni se nije svidjelo. previse jeftine patetike za moj ukus. radije skini generation kill, kad ti je vec do ratne tematike![]()
Ne znam jel pominjao ko al SyFy nije narucio novu sezonu Stargate Universa... Samo ce se 10 preostalih emitovat iduce god.....
***** ti svaku seriju scifi ukinuse -.-
Istina, evo svuda sad...
Auuuu. Ti si odustao poslije "Melbourne"? Pa to je zatišje pred buru, i razlog što sve poslije bude bolnije puno i teže da se podnese. Poslije dođe Guadalcanal, i Iwo Jima, pa Okinawa... legendarni Basilone. Serija je pravljena po nizu memoara (Lackey i Sledge) i biografija (Basilone) i prati stvari kroz njihove doživljaje na nekoliko strana. Ono što su doživjeli tamo je u kasnijim epizodama predstavljeno sa trademark realizmom Saving Private Ryan/Band of Brothers i u mnogo stvari je brutalnije i visceralnije. Bukvalno, kasnije budeš zahvalan zbog to malo "Hallmark" mira jer sve tako fino stavi u perspektivu.
Moram još da napomenem - prepoznaćeš dosta glumaca u sporednim ulogama: Basilone oženi crnku koja je glumila u Rubicon, Anna Torv is Fringe ima malu ulogu, itd.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
it's allways sunny pustio proslogodisnji christmas special wtf???
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Hmm, ne bih išao toliko daleko, jer ima dosta razlika, ali definitivno su dobar "par". BoB ima tu jednu povezanu priču dok se The Pacific malo cjepka na tri strane, ali s obzirom na to, mislim da su sjajno odradili posao. Nisam imao pojma koji je to bio pakao, i pored svih filmova, i mislim da je bilo neophodno snimiti nešto tako da ostane kao svjedočanstvo - nešto slično kao što su SPR i BoB uradili za evropsko ratište.
Pomalo mi je hobi kopanje po arhivama po netu o ratnoj tehnici i bitkama, i još uvijek mi fali dobar film ili miniserija o pomorskim bitkama u WWII. Mislim da bi HBO miniserija u stilu BoB/TP koja bi pratila nosač aviona USS "Enterprise" tokom cijelog rata bila fantastična. Preživio je nekoliko nevjerovatnih bitaka i u jednom jako bitnom momentu bio jedini američki nosač aviona u operativnom (i to prilično jadnom) stanju na cijelom Pacifiku. Da je Enterprise pao, ko zna kako bi se dalje odvijao rat s Japanom.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
BTW, House of Saddam odlicna HBO miniserija![]()
(nečitko)
jel gledao neko 'life'?
prilicno dobro djeluje na osnovu 2 epizode. nesto tipa 'castle', mada ne toliko duhovito. u svakom slucaju, vrlo gledljiva detektivska serija, sa vrlo gledljivom sarom shahi
Ja jesam, mada ne pobožno, ispustila sam neku. Upravo gledljivo, i prilično zabavno, ali ništa spektakularno niti za pamćenje. Damian Lewis mi je stvarno odličan tu, originalan je i čini mi se da realno sam nosi gro serije, mada ni riba nije loša, volim što makar pije. :mrgreen:
Yah, samo dve sezone, nedovršena.
All in all - ono, šta znam, eventualno gledanje je time not wasted. To ti dođe kao kinda preporuka. Meh, ne znam, 4 je ujutru.![]()
Ne čitam s razumevanjem.
danke.
nastavih sa gledanjem. sta znam, nista novo, nista specijalno, ali nije loshe. malo mi vise zapravo lici na terriers, nego na castlea [mada je slabija od obje]. anyway, dovoljno dobro da bi se moglo odgledat, pogotovo sto sad gledam wire i 6 ft under, pa mi dobro dodje nesto neozbiljno kao side-dish![]()
XD
naebao sam..
originalni naslov: Main Teri Parchhain Hoon
zemlja porekla: Indija
godina proizvodnje: 2008.
212 epizoda
znaci zavrsice se sledece godine u ovo vrijeme ako se ne emituje vikendom!![]()
(nečitko)
Još ako je budu prikazivali u istom terminu kad i Šeherezadu...:yipiiii:
Californication S04E01 Preair-NoGRP
OOOOOOO !!! Vidi ko nam se vratio!
\\OFL•GIC
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks