Moze li mi ko rec kad se na ovaj ugaseni in emituje survivor a poklope se tada utakmice LS ili mrtvi rukomet,buduci da je ova extra programska shema tacna,po***** se u sred nje,a i sebe cim sam ih pustio u kucu?
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Kakav bezobrazluk, ja sad pustih Fajront Republiku zadnju koju sam snimila da pogledam, kad ono ne moze ni to. E pa fuseraja i lopovluka, ovo je cudo.
Danas dok sam cekala red u T-Com poslovnici dosao covek da pita sto mu je iskljucen Extra TV. Kaze mu sluzbenica (nakon provere) da je to zato sto nije platio racun za fiksni telefon. A covek na to: Pa ja imam prvi mesec besplatno Extra TV zato sto sam se tek prijavio. Danas mu je 10-i dan kako je uveo Extra TV, pa saopsti da raskida ugovor. Dugo im je trajao.
Inace, vidim na TV reklama da daju Extra TV za 0 eura i opremu i jos nesto za dz. Kakav im je izbor kanala, jos malo ce T-Com morati da nam nudi pare ne bismo li ga uzeli.
RTS1 Bela ladja
RTS2 Kosarka
RTS Sat Bela ladja
Prva MRAK
B92 MRAK
B92 info NEMAM (mozda sam ga iskljucila, mada se ne secam)
Arena 4 MRAK (aha, iskljucila sam Arenu, ali zbog fantasticnog novoubacenog RTS Sat izmiksali su se kanali)
Happy Na veceri kod...
TV Avala Film Marinac
HRT1 Novo doba serija
HRT2 Nogomet
Nova MRAK
Cinemax MRAK (opet zbog miksanja kanala), ali mi izroni Zone Romantika koju sam utulila prosli put.
Izbor programa vise nego zadovoljavajuci. No comment. Ne znam vredi li ovo preslagati. Pih.
Emille, zaboravila sam kako se to radi pa cu te zamoliti da mi objasnis kako se kanali ukidaju i vracaju da sredim ovaj mix sto mi se napravi uvodjenjem ovog vrlo konkurentnog RTS Sat.
Mozda je ovo i prava rijec za sve nas ukoliko dozvolimo da nam i dalje mjesecno globe 1% iznosa racuna. Naizgled sitna para, ali se o-ho-ho-ho-ho pokupi kad se ima u vidu broj potkradanih pretplatnika. Ipak, mislim da nije primjereno da zaposleni u Telekomu, posebno ne oni koji imaju izuzetno znanje iz svoje struke i profesionalan odnos prema korisnicima, postavljaju medicinske dijagnoze. Valjda se o svemu moze civilizovano razgovarati...
E neka si nam rekao.![]()
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
"JOŠ JEDAN SKENAC TELEKOMA, KO ZNA KOJI PO REDU
by Dragan Stojanović
U Baru je prije nekoliko dana došlo do prilično čudne situacije. Naime, oko 10:30 časova izjutra nestalo je u čitavom jednom naselju fiksne telefonije i interneta, a niko nije znao zašto. Uzrok je bio, kako su korisnici saznali tek u kasnim večernjim satima iz Call-centra Telekoma, promjena brojeva u čitavom naselju.
Korisnike, pritom, niko iz službi Telekoma nije obavijestio o promjeni brojeva, već su gotovo svi uredno zvali da prijave kvar na broj 1500, na šta su dobijali odgovore da će na njihove adrese biti upućen neko iz Tehničke službe Bar ko će ga otkloniti.
U poslovnici Telekoma u ul. Maršala Tita u Baru, na koje su građane uputili upravo operateri Call-centra, riječima “tamo će vam sve objasniti”, nisu znali ništa, i svaki odgovor koji je zaposlena u ovoj poslovnici dala jednom korisniku bio je – “ne znam”.
Tek, dakle, u večernjim satima korisnici su iz Tehničke službe Bar saznali o čemu se radi, uz objašnjenje da je u pitanju “stvar tehničke prirode”, te ni da oni “ne znaju ništa”, već je njihov posao da samo “spoje žice”, a za sve ostalo “nadležna je Podgorica”.
U odgovoru na pitanje kako se moglo desiti da Telekom isključi toliko brojeva u istom trenutku bez ikakvog prethodnog obavještenja, a kamoli odobrenja vlasnika, PR za odnose sa javnošću ove kompanije Jelena Radonjić navodi da je u okviru modernizacije i unaprijeđenja fiksne mreže u Baru predviđeno prebacivanje oko 400 pretplatničkih brojeva na novu centralu “Topolica 2”.
“Na žalost, prebacivanje brojeva na novu centralu zbog loših vremenskih prilika se odvija sporije nego planirano. Izvinjavamo se svim korisnicima koji su zbog zastoja u radovima imali neprijatnost, i nadamo se da će imati razumijevanja, jer se radi o želji kompanije da putem modernizacije mreže korisnicima obezbijedi još pouzdanije i kvalitetnije servise”, istakla je ona.
“Nova infrastruktura, koja građanima Bara treba da omogući pouzdano korištenje najsavremenijih telekomunikacionih usluga, zahtijeva i obaveznu promjenu telefonske numeracije pretplatnika”, ističe Radonjićeva i dodaje da su radovi u toku.
“Korisnici čiji se brojevi prebacuju na novu centralu su o tome obaviješteni pismom, a Korisnička služba Crnogorskog Telekoma je takođe pozivala korisnike kojima se broj mijenja i informisala ih o novom broju. Uz to, Telekom je obezbijedio i govorni automat, koji obavještava sve koji pozovu da je broj promijenjen i daje informacije o novom broju pretplatnika”, ističe ona.
Ipak, iako je prošlo već nekoliko dana, sve što govorni automat saopštava onima koji pozovu korisnike na stari broj jeste: “birali ste pogrešan broj”, pri tome uopšte ne dajući informacije o novom broju. Što se pisama za korisnika tiče, Telekom se u eri, kako sami kažu, “modernizacije svoje mreže radi pružanja još kvalitetnijih i pouzdanijih usluga”, odlučio, istina, za potpuno suprotnu, vrlo začuđujuću metodu, a korisnici najbolje znaju jesu li pisma dobili ili ne, i jesu li zvati."
izvor www.barinfo.co.me
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks