Page 369 of 830 FirstFirst ... 269319359365366367368369370371372373379419469 ... LastLast
Results 9,201 to 9,225 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by luka hn View Post
    U svojoj arhivi imam neki dokument o tome iz marta ove godine. Znaci da je to pocelo negdje malo prije toga.
    Hvala, znaci racun cu umanjiti za 12 mes x 0.09 eura. E da, i na to cu obracunati PDV, jer su mi ga i oni obracunali kroz racune, umalo ovo da zaboravim.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NightY View Post
    Ja sam danas ponio uplatnicu u t-com i upalili su mi telefon i internet ali mi extra tv ne radi. A na 1500 nema sanse da se iko javi kao i na 080080000.Tako da izludjeh.
    Kad zovnes milioniti put kao ja danas, i sacekas da ona teta milioniti put kaze da su All operators are busy at the moment, dobices instrukcije da ostavis broj telefona pa ce oni tebe da pozovu.

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,189
    Thanked in
    472 Posts

Moze li mi ko rec kad se na ovaj ugaseni in emituje survivor a poklope se tada utakmice LS ili mrtvi rukomet,buduci da je ova extra programska shema tacna,po***** se u sred nje,a i sebe cim sam ih pustio u kucu?
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakav bezobrazluk, ja sad pustih Fajront Republiku zadnju koju sam snimila da pogledam, kad ono ne moze ni to. E pa fuseraja i lopovluka, ovo je cudo.

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Zizak View Post
    Kad zovnes milioniti put kao ja danas, i sacekas da ona teta milioniti put kaze da su All operators are busy at the moment, dobices instrukcije da ostavis broj telefona pa ce oni tebe da pozovu.
    Da dobijes instrukcije da stisnes broj 7 .Koji nema nikakvu funkciju dzabe ga stiskas ona sve jedno isto govori.A eto proradio je nekako prije jedno uru a nisu mi se javili do tad od 4 zovem ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E da, ovo jos niko cini mi se nije komentarisao. Tarzan inglish nije rijetkost za cuti u nasim krajevima naravno, ali onaj blago mutirani glasic T-com-preko-veze-primljene-leptirice izgovor je teski epic. Ol operaters ar bizi at d moument

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Danas dok sam cekala red u T-Com poslovnici dosao covek da pita sto mu je iskljucen Extra TV. Kaze mu sluzbenica (nakon provere) da je to zato sto nije platio racun za fiksni telefon. A covek na to: Pa ja imam prvi mesec besplatno Extra TV zato sto sam se tek prijavio. Danas mu je 10-i dan kako je uveo Extra TV, pa saopsti da raskida ugovor. Dugo im je trajao.
    Inace, vidim na TV reklama da daju Extra TV za 0 eura i opremu i jos nesto za dz. Kakav im je izbor kanala, jos malo ce T-Com morati da nam nudi pare ne bismo li ga uzeli.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NightY View Post
    Da dobijes instrukcije da stisnes broj 7 .Koji nema nikakvu funkciju dzabe ga stiskas ona sve jedno isto govori.A eto proradio je nekako prije jedno uru a nisu mi se javili do tad od 4 zovem ...
    Mene su zvali nesto pre 16h, zapanjise me poslovnoscu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

RTS1 Bela ladja
    RTS2 Kosarka
    RTS Sat Bela ladja
    Prva MRAK
    B92 MRAK
    B92 info NEMAM (mozda sam ga iskljucila, mada se ne secam)
    Arena 4 MRAK (aha, iskljucila sam Arenu, ali zbog fantasticnog novoubacenog RTS Sat izmiksali su se kanali)
    Happy Na veceri kod...
    TV Avala Film Marinac
    HRT1 Novo doba serija
    HRT2 Nogomet
    Nova MRAK
    Cinemax MRAK (opet zbog miksanja kanala), ali mi izroni Zone Romantika koju sam utulila prosli put.

Izbor programa vise nego zadovoljavajuci. No comment. Ne znam vredi li ovo preslagati. Pih.

Thanks Thanks Given 
    665
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Danas dok sam cekala red u T-Com poslovnici dosao covek da pita sto mu je iskljucen Extra TV. Kaze mu sluzbenica (nakon provere) da je to zato sto nije platio racun za fiksni telefon. A covek na to: Pa ja imam prvi mesec besplatno Extra TV zato sto sam se tek prijavio. Danas mu je 10-i dan kako je uveo Extra TV, pa saopsti da raskida ugovor. Dugo im je trajao.

kakav kreten :lolblue: mislio je da ce mu biti 0 eura na racunu za taj mjesec, a ono, samo je 0 eura pretplata za extra tv
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by neptune View Post
    E da, ovo jos niko cini mi se nije komentarisao. Tarzan inglish nije rijetkost za cuti u nasim krajevima naravno, ali onaj blago mutirani glasic T-com-preko-veze-primljene-leptirice izgovor je teski epic. Ol operaters ar bizi at d moument
    Leptirica ka' da je odrasla u Mancesteru.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Emill View Post
    kakav kreten :lolblue: mislio je da ce mu biti 0 eura na racunu za taj mjesec, a ono, samo je 0 eura pretplata za extra tv
    A ne, on je smatrao da je u redu sto mu je T-Com iskljucio fiksni telefon jer ga nije platio, ali da su mu trebali ostaviti Extra TV jer mu je besplatan za decembar. E sad, to sto je Extra nakacen preko fiksnog telefona...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Emille, zaboravila sam kako se to radi pa cu te zamoliti da mi objasnis kako se kanali ukidaju i vracaju da sredim ovaj mix sto mi se napravi uvodjenjem ovog vrlo konkurentnog RTS Sat.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Quote Originally Posted by Emill View Post
    jel to vasa politika da ljude koji ne shvate neki dio ugovora nazivate kretenima?
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by citizen View Post
    jel to vasa politika da ljude koji ne shvate neki dio ugovora nazivate kretenima?
    Sto je najgore od svega sve i da je genije, ne bi mogao da shvati ugovor kad 2.primerak garantovano nije ni dobio. Ja svoj jos nisam dobila iako sam ugovor zakljucila 12.novembra 2008.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by citizen View Post
    Nije.

T-com nas SVE smatra kretenima, i tacno tako se prema nama i odnosi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by neptune View Post
    Nije.

T-com nas SVE smatra kretenima, i tacno tako se prema nama i odnosi.
    Mozda je ovo i prava rijec za sve nas ukoliko dozvolimo da nam i dalje mjesecno globe 1% iznosa racuna. Naizgled sitna para, ali se o-ho-ho-ho-ho pokupi kad se ima u vidu broj potkradanih pretplatnika. Ipak, mislim da nije primjereno da zaposleni u Telekomu, posebno ne oni koji imaju izuzetno znanje iz svoje struke i profesionalan odnos prema korisnicima, postavljaju medicinske dijagnoze. Valjda se o svemu moze civilizovano razgovarati...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by radja View Post
    Zdravo svima

Procitao sam zadnjih nekoliko strana u ovom thread-u i nije mi jasno sta se vise premisljate.

Otkazite extra TV, jer:

1. nema (kao prvo ja govorima kao roditelj) na njemu crtanog za djecu a da je preveden da makar ima titl, ako vec nema sinhronizaciju na nas jezik;

2. slab izbor kanala inache za ostalu populaciju;

3. pazi ti ovo: platio si nekad skupo "prikljucak" u pocetku bio 100 eura za extra TV, pa posle 50 eura i sad ko otkaze kod njih i taj isti risiver (dekoder) vrati njima oni ce ga dati nekom novom korisniku i vjerovatno naplatiti neku paru (samo kod nas to moze);

4. uzmite TOTAL TV na necije ime i saljite tome ko je van CG pare za pretplatu (najbolje iz Srbije ili Hrvatske, a nikako da uzmete na vase ime u CG da Vam ne bi zatamnjivali ekran ako neka emisija ili film ili sport bude zauzet nekom TV stanicom u CG.

Total TV ima 90 kanala. Ja koristim start paket + HBO oko 60 kanala i ne moze mi smetati ADSL-u kad igram multiplayer igirce zbog pinga kao kod nekog ko ima ADSL + Extra TV, a skoro sam nabavio jeftino Dreambox Satelitski risiver i koristim card sharing gdje ima mnogo kanala i TOTAL TV paket i Digi TV paket kao i RTL CRO i Nova TV i Prva i sve sto je dobro od ex-yu TV stanica + hiljade stranih kanala SKY Italia, Sky DE i dalje da ne nabrajam.

Zadrzao sam Total TV koji je prebacen u djecju sobu, a ja Dreambox korisitm u dnevnoj sobi.
    I vise nemam problema sa nasim provajderima da li ce i kad neki kanal ukinuti i hoce li poskupiti pretplata i hoce li se neko iz njihove tehnicke podrske skaniti da dodje da popravi nesto kad ne radi dobro ili jos gore nazoves ih a oni se natrpali besposleni pa zovnes njih a ono se javi prvo jedna osoba, pa ti joj ispricas kakav je problem, pa naravno ta osoba ne zna nista osim da primi poziv, pa te uputi dalje da cekas dok se drugi javi, pa isto to treba opet ispricati drugoj osobi, pa nekad se desi da i ta druga osoba ne zna pa kaze: sacekaj samo da pitam kolegu, pa i tu cekanje, pa jos kad pocnu da lupaju te upali ovo, te ugasi ono.

Ovo zadnje govorim primjer mog prijatelja koji je imao problem sa ADSL-om:

Ja mu instalirao Norton Interent Security 2010 koji ima zastitni zid (firewall) i kad udjes u podesavanje u mreznu karticu onda se pojavi njegov taj zastitni zid tu, sto je normalno. E njemu se nesta pokvario ADSL i on zvao tehnicku podrsku T-coma, pa mu ovi svasta kazali da uradi:

Izmedju ostalog da deinstalira taj zastitni zid u navedenim podesavanjima mrezne kartice, pa kad ni to nije pomoglo onda mu kazali da tamo ukuca one IP adrese, a one u stvari ne trebaju, nego se ostavi na Automatic.

2 dana on njih zvao i niko mu nije dosao da to pogleda, nego ja kad sam dosao sa puta mu to popravio za 10 sekundi (bukvalno). Samo vratio IP adress na Automatic.
    E ali sad nema onaj navedeni Nortonov firewall upakovan u podesavanja mrezne kartice, pa sam i to morao da deinstaliram pa ponovo iz pocetka instaliram.
    E to je nasa tehnicka podrska.

Masu njih prime samo da bi dzabe primali platu, a pretplata samo raste.
    I molim da mi neko ne pridikuje kako nisam u pravu.
    Sve navedeno je apsolutno tacno.

I savjet: vratite im te njihove risivere (dekodere) i uzmite ili TOTAL TV samo ne iz CG ili kupite risiver Dreambox i korisitie Card Sharing. Provajdere Card sharing-a ima na ovom forumu.

Izvinite oduzio mi se ovaj post.
    Ali morao sam dati ovaj komentar.

Poz svima
    Radja, gde nesta kad je najuzbudljivije?
    Kako mislis da moze da se izvede ovo sa Totalom u CG a na ime nekog u Srbiji ili Hrvatskoj?

Thanks Thanks Given 
    665
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Quote Originally Posted by DraganPG View Post
    Mozda je ovo i prava rijec za sve nas ukoliko dozvolimo da nam i dalje mjesecno globe 1% iznosa racuna. Naizgled sitna para, ali se o-ho-ho-ho-ho pokupi kad se ima u vidu broj potkradanih pretplatnika. Ipak, mislim da nije primjereno da zaposleni u Telekomu, posebno ne oni koji imaju izuzetno znanje iz svoje struke i profesionalan odnos prema korisnicima, postavljaju medicinske dijagnoze. Valjda se o svemu moze civilizovano razgovarati...
    Postovani Dragane,
    ovdje ne zastupam T-Com, samo pomazem ljudima sa foruma, da sto prije rijese problem koji imaju. Ako on vise nije korisnik t-coma, onda nisam pogrijesio nista
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E neka si nam rekao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Moze li mi ko rec kad se na ovaj ugaseni in emituje survivor a poklope se tada utakmice LS ili mrtvi rukomet,buduci da je ova extra programska shema tacna,po***** se u sred nje,a i sebe cim sam ih pustio u kucu?
    Juce su Survivor pustili u 18h. Naravno, prema semi se uopste ne moze ravnati, pogotovo sto se tice IN-a, jedne sasvim neozbiljne televizije pa neka se oni hvale koliko god hoce iskonstruisanim podacima o gledanosti.
    Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
    lobanju i otrcati vristeci...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    9 Posts

Radja, gde nesta kad je najuzbudljivije?
    Kako mislis da moze da se izvede ovo sa Totalom u CG a na ime nekog u Srbiji ili Hrvatskoj?
    pa lijepo, na ime nekog rođaka ili prijatelja tamo iznajmiš opremu((samo risiver) ti taj risiver uzmes montiras kod sebe kuci) on tamo redovno plaća pretplatu i ti gledas i uzivas, ja na moje ime imam dva risivera(totala) koji se gledaju u italiju.

Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    199
    Thanked in
    131 Posts

"JOŠ JEDAN SKENAC TELEKOMA, KO ZNA KOJI PO REDU

by Dragan Stojanović

U Baru je prije nekoliko dana došlo do prilično čudne situacije. Naime, oko 10:30 časova izjutra nestalo je u čitavom jednom naselju fiksne telefonije i interneta, a niko nije znao zašto. Uzrok je bio, kako su korisnici saznali tek u kasnim večernjim satima iz Call-centra Telekoma, promjena brojeva u čitavom naselju.
    Korisnike, pritom, niko iz službi Telekoma nije obavijestio o promjeni brojeva, već su gotovo svi uredno zvali da prijave kvar na broj 1500, na šta su dobijali odgovore da će na njihove adrese biti upućen neko iz Tehničke službe Bar ko će ga otkloniti.
    U poslovnici Telekoma u ul. Maršala Tita u Baru, na koje su građane uputili upravo operateri Call-centra, riječima “tamo će vam sve objasniti”, nisu znali ništa, i svaki odgovor koji je zaposlena u ovoj poslovnici dala jednom korisniku bio je – “ne znam”.
    Tek, dakle, u večernjim satima korisnici su iz Tehničke službe Bar saznali o čemu se radi, uz objašnjenje da je u pitanju “stvar tehničke prirode”, te ni da oni “ne znaju ništa”, već je njihov posao da samo “spoje žice”, a za sve ostalo “nadležna je Podgorica”.
    U odgovoru na pitanje kako se moglo desiti da Telekom isključi toliko brojeva u istom trenutku bez ikakvog prethodnog obavještenja, a kamoli odobrenja vlasnika, PR za odnose sa javnošću ove kompanije Jelena Radonjić navodi da je u okviru modernizacije i unaprijeđenja fiksne mreže u Baru predviđeno prebacivanje oko 400 pretplatničkih brojeva na novu centralu “Topolica 2”.
    “Na žalost, prebacivanje brojeva na novu centralu zbog loših vremenskih prilika se odvija sporije nego planirano. Izvinjavamo se svim korisnicima koji su zbog zastoja u radovima imali neprijatnost, i nadamo se da će imati razumijevanja, jer se radi o želji kompanije da putem modernizacije mreže korisnicima obezbijedi još pouzdanije i kvalitetnije servise”, istakla je ona.
    “Nova infrastruktura, koja građanima Bara treba da omogući pouzdano korištenje najsavremenijih telekomunikacionih usluga, zahtijeva i obaveznu promjenu telefonske numeracije pretplatnika”, ističe Radonjićeva i dodaje da su radovi u toku.
    “Korisnici čiji se brojevi prebacuju na novu centralu su o tome obaviješteni pismom, a Korisnička služba Crnogorskog Telekoma je takođe pozivala korisnike kojima se broj mijenja i informisala ih o novom broju. Uz to, Telekom je obezbijedio i govorni automat, koji obavještava sve koji pozovu da je broj promijenjen i daje informacije o novom broju pretplatnika”, ističe ona.
    Ipak, iako je prošlo već nekoliko dana, sve što govorni automat saopštava onima koji pozovu korisnike na stari broj jeste: “birali ste pogrešan broj”, pri tome uopšte ne dajući informacije o novom broju. Što se pisama za korisnika tiče, Telekom se u eri, kako sami kažu, “modernizacije svoje mreže radi pružanja još kvalitetnijih i pouzdanijih usluga”, odlučio, istina, za potpuno suprotnu, vrlo začuđujuću metodu, a korisnici najbolje znaju jesu li pisma dobili ili ne, i jesu li zvati."

izvor www.barinfo.co.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zeks View Post
    "JOŠ JEDAN SKENAC TELEKOMA, KO ZNA KOJI PO REDU

by Dragan Stojanović

U Baru je prije nekoliko dana došlo do prilično čudne situacije. Naime, oko 10:30 časova izjutra nestalo je u čitavom jednom naselju fiksne telefonije i interneta, a niko nije znao zašto. Uzrok je bio, kako su korisnici saznali tek u kasnim večernjim satima iz Call-centra Telekoma, promjena brojeva u čitavom naselju.
    Korisnike, pritom, niko iz službi Telekoma nije obavijestio o promjeni brojeva, već su gotovo svi uredno zvali da prijave kvar na broj 1500, na šta su dobijali odgovore da će na njihove adrese biti upućen neko iz Tehničke službe Bar ko će ga otkloniti.
    U poslovnici Telekoma u ul. Maršala Tita u Baru, na koje su građane uputili upravo operateri Call-centra, riječima “tamo će vam sve objasniti”, nisu znali ništa, i svaki odgovor koji je zaposlena u ovoj poslovnici dala jednom korisniku bio je – “ne znam”.
    Tek, dakle, u večernjim satima korisnici su iz Tehničke službe Bar saznali o čemu se radi, uz objašnjenje da je u pitanju “stvar tehničke prirode”, te ni da oni “ne znaju ništa”, već je njihov posao da samo “spoje žice”, a za sve ostalo “nadležna je Podgorica”.
    U odgovoru na pitanje kako se moglo desiti da Telekom isključi toliko brojeva u istom trenutku bez ikakvog prethodnog obavještenja, a kamoli odobrenja vlasnika, PR za odnose sa javnošću ove kompanije Jelena Radonjić navodi da je u okviru modernizacije i unaprijeđenja fiksne mreže u Baru predviđeno prebacivanje oko 400 pretplatničkih brojeva na novu centralu “Topolica 2”.
    “Na žalost, prebacivanje brojeva na novu centralu zbog loših vremenskih prilika se odvija sporije nego planirano. Izvinjavamo se svim korisnicima koji su zbog zastoja u radovima imali neprijatnost, i nadamo se da će imati razumijevanja, jer se radi o želji kompanije da putem modernizacije mreže korisnicima obezbijedi još pouzdanije i kvalitetnije servise”, istakla je ona.
    “Nova infrastruktura, koja građanima Bara treba da omogući pouzdano korištenje najsavremenijih telekomunikacionih usluga, zahtijeva i obaveznu promjenu telefonske numeracije pretplatnika”, ističe Radonjićeva i dodaje da su radovi u toku.
    “Korisnici čiji se brojevi prebacuju na novu centralu su o tome obaviješteni pismom, a Korisnička služba Crnogorskog Telekoma je takođe pozivala korisnike kojima se broj mijenja i informisala ih o novom broju. Uz to, Telekom je obezbijedio i govorni automat, koji obavještava sve koji pozovu da je broj promijenjen i daje informacije o novom broju pretplatnika”, ističe ona.
    Ipak, iako je prošlo već nekoliko dana, sve što govorni automat saopštava onima koji pozovu korisnike na stari broj jeste: “birali ste pogrešan broj”, pri tome uopšte ne dajući informacije o novom broju. Što se pisama za korisnika tiče, Telekom se u eri, kako sami kažu, “modernizacije svoje mreže radi pružanja još kvalitetnijih i pouzdanijih usluga”, odlučio, istina, za potpuno suprotnu, vrlo začuđujuću metodu, a korisnici najbolje znaju jesu li pisma dobili ili ne, i jesu li zvati."

izvor www.barinfo.co.me
    Pa rekoh ja da to "promaja firma". A svaka druga ric im je profesionalnost, kvalitet, azurnost:burp:
    "Ostavite mi to mastanje, ono mi dodje kao melem, ono mi moze obezbediti vecnost u vama i sa vama."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GYPSY View Post
    Pa rekoh ja da to "promaja firma". A svaka druga ric im je profesionalnost, kvalitet, azurnost:burp:
    bwe....oces li prestati vise sa kuknjavom i sa sprdnjom zivota ti ???

dosadnijih osoba od tebe i od ZIZAK nisam vidio

stvarno ovo je prevrsilo svaku mjeru !!!!
    batalite vise,molim vas !

Page 369 of 830 FirstFirst ... 269319359365366367368369370371372373379419469 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)