moze li se znat koji ce drugi bit kanal zamjena?
necu otkrit ameriku, al nijesam zadovoljan sa RTS SAT, to je moja ocjena, pa kom pravo kom krivo.
Na moj prigovor nisu jos ni odgovorili. Tacnije, nisu ga ni procitali (ako se mogu pouzdati u Return receipt). Sutra cu poci u poslovnicu da mi lupe pecat na to. Racun za decembar cu sama da iskalkulisem i iznosice: pretplata za 7 dana umanjena za broj dosadasnjih racuna sa fakturisanom maglom x 0.09eura. Pa nek me tuze. Neka me iskljuce.
moze li se znat koji ce drugi bit kanal zamjena?
necu otkrit ameriku, al nijesam zadovoljan sa RTS SAT, to je moja ocjena, pa kom pravo kom krivo.
kad je muka đe si duka
Sigurno su procitali (`return recepient` krajnje je nepouzdano), u to nemojte sumnjati. Ali sta da Vam odgovore nakon sto su se prosuli s "objasnjenjima" Stradivariju i meni?! Mislim da Vam je pametno da sutra uradite tako kako ste i naumili - obavezno cetvrtasti pecat, broj taj i taj... Nisam bas razumio kako namjeravate da izvedete kalkulaciju. Najjednostavnije je racun umanjiti za 1%. Ako Vam je racun 50 evra, uplatite im 49,5. Obavezno da vam u posti ili banci daju dva primjerka uplatnice, da biste jedan prilozili uz dopis koji ce Vam zavesti u tzv. T-shopu. Nece oni tuziti Vas (ne isplati im se) nego Vi njih! Pozdrav i srecno!
sale ta je lista uzrok svadja u mojoj porodici jer me progone da to namjestim..a meni mrak pane na oci kad se sjetim sto treba da radim![]()
Moze li se neko sjetit kad je prvi put pocela distribucija racuna mejlom?
Ja sam danas ispizdio kad sam vidio da su mi svi kanali izmijesani...mislio sam da mi nece ubacit taj RTS ako ne restartujem risiver ,al dzaba...
E da, i tako dobijeni iznos x 17% PDV.
U čovječe, nijesam znao da je uklučen RTS SAT. Pa to je ostvarenje snova svih korisnika. Očekujem vatromet.
Sad ozbiljno. Sprdate li se to sa nama? Sad zbog RTS Sata gnjilog moram ponovo mijenjat raspored kanala. Pih!
Dick Laurent is dead!
Ako ste vi normalni iz Telekoma! Ubačili ste mi pos*ani RTS Sat umjesto Foxa! Što to treba da znači?!
ne morate mijenjat raspored, samo ga izbrisite. ionako ku*ca ne valja.
zna li neko koliko su (ovi lopovi) kanala makli iz ponude i koji su to?
e sto sam dozivio danas da me kap ubije - platio sam racun 10.12 i oni meni prije uru ugasise i extra tv i fiksni a na 1500 se niko ne javlja! sramota...
T-Com Customer Care
Ukoliko je vaš telefon isključen zbog neplaćanja računa, faks sa potvrdom o uplati možete poslati na broj: 020 432 667 ili na e-mail adresu: [email protected]
Ja sam vise puta, zalud, ponavljao da se na broj 1500 NIKO i NIKADA ne javlja. Ljudi, na tu opciju zaboravite, nego pravac t-shop i prijava problema.
Edit: sad vidjeh da tebi "Nightu" ni to nije pomoglo..jbg
Nismo azurirali to u klijentu, bice sredjeno. Hvala na prijavi
Do tada pokusaj da dobijes na 1500.
Prekinuta je optika prema Beranama, pa ljudi zovu zbog Interneta i Extra TV. @NightY posalji mi broj na private.
A nemojte tako, ja odavno zadovoljnija nisam bila do cim videh RTS Sat na svom TV. Zaista vredi znatno vise od Nove i Prve zajedno. Sada imamo Slagalicu, Koktel klub i Bolji zivot umesto Fajront Republike, Veceri sa Ivanom Ivanovicem, pristojnih filmova i slicno. Toliko smo dobili sa RTS Sat da smatram da treba da nam se poveca pretplata. Koliko ono proracunah? Da, povecanje od 5.80 bez PDV-a bi bilo sasvim adekvatno.
E da, i na RTS Sat sada imamo dupliran onaj fantasticni program sa RTS. Malo li je?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks