Page 368 of 830 FirstFirst ... 268318358364365366367368369370371372378418468 ... LastLast
Results 9,176 to 9,200 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DraganPG View Post
    Postovani,
    ocigledno je da ni Vi ni ja necemo dobiti vise nikakav odgovor. I s ovim do sada zestoko su se upetljali. Nisam mogao da vjerujem ocima: u dva dana Vama i meni salju sasvim razlicita "tumacenja" na dopise gotovo identicne sadrzine. Imam samo dilemu: da li se radi o totalnom neznanju, ili o smisljenom sprdanju s pretplatnicima. U svakom slucaju, sada je vise nego jasno da je rijec o najobicnijoj otimacini. Da li da im sljedecu fakturu umanjimo za 1% (sve sa pe-de-veom) i uplatnicu dostavimo uz dopis tipa: "Dostavljam vam dokaz o uplati usluga za decembar 2010, umanjen za 1% buduci da vam nisam odobrio kredit na koji se pozivate. Zahtijevam da odmah prekinete da mi uz racune, koje dobijam elektronskim putem, fakturisete i ovu stavku (globu). U suprotnom, to cu smatrati dovodjenjem korisnika usluga u zabludu, tj. pokusajem potkradanja s predumisljajem".
    Ili imate bolji predlog?
    Sta mislite o angazovanju advokatske kancelarije koja bi u ime svih zainteresovanih (potkradanih) podnosila pojedinacne tuzbe ukoliko budu nastavili da nam salju ovakve fakture? Mislim da zainteresovanih advokata ima, jer bi uz malo truda (pisanje tuzbe po principu kopi-pejst) mogli fino da zarade. Nase bi bilo da samo damo punomocije, a advokat bi pisao (ponavljam: pojedinacne) tuzbe, podneske, isao na rocista... I sve to naplatio od onoga ko nas potkrada.
    Srdacno Vas pozdravljam!
    Na moj prigovor nisu jos ni odgovorili. Tacnije, nisu ga ni procitali (ako se mogu pouzdati u Return receipt). Sutra cu poci u poslovnicu da mi lupe pecat na to. Racun za decembar cu sama da iskalkulisem i iznosice: pretplata za 7 dana umanjena za broj dosadasnjih racuna sa fakturisanom maglom x 0.09eura. Pa nek me tuze. Neka me iskljuce.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

moze li se znat koji ce drugi bit kanal zamjena?
    necu otkrit ameriku, al nijesam zadovoljan sa RTS SAT, to je moja ocjena, pa kom pravo kom krivo.
    kad je muka đe si duka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dukacrmnicanin View Post
    moze li se znat koji ce drugi bit kanal zamjena?
    necu otkrit ameriku, al nijesam zadovoljan sa RTS SAT, to je moja ocjena, pa kom pravo kom krivo.
    Dobro dosao u klub.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Zizak View Post
    Na moj prigovor nisu jos ni odgovorili. Tacnije, nisu ga ni procitali (ako se mogu pouzdati u Return receipt). Sutra cu poci u poslovnicu da mi lupe pecat na to. Racun za decembar cu sama da iskalkulisem i iznosice: pretplata za 7 dana umanjena za broj dosadasnjih racuna sa fakturisanom maglom x 0.09eura. Pa nek me tuze. Neka me iskljuce.
    Sigurno su procitali (`return recepient` krajnje je nepouzdano), u to nemojte sumnjati. Ali sta da Vam odgovore nakon sto su se prosuli s "objasnjenjima" Stradivariju i meni?! Mislim da Vam je pametno da sutra uradite tako kako ste i naumili - obavezno cetvrtasti pecat, broj taj i taj... Nisam bas razumio kako namjeravate da izvedete kalkulaciju. Najjednostavnije je racun umanjiti za 1%. Ako Vam je racun 50 evra, uplatite im 49,5. Obavezno da vam u posti ili banci daju dva primjerka uplatnice, da biste jedan prilozili uz dopis koji ce Vam zavesti u tzv. T-shopu. Nece oni tuziti Vas (ne isplati im se) nego Vi njih! Pozdrav i srecno!

Thanks Thanks Given 
    1,662
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    oce li ko meni reci postoji li bilo kakva sansa da se raspored kanala ne promijeni kad vi uradite neku izmjenu...tipa ubacite kanal ili izbacite sto je cesce...jer svaki put moram roditeljima iz pocetka da slazem kanale sto mi je izuzetno dosadno...a ako to ne uradim onda je lista kanala bez bilo kakve logike...
    Za sada je tako u ovoj verziji. Samo mogu da pozelim da ti se sto cesce promijeni lista

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

sale ta je lista uzrok svadja u mojoj porodici jer me progone da to namjestim..a meni mrak pane na oci kad se sjetim sto treba da radim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moze li se neko sjetit kad je prvi put pocela distribucija racuna mejlom?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam danas ispizdio kad sam vidio da su mi svi kanali izmijesani...mislio sam da mi nece ubacit taj RTS ako ne restartujem risiver ,al dzaba...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DraganPG View Post
    Sigurno su procitali (`return recepient` krajnje je nepouzdano), u to nemojte sumnjati. Ali sta da Vam odgovore nakon sto su se prosuli s "objasnjenjima" Stradivariju i meni?! Mislim da Vam je pametno da sutra uradite tako kako ste i naumili - obavezno cetvrtasti pecat, broj taj i taj... Nisam bas razumio kako namjeravate da izvedete kalkulaciju. Najjednostavnije je racun umanjiti za 1%. Ako Vam je racun 50 evra, uplatite im 49,5. Obavezno da vam u posti ili banci daju dva primjerka uplatnice, da biste jedan prilozili uz dopis koji ce Vam zavesti u tzv. T-shopu. Nece oni tuziti Vas (ne isplati im se) nego Vi njih! Pozdrav i srecno!
    Sto se tice return receipt, do sada mi je funkcionisalo, mada, mozda su tako podesili mejl. Svakako cu poci do njih. Sto se uplate dec.racuna tice, kalkulacija je: 11eura (ako je toliko rn bez pdv) / 31 dan x 7dana dec - (br.mj x 0.09eura).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E da, i tako dobijeni iznos x 17% PDV.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Zizak View Post
    Moze li se neko sjetit kad je prvi put pocela distribucija racuna mejlom?
    U svojoj arhivi imam neki dokument o tome iz marta ove godine. Znaci da je to pocelo negdje malo prije toga.
    Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
    lobanju i otrcati vristeci...

Thanks Thanks Given 
    264
    Thanks Thanks Received 
    190
    Thanked in
    88 Posts

U čovječe, nijesam znao da je uklučen RTS SAT. Pa to je ostvarenje snova svih korisnika. Očekujem vatromet.
    Sad ozbiljno. Sprdate li se to sa nama? Sad zbog RTS Sata gnjilog moram ponovo mijenjat raspored kanala. Pih!
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako ste vi normalni iz Telekoma! Ubačili ste mi pos*ani RTS Sat umjesto Foxa! Što to treba da znači?!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne morate mijenjat raspored, samo ga izbrisite . ionako ku*ca ne valja.

zna li neko koliko su (ovi lopovi) kanala makli iz ponude i koji su to?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e sto sam dozivio danas da me kap ubije - platio sam racun 10.12 i oni meni prije uru ugasise i extra tv i fiksni a na 1500 se niko ne javlja! sramota...

Thanks Thanks Given 
    1,662
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

T-Com Customer Care

Ukoliko je vaš telefon isključen zbog neplaćanja računa, faks sa potvrdom o uplati možete poslati na broj: 020 432 667 ili na e-mail adresu: [email protected]

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam danas ponio uplatnicu u t-com i upalili su mi telefon i internet ali mi extra tv ne radi. A na 1500 nema sanse da se iko javi kao i na 080080000.Tako da izludjeh.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam vise puta, zalud, ponavljao da se na broj 1500 NIKO i NIKADA ne javlja. Ljudi, na tu opciju zaboravite, nego pravac t-shop i prijava problema.
    Edit: sad vidjeh da tebi "Nightu" ni to nije pomoglo..jbg

Thanks Thanks Given 
    1,662
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Quote Originally Posted by NightY View Post
    Ja sam danas ponio uplatnicu u t-com i upalili su mi telefon i internet ali mi extra tv ne radi. A na 1500 nema sanse da se iko javi kao i na 080080000.Tako da izludjeh.
    Ako su ti vec ta dva servisa aktivirana, automatski ide i Extra TV. Samo restartuj STB na prekidac i to je to.

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    Ako su ti vec ta dva servisa aktivirana, automatski ide i Extra TV. Samo restartuj STB na prekidac i to je to.
    restartova sam preko 20 puta. DObijam poruku Nalog nije dostupan. Pozovite korisnicki servis na 080080000.
    Posto se gore pomenuti broj ne moze dobiti nema teorije,sto ja da radim ?

Thanks Thanks Given 
    1,662
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Nismo azurirali to u klijentu, bice sredjeno. Hvala na prijavi

Do tada pokusaj da dobijes na 1500.

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    Nismo azurirali to u klijentu, bice sredjeno. Hvala na prijavi

Do tada pokusaj da dobijes na 1500.
    Eo brate 2 sata zovem vec,samo pozovem izaberem i stavim na spikerfon medjutim nista :S :S

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nema se sto zvat na 1500...ja sam zva' 100000000 puta, ali niko da se javi...

Thanks Thanks Given 
    1,662
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Prekinuta je optika prema Beranama, pa ljudi zovu zbog Interneta i Extra TV. @NightY posalji mi broj na private.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    U čovječe, nijesam znao da je uklučen RTS SAT. Pa to je ostvarenje snova svih korisnika. Očekujem vatromet.
    Sad ozbiljno. Sprdate li se to sa nama? Sad zbog RTS Sata gnjilog moram ponovo mijenjat raspored kanala. Pih!
    Quote Originally Posted by scepo View Post
    Ako ste vi normalni iz Telekoma! Ubačili ste mi pos*ani RTS Sat umjesto Foxa! Što to treba da znači?!
    A nemojte tako, ja odavno zadovoljnija nisam bila do cim videh RTS Sat na svom TV. Zaista vredi znatno vise od Nove i Prve zajedno. Sada imamo Slagalicu, Koktel klub i Bolji zivot umesto Fajront Republike, Veceri sa Ivanom Ivanovicem, pristojnih filmova i slicno. Toliko smo dobili sa RTS Sat da smatram da treba da nam se poveca pretplata. Koliko ono proracunah? Da, povecanje od 5.80 bez PDV-a bi bilo sasvim adekvatno.
    E da, i na RTS Sat sada imamo dupliran onaj fantasticni program sa RTS. Malo li je?

Page 368 of 830 FirstFirst ... 268318358364365366367368369370371372378418468 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)