Pa ne u slučaju ako imaš jako mali postotak tjelesne masti, onda je ta daska dovoljna, ali rijetki su takvi.
Evo, moj bratić je visok 196 i ima 64 kg (dobro si pročitao).
Te je jedno vrijeme igrao košarku, pa je skakutao tae-kwon-do, stalno je bio aktivan, svaki trbušni mišić mu se poznavao i dok nije ništa trenirao, a opet, bio je sve samo ne mišićav.
Poznajem čovjeka koji je stvarno jako dobro građen, ima dovoljno slobodnog vremena da se posveti sebi i on sam potvrđuje onu već poznatu:
Većina treninga odigrava se u kuhinji.
Puno bjelančevina u prehrani, whey za poslije treninga, "sporopuštajući" protein pred spavanje ili ako se nema dovoljno para posni sir (radi jednako dobro), ne kupovat te weight gainere zato što su to najobičniji šećeri već za te pare kupit kvalitetne hrane.
Dovoljno sna.
Kaže on da je to to...
E da prijeki, kreatin ti po mom mišljenju ne treba ako si početnik i trebao bi se kloniti onog threada PIVO!!! na gastronomiji...
A vjeruj mi, ne vrijede ti trbušni toliko...
![]()
Last edited by Nanashi; 15-12-10 at 20:05.
Upisujem svoje srce u uličnu prašinu,
od Urala do Sierra Nevade,
od Yokohame do Kilimandžara...
e pa to sam mu i ja reka....no on jede 2 put na dan i dosta mu je....
je8ala vas hemija...
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
A ako uzme Biomed 6 gain 2 kg misica za 6 dana. Garantovano.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
e tako sam i ja razmislja...ne kreatin protein ne ni zasta !ali *****,treba coek da se ubija godinu dana ako ne i vise ka konj da bi nesto napravio bez hemije,ovako uzmes nesto pa treniras odrzavas to,imas neku motivaciju kad vidis da si dobro napredova....
e i da dodam,nedje sam cuo "bilder koji se boji preparata iliti hemije je bilder koji se boji uspjeha" ............
Last edited by raso_pg///m3_power; 15-12-10 at 20:48.
Da nece ko da kupi...... bez hemije Povoljno znaci bukvalno Povoljno!!!
![]()
E ovo ce da nas spasi
не пада ми на памет ни један потпис
U kombinaciji sa onom gore, pun pogodak.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
evo moj rezim: 6 dana u nedelji.
1: grudi,ramena,triceps.
2: noge, ledja,biceps.
3: kardio,trbusni.
4: grudi,ramena,triceps.
5: noge, ledja,biceps.
6: kardio,trbusni.
4 vjezbe za svaku grupu misica po 8 ponavljanja.
ja sam zadovoljan, 6-7 mjeseci treniram tako, i dodao sam oko 10kg misicne mase. Mozda od nove pocnem sa nekim programom za definiciju. Ako imate neki dobar slobodno preporucite.
Kako se ti cijepas stari, sto ce ti da radis grudi, ramena, triceps ili noge, ledja, biceps U JEDNOM DANU ? Bolji ti je efekat kad radis npr. ponedeljkom: siroke grudi utorkom: ramena srijeda: biceps, triceps cetvrtak: ledja, noge petak: uske grudi subotu mos kardio, trbusni... Ako hoces definiciju moras sa ishranom da se pazis i manje kilaze da dizes..
Last edited by CurvaNord; 28-12-10 at 20:18.
Lock ovu temu.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks