Cuj stari daleko sam od toga hahahaah
nema veze stari razumjecemo te svakako da si nam ziv i zdrav![]()
Cuj stari daleko sam od toga hahahaah
Recitemi dalice imati koi stream kada bude igrala mlada repka protiv portugala
nevjerujem da ce biti, ali ako bude postavice se![]()
ne znam kako misli da postane koreanac.nema ni njihove oci ni nista :blah:
Jbg, ni ne treba da igra za nas ako to ne zeli
ako mu je san da postane koreanac, bujrum.... netrebaju nam takvi....
Srećan mu put!
Skalajte malo.Nije njemu san da postane Koreanac al vidi lik da ga ovamo neće zvat u skoro vrijeme.Od igranja za reprezentaciju njihovu bi sigurno imao finih beneficija.Državljanstvo, vjerovatno stan i neku platu ili njihovu državnu penziju.Mora čoek da misli i na sebe.Na njega ovamo očigledno zasad ne misle a kad napuni 30 godina još manje će.
. Ovako ja mislim da trebe da se zovne u repku, jer on je dobar igrac i nas je covjek mi zovome u repku neke koi nemaju veze sa Crnomgorom, a njega nete da zovnu jebo ti to. A to sto ce sada da igra za Koreu, upravuje nego sta treba da radi da ceka doklenga nasa repka zovne, pa on nema 19g pa da ima vremene za njegov poziv nego 28g i upravu je covjek neka igra za Koreu.
ufff, najezio sam se kad je rekao: sad smo prvi u grupu, ispred engleske![]()
AJMO CRNA GORO !!!
gledajte ovaj klip, da vidite sto je rodjeni gospodin.
Što se tiče Dženana Radončića on je odmah po osnivanju crnogorske reprezentacije rekao za nekadašnji list "Start" da mu je velika želja da igra za Crnu Goru. Godinama se nadao pozivu i na kraju je, pošto poziva nije bilo, odlučio da prihvati poziv onog ko ga zove a to je zemlja koja mu je puno kao fudbaleru dala. Ne bi on sigurno to prihvatio da ima i najmanje šanse da dobije poziv za crnogorsku reprezentaciju. Ne znam za njegove kvalitete, ali pretpostavljam da su naša dva selektora dobro procijenila da nema kvalitet za našu reprezentaciju. Ukoliko se, pak, ispostavi da je dovoljno dobar da standardno igra za reprezentaciju Južne Koreje koja je redovan učesnik mundijala i koja namuči svaku reprezentaciju, onda treba svi dobro da se zamislimo.
Dick Laurent is dead!
Zasluzio je poziv najmanje koliko li Beciraj koji nije porijeklom Crnogorac, ili Djalovic koji nije kvalitetniji od njega. Baremsu ga mogli zvati u zadnjoj prijateljskoj. A da nije imao zelju siguran sam da jeste cak je vise puta izjavljivao.
Dali ce imati koi stream nicas protiv portugalaca,
Šanse su teoretske a rekao bih čak ni takve jer ni RTP ni SIC ne prenose a ono što je najgore jeste da nijesam vidio apsolutno ništa o meču u njihovoj štampi. Čak ni u svim novinama grada (Faro) u kom se meč igra. Vjerovatno je tip meča kao ovi naši u kampu na Starom Aerodromu.
Dick Laurent is dead!
Fudbalska reprezentacija Crne Gore na decembarskoj rang listi Svjetske fudbalske asocijacije (FIFA) zauzima 25. mjesto, sa 824 boda, objavljeno je danas na zvaničnom sajtu te asocijacije. To je najbolji plasman Crne Gore, a u odnosu na rang listu objavljenu 17. novembra napredovala je za jedno mjesto.
Na rang listi reprezentacija iz UEFA zone crnogorska selekcija zadržala je 16. mjesto.
Crna Gora je prošlu godinu završila na 74. mjestu, a u 2010. sakupila je 368 bodova.
Izabranici selektora Zlatka Ktanjčara godinu su završili kao drugi u kategoriji selekcija koje su najviše napredovale, iza finaliste Svjetskog prvenstva Holandije, a ispred Bocvane.
Na rang listi FIFA čelnu poziciju zadržala je Španija sa 1.887 bodova. Holandija je druga sa 1.723, dok je treća Njemačka sa 1.485 bodova. Na četvrtom mjestu je i Brazil sa 1.446 bodova, dok je peta Argentina sa 1.338 bodova. Engleska je šesta sa 1.195, a sedmi Urugvaj sa 1.152 boda.
Među prvih deset su još Portugal (1.090), Egipat (1.078) i Hrvatska (1.075).
Od reprezentacija bivše SFR Jugoslavije, Slovenija je 17. (897), Srbija je na 23. mjestu (837), dok Bosna i Hercegovina (582) i Makedonija (441) zauzimaju 44, odnosno 76. poziciju.
Naredna rang lista biće objavljena 12. januara.
www.rtcg.me
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Portugal 1:0 Crna Gora
u toku je 64 minut...
gol je pao u 14 minut, a za sada samo jedan zuti karton, i to za nas (37. minut)
i u 64 minut smo imali 8. izmjenu...
Portugal 1:1 Montenegro
73. minut...nakon centarsuta gol sa glavom
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks