Prijavite na 1500 i bice provjereno.
i meni se to isto desava...
Prijavite na 1500 i bice provjereno.
NE, besplatno je, još bi to falilo da naplaćuju maglu. Sve što snimiš je njihovo vlasništvo a dokaz tome je što taj materijal nijesi u mogućnosti prenijeti na drugi medij i što ti je dio tog sadržaja na njihovom serveru a dio na disku u tvom stb-u. Zato i ne možete da pogledate ono što ste snimili sa nove i prve.
U Hr se naplacuje 'snimalica'![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Prvo RTL,sad Nova,Prva...jedva cekam da mi istekne ugovor da sklonim ovaj otpad iz kuce,jer kako je krenulo necu imat sto gledat.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Posto je izvrsni direktor kompanije Crnogorski Telekom Slavoljub Popadic izjavio da ce zamjene za ove sklonjene kanale biti u "najskorije vrijeme" moze li mi neko definisat taj pojam, sto znaci to i koji se vremenski interval pod tim podrazumijeva?
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Da li ima neko rjesenje za ovaj problem:
Imam dva risivera,adsl 5,telefon.Kada ukljucim oba risivera pojavljuju mi se veci problemi digitalnog tipa (kockice,kasnjenje zvuka...),i prosto je nemoguce gledati ni na jednom TV-u bilo koji program.Kada se jedan risiver ugasi (primarni sekundarni,svejedno)problemi nestaju.Ako su svi kablovi u redu da li ce moci uopste da se rijesi ovaj problem?
http://www.extratv.me/faq.html
6. Da li se naplaćuje premotavanje, pauziranje i snimanje programa?
Ne. Korišćenje ovih usluga je potpuno besplatno.
Postovani,
ocigledno je da ni Vi ni ja necemo dobiti vise nikakav odgovor. I s ovim do sada zestoko su se upetljali. Nisam mogao da vjerujem ocima: u dva dana Vama i meni salju sasvim razlicita "tumacenja" na dopise gotovo identicne sadrzine. Imam samo dilemu: da li se radi o totalnom neznanju, ili o smisljenom sprdanju s pretplatnicima. U svakom slucaju, sada je vise nego jasno da je rijec o najobicnijoj otimacini. Da li da im sljedecu fakturu umanjimo za 1% (sve sa pe-de-veom) i uplatnicu dostavimo uz dopis tipa: "Dostavljam vam dokaz o uplati usluga za decembar 2010, umanjen za 1% buduci da vam nisam odobrio kredit na koji se pozivate. Zahtijevam da odmah prekinete da mi uz racune, koje dobijam elektronskim putem, fakturisete i ovu stavku (globu). U suprotnom, to cu smatrati dovodjenjem korisnika usluga u zabludu, tj. pokusajem potkradanja s predumisljajem".
Ili imate bolji predlog?
Sta mislite o angazovanju advokatske kancelarije koja bi u ime svih zainteresovanih (potkradanih) podnosila pojedinacne tuzbe ukoliko budu nastavili da nam salju ovakve fakture? Mislim da zainteresovanih advokata ima, jer bi uz malo truda (pisanje tuzbe po principu kopi-pejst) mogli fino da zarade. Nase bi bilo da samo damo punomocije, a advokat bi pisao (ponavljam: pojedinacne) tuzbe, podneske, isao na rocista... I sve to naplatio od onoga ko nas potkrada.
Srdacno Vas pozdravljam!
Na osnovu učestalih tvrdnji pojedinih crnogorskih operatora da po nalogu Agencije za
radio-difuziju moraju prestati sa distribucijom jednog broja TV programa, slučajno ili namjerno se
sugeriše zaključak da Agencija iznenada i, bez razloga, uskraćuje grańanima mogućnost da prate
omiljene TV kanale koje su im, do juče, distributeri nudili uz naknadu.
Potpuna i istinita informacija glasi da je Agencija za radio-difuziju, u skladu sa svojom
zakonskom obavezom i nadležnošću, dovršila višemjesečni proces ažuriranje lista programa po
osnovu ugovora, koje su joj dostavljali kablovski/MMDS/IPTV/DTH operatori, a kojima su
potvrńivali prava distribucije za teritoriju Crne Gore. Ažurirani podaci o sadržaju lista programa
crnogorskih operatora, sačinjeni na osnovu uvida u ugovore sa emiterima, objavljeni su na veb
sajtu Agencija za radio-difuziju www.ardcg.org (Dokumenti).
Pomenuti operatori su, dakle, imali dovoljno vremena da svoju ponudu u potpunosti
usaglase sa propisima, odnosno da prestanu sa distribucijom programa koje su neovlašćeno
emitovali. Agencija je, na osnovu uvida u ugovore i njihove detaljne analize, naložila operatorima
da iz svoje ponude isključe sve programe koje su bez ugovora sa TV stanicama preuzimali i nudili
na tržištu u svojim paketima. Svako drugačije postupanje operatora predstavljalo bi kršenje izdatih
dozvola, Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o elektronskim medijima i Zakona o
primjeni propisa kojima se ureńuje zaštita prava intelektualne svojine, što Agencija za radiodifuziju
neće tolerisati.
Njihov je osnovni paket toliko bolji uz manju pretplatu da ti nije žao da platiš snimalicu. Što ja da snimam sa extratv, ili će ga zacrniti prije kraja jer će počet survivor ili lud zbunjen ili će "zbog neispravnog epga" sam prekinutu snimanje ako ne uđem u advanced i produžim snimanje za 1 sat.
Kakvi su benefiti od te opcije i pošteno je da je besplatna, toliko i vrijedi.
- A i ko bi vam platio snimljenu emisiju bez početka ili kraja?
Kad smo već kod toga, ako sada nasnimim nekoliko filmova sa HBO, dali mogu da ih gledam kad odjavim paket?
slažem se sa predlogom da sami umanjimo svoj račun za "kredit" stavku i uplatimo umanjeni iznos u nekoj od banaka, naravno na t-com ž.r.. Mislim da bi obavezno trebali napisati zahtjev t-comu u kojim bi ih obavijestili da smo platili račun umanjen za određeni iznos i da će, ukoliko nastave da nam obračunavaju pominjanu stavku, svaki naredni uplaćeni račun biti umanjen za određeni iznos, . Ovakav zahtjev treba zavesti djelovodnim pečatom kod njih u poslovnici i na taj način se osigurati od kasnije eventualne tužbe, a može i da posluži i kao razlog za prijevremeno raskidanje ugovora.
Dobar je i predlog za advokata.
Ne bi bilo loše da se za ovu temu odredi posebno mjesto.
Time ne bi ništa postigli jer će vam se razlika pojaviti kao dug a kad dobijete takva 3 crvena polja u njihovoj aplikaciji sljedi isključenje.
- Svjesni su oni da su svakom korisniku stavili obije noge u jednu cipelu i da nemamo alternative, dok im se ne sruši monopolistički položaj nema sreće.
Sto se mene tice mogu se vec sutra srusit. Ne bi ni trepnula. MIslin da mi nista ne moze razvalit zivce ko takvi bravi koji zaradjuju na narodu. I ne samo sto ti uvale pakete po vecoj cjeni, nego su i toliko jadni da ti na sve to uzimaju jos jedan posto.Da im ne prifali. E pa da Bog da taj jedan posto od svih nas potrose na boce sa kisikom.
Gledajte sad SAleta kako krece u kontranapad.![]()
nemam komentara na te tvoje frustracije.
oce li ko meni reci postoji li bilo kakva sansa da se raspored kanala ne promijeni kad vi uradite neku izmjenu...tipa ubacite kanal ili izbacite sto je cesce...jer svaki put moram roditeljima iz pocetka da slazem kanale sto mi je izuzetno dosadno...a ako to ne uradim onda je lista kanala bez bilo kakve logike...
Pa dobro SAle, *****u misa, ja razumim da ti branis svoju firmu, ali nemoj mi vridjat inteligenciju. Kad budem rekla nesto, sto nije istina, onda imas prava da to nazoves frustracijom, ali ako je nesto gola cinjenica, koja nije "vidljiva" samo meni, nego i drugima, onda molim te biraj rici za kvalifikaciju.
I kad pljujem po tvojoj firmi, ne pljujem po zaposlenima, vec po menadzmentu, grupi, "skupini glavonja" ili nazovi kako oces, koja donosi pravila i rukovodi firmom.
I stvarno ne razumim zasto se toliko "palis" na moje rici. Pa ja i mom sefu kazem da nije u pravu kad mislim da nesto nije u redu, pa mogu valjda i o tvom sefu da zamjerim nesto.
E sad ako si ti direktor pomenute firme......![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks