ma uzmi Android da ne mislis
Poceo sam da razmisljam o njemu, ima mozda mjesec dana...
Cak sam ga sanjao 2-3 puta...
Imam nebasdobra iskustva sa zadnjim telefonom sa Symbian OS-om, pa sam presao na Linux(Maemo) i obecao sam sebi da nikad vise symbiana...
Ali, cujem da je ovaj Symbian^3 nesto novo, tj. detaljno poboljsana verzija Symbiana ali opet, imam strah da dam 450 eura i onda da moram da restartujem telefon svaki dan po 3 puta.
Ima li neko iskustva sa ovim telefonom?
Svidja mi se i E7, ali nikako da dodjem do njega da ga probam.
TAKUMI
ma uzmi Android da ne mislis
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=69002
Jeli moguce da je za samo 240 eura proda?
Uzmi telefon jadan, pusti Nokie...
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
taman drzi se linuxa sine
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Dosadašnja iskustva sa N8 su pozitivna, čak i više nego što se očekivalo. N8 je jedan od važnih koraka u vraćanju povjerenja u N seriju.
Ja naruchih C7, cekam da mi stigne,ono sto sam gledao po netu, tel je extra, kao i ovaj N8
Mislim da su N8, C7 i C6-01 poslije duže vremena dobre kupovine iz vrha Simbijan ponude Nokije. Imaju svojih mana, ali generalno su baš dobre.
Ljudi koji daju tolike pare za Simbijan i za PUSH Screen, nijesu normalni.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Pa za N8 su navodili loš web pretraživač i problem što polje za kucanje teksta zauzme skoro cijeli ekran. Obje stvari će biti ispravljene u sljedećim verzijama softvera. To su bile jedne od glavnih zamjerki.
OK, ali ja mislim da mjesto za adresu nestane kad se konektujes na neku stranicu...
TAKUMI
Danas bio i nasao N8 (tj. nema ali bice za 2-3 dana), 450 ojra, trazio je moj i 200 eura.
E sad, imam jedan problem, dajem 450 eura za tel, OK, ali sve imam strah da cu se zajebat sa tim OS-om...
N900 je milina sto se toga tice, 2 OS-a i td, ne blokira, ne zna sto su bagovi...
Bas bih da probam taj telefon ako ga ima neko, ono uz cugu...cisto da vidim da li mi odgovara.
TAKUMI
N8 je obicna igracka za taj tvoj N900.ja ga nebi mijenjala
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
A i N900 je tesko ******...
Pricaj mi malo o tome...
TAKUMI
kazes "Maemo je nekih 2 vijeka ispred Androida". ne valja ti N8, ne valja ti N900, ne valja ti Android...
ako mene pitas ostani na N900
She is only here to annoy herself!
Citajuci vase postove stvarno se iznenadim.
Ja imam n97 godinu dana nije mi 5x zablokirala da sam je morao restartovat za god dana a koristim sve i svasta i jos sam je hakovao. Pricate o iphone i ostalim sranjima koji nemaju pola opcija od ove nokie, samo ako umijete da je koristite. Posto je N8 jos noviji model, ako ima bagova to je na pocetku prodaje, jer novija verzija softera sve to otkloni
Maemo je ful OK, brz, ne baguje i radi kao command prompt.
A sto valja ako ne valjaju ovi? Nemoj mi rec da valja jafon?
Tako kaze i NAJVECI, "if you ask me..."
Ja sam imao bijelu, radila je OK, restartovanje svakih 2-3 dana, onda sam uzeo crnu, restartovanje 3-4 puta dnevno.
Ja citam testove ove Nokije N8, svi je hvale, kameru i sve mada prica se da OS nije jos ono sto bi trebalo da bude...
TAKUMI
Ne ne, meni je Maemo ful OK, nigdje nisam rekao da nije dobar, odlican je.
Uzimam (mozda) N8 zbog metalnog kucista, zbog izgleda, zbog procesora, zbog kamere, zbog RAM-a...
TAKUMI
Bijela N97 i crna N97 nisu iste.
Da nije samo boja jedina razlika, pokazuje sifra kad mu mijenjas product code, bijela ima drugaciju sifru od crne.
Zamisli kad se bude pojavio bijeli iPhone 4, mislis da ce imat sve one nedostatke koje ima crni, i mislis da ce imat isti softver?
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks