Hvala Bogu Apple pravi telefone evo 10 godina bez prestanka...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
to je nedoder kao sto je nekad bila 6310 , nekad crkne dzojstik ali to je 5e da se zamijeni i opet gazi![]()
ps. jedino Bronx kako ti baterija traje 7 dana ??????????? na koju foru![]()
Last edited by Stivi; 13-12-10 at 06:52.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
od skoro ..... bomba od telefona...
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
zasad ova 2 , dobri telefoni ,odlicni stavise, dok je jedan bio na popravci drugi je kupljen tako da sad oba koristim , brzo ce oba na prodaju pa cu vjerovatno i ja se docepati jedno I phone-a 3g ili 3gs
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
tastatura sux i oblik kucista (suvise coskast). ostalo je super...
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
Tastatura je meni vrh, uz nekoliko mana. Mislim na taktilnost i preciznost konkretno. Directional pad je idiotski i nije centrirana, ali to je riješeno na Droid 2. Ćoškasto kućište je meni vrh.Džaba ćeš mlatnut' nekoga po glavi ako nema kakvi ćošak da ga raskrvari.:yipiiii:
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
exta brz telefon,extra kvalitet....
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Ne mogu se pozalit na fon jos da dodam 6230 i 6230i isto bombe od telefona medju boljim nokijinim telefonima (sad ce da seru kao nema wifi nema ovo ono al znajte da je bomba od telefona ) !!!!
sve zavisi od fona do fona , nekome brzo otkaze a nekome moze sto godina, mada opet zavisi kako se i koristi , ima sivonja koji grebu, cupaju, nabadaju pa normalno da ce da otkaze ... ali sve u svemu jako kvalitetan telefon, sa super kamerom, odlicne izrade (posebno u njegovo vrijeme)![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
kakve lovacke price....
TDI brm brm![]()
prije koji mjesec Milestone 1, sad Milestone 2, dok dušu ne ispušti![]()
HTC Magic![]()
"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda
od danas HTC HD2 sa Androidom(bez WM)
HTC Desire - odličan, samo velika mana je baterija.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks