gorostas nista i drugi put
f6
A zasto meni?
TAKUMI
sto mi se ovo zeleno pojavilo na unutrasnji retrovizor odjednom i kako da ga maknem? Samo cekam da kakva zaba iskoci...
She is only here to annoy herself!
The interior rear view mirror in my 2000 RL just broke. The green fluid is floating in the bottom three quarters of the mirror. No exterior leakage at all, it just stopped working correctly, and the green fluid is visable inside the mirror day and night.Vjerovatno auto dimming funkcija ima veze sa tom tecnoscu i moraces ga mijenjat.
Last edited by NIJALCG; 12-12-10 at 20:46.
WHEN RELIGION RULED THE WORLD,THEY CALLED IT THE DARK AGES
nasao sam temu mada oni imaju free replacement..za mene je novo 150 eura a polovno 50 ali ja hocu original koji cu tesko odje nac..
Sjecas se kakav ti je bio retrovizor na predjashnjem "Motorsport" family member-u? :mrgreen:
ol da se mijenjamo :mrgreen:
sad i empet ima sitnice oko enterijera![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
~300e
ali to ti samo lakirer moze reci, jer on vidi sta treba da se radi, treba li da se sta ispravlja, gituje i slicno...
Njak Njak Njak
ako ces da zadrzis auto nemoj da ga lakiras za 100 eura...nista nisi napravio
ma odjednom je pocela da mi se dize farba sa ova tri dijela...sve ostalo ok...ali krov gepek i hauba skoro pa istovremeno krenuli...a od kad je krenulo siri se nevjerovatnom brzinom..
a uopste mi se ne daju pare za lakiranje![]()
to je upravo zbog toga sto je neko prije tebe odradio posao za male pare...
Kad me cuknoo jedan lik u krilo zadnje majstor na NK put ( par metara prije komanskog mosta se skrene lijevo ispod ulice) mi je radio limariju i on je imao nekog svog lakirera isto tu nedje....usput mi je lakirao i branike i lajsne na istima...Ako neko s foruma provali razliku dajem mu shto god nishta...dakle uradjeno je totalna fabrika...Ali nije bio ni jeftin bash![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Jebesh mi sve ako se mogu sjetit imena lika.....mislim da je limar bio Zheljko, dobio sam preporuku i posha kod njega, krilo je kompletno zamjenjeno iako je samo oko tochka rub bio za popravku....nisam htio krpljavine, bolje doplatit preko onoga shto osiguranje isplati nego kajat se poslije...imao je i nekog svog lakirera za kog je garantovao i ispostavilo se da je odlichan![]()
Eo opet:
Bukvalno par metara prije "komanskog mosta" se skrene lijevo ispod ulice i tu je kapija i radionica (nikakvi put no par metara od ulice), Zheljko je lik 99%, pitaj njega za lakiranje pa ce te vjerovatno usmjerit kod tog svog koji je tuda nedje u okolini![]()
aj baci mi br. na PM..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks