Page 363 of 830 FirstFirst ... 263313353359360361362363364365366367373413463 ... LastLast
Results 9,051 to 9,075 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    1. Moras, jer je oprema u vlasnistvu CT-a. O detaljima procitaj ugovor. Obaveza korisnika je da opremu vrati u T-Shop pri raskidanju ugovora.

2. Zvanicno objasnjenje je na tim kanalima

update, vidim da je Emill vec odgovorio...
    Sale, nemam ugovor jer mi nisu hteli dati monteri kopiju ugovora kad su ovo montirali, vec su rekli da ce mi poslati postom. Naravno, nikad mi ga nisu poslali.
    A sto se tice vracanja opreme ionako mi nece trebati ako otkazem ugovor, nego pitah jer znam da sam prvih nekoliko meseci placala neki djavo iskljucivo za receiver.

I kad bi se nakon nekoliko godina Extra TV mrdnuo i uveo neke dobre kanale (sa moje tacke gledista) i ja se recimo ponovo prijavila kod istog provajdera (eto, mozda malo skrenem), da li bih opet placala to za receiver koji bi mi ponovo uzeli kad bih ga nekad ponovo raskinula ili bi mi priznali ovo para sto sam se liberala potpisivanjem prvog ugovora?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    ALi ako se nalazi u ponudi kablovskih operatora onda mora imati neku zaradu,o tome se radi.E sad njihov signal je kako se ispostavilo nelegalno distribuiran i to mogu da razumijem,nisu dobijali nista od gledalaca u CG,mada kad malo pogledam njihova produkcija i n ije nesto,pricam za Prvu,a ono najvaznije sto imaju Survivor su prodali televizijama u BiH i CG,proslog puta i slovenackoj Tv3,ne znam jesu li sad...
    Mi možemo samo nagađati da li oni išta zarađuju preko kabla, i ako zarađuju da li je ta zarada dovoljna da "pretrpe" gubitak koji ostvaruju kasnijom nekonkurentnošću vlastitih domaćih emisija. Ima tu previše faktora i nije sve crno na bijelo, ali ako se ne žele emitirati u CG očito da neki problem postoji.

Slično u vezi Nove TV je bilo u BiH. Nova TV je kao grom iz vedra neba prošle godine svim kabelskim operaterima u BiH poslala zahtjev da odmah isključe Novu TV iz kabla, na što su ovi odbili .. i tako je krenula trakavica i nadmudrivanje, Nova TV je govorila da će ih tužit, na kraju su neki isključili, neki ipak nisu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Ma mi nemamo sta da se bunimo,mi treba da budemo zahvalni kablovskim operatorima koji su isli na svoju stetu i rizikovali da izgube licencu zeljeci da nam ugode i ubacivsi nam nelegalno te kanale.Svaka cast tim hrabrim ljudima,naklon do poda :joint:
    Pre bih rekla lopuzama koji su nas "zabludele ovcice" navukli na ovo sa tim "kradenim" kanalima (ukljucujuci i RTL koji su skinuli poodavno, a falili su se s njim u ponudi).

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by citizen View Post
    Prva jeste dobar kanal, imali su prije svega dobar filmski program, ali nzm po cemu se to Nova smatra dobrim kanalom?
    Da je bila anketa koji kanali da se sklanjaju iz ponude mislim da bi redosljed bio
    1. DM sat
    2. OBN
    3. Nova
    Za prvi se slažem
    ovi ostali su stvarno gori od Slo1, MBC, SUN-ce ti žarko ... Montena TVCG1 i 2 ...
    Aj ne zajebavaj

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

pitanja za Sala ili Emilla:
    1. da li se novi kanali mogu ocekivati do kraja ove godine?
    2. da li je tacna informacija koju sam dobio nedje prije od Arena da se oko nove godine ocekuje pocetak emitovanja njihovih kanala u HD formatu na Extra tv-u?
    3. zasto prilikom instaliranja Extra TV, osoba koja obavlja instalaciju na licu mjesta ne uruci primjerak ugovora pretplatniku nego uvijek kaze da ce kopiju ugovora T-com poslati postom i nikad je ne posalje?
    unaprijed se zahvaljujem na odgovorima
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zamislite da ja prodajem "svoj" stan i dodje kupac, pogleda, svidi mu se i da pola novca. Medjutim ja ne rekoh kupcu da je moje vlasnistvo samo jedna soba, a ostale prostorije u vlasnistvu tetke.

Nego kako ovaj jado od kupca krene da se preseljava, pa otkaze stari stan, pa okreci novi, pa rasproda nesto stvari bud zasto jer mu se ne uklapaju u novi stan, plati majstore da sve te stvari prenesu, mi lipo potpisemo ugovor o kupoprodaji..... i zamislite, ja njemu tek tad kazem, kad se on vec uselio, da ima tu nekih sobica koje nisu moje, ocu reci sad njegove, pa su zakljucane jer tetka ne voli da joj neko ulazi u te prostorije.

I zamislite te slobode, on se pobunio i naljutio na mene. Kakav bezobraznik.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Quote Originally Posted by Tivatech View Post
    Za prvi se slažem
    ovi ostali su stvarno gori od Slo1, MBC, SUN-ce ti žarko ... Montena TVCG1 i 2 ...
    Aj ne zajebavaj
    a ne bih ni jedan jedini domaci kanal sklonio, cisto da neko iz tog grada koji zeli da gleda te kanale ne mora drzati antenu na krov
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

a ne bih ni jedan jedini domaci kanal sklonio, cisto da neko iz tog grada koji zeli da gleda te kanale ne mora drzati antenu na krov
    Sumnjam da bi se neko penjao za te kanale na krov.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahaahhaha

Odlicno,odlicno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Open tv koji je kasnije godinu dana od nas u CG uveo IPTV , poceo prije mjesec dana sa HD kanalima . HD paket cine kanali Discovery Showcase HD,National Geographic HD,Food Network Channel HD,Arene 1,2,3,4 HD a mjesecna pretplata je uz potpisan ugovor na 24 mjeseca SAMO 400 dinara ili 3,70 eura sa porezom ;-)
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

oce li smanjit cijene kad su nam vec makli ove raspade od kanala? nisam ih gledao ali sam ih platio i jos ih placam a nemam ih. nije mi jasno?!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ultras_BR View Post
    razmisljam se da predjem na extra trio i onaj paket od 55 kanala sad imam bbm....

Jesu li cemu kanali? Dal da predjem na extra tv?
    Ko god pocne da se premislja da sa BBM-a i Totala predje na Extra, samo cu ga uputiti na onaj famozni spisak kanala.

Nemoj, naravno. Vec je mnogo puta receno i zasto ali u najkracem-imaces mnogo manje kanala a to je ono zbog cega si i uveo kablovsku, zar ne. Ja sad da uvodim, odlucio bih se za Total, prakticno sve sto valja je u osnovnom paketu, najpovoljnija opcija.
    Last edited by neptune; 11-12-10 at 01:07.

Thanks Thanks Given 
    1,661
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Ugovor (kopiju) mozete dobiti u T-Shopu ili poruciti pozivom na 1500.

Opšte uslove korišćenja Extra TV-a možete naći ovdje

Thanks Thanks Given 
    1,661
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

pitanja za Sala ili Emilla:
    1. da li se novi kanali mogu ocekivati do kraja ove godine?
    2. da li je tacna informacija koju sam dobio nedje prije od Arena da se oko nove godine ocekuje pocetak emitovanja njihovih kanala u HD formatu na Extra tv-u?
    3. zasto prilikom instaliranja Extra TV, osoba koja obavlja instalaciju na licu mjesta ne uruci primjerak ugovora pretplatniku nego uvijek kaze da ce kopiju ugovora T-com poslati postom i nikad je ne posalje?
    unaprijed se zahvaljujem na odgovorima
    1. Bicete na vrijeme obavijesteni kada da restartujete STB
    2. ^
    3. Birokratija, ako nemas ugovor procitaj prethodni post.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

da ti prekinem tu sumnju ja bih prvi, penja bih se svakidan na krov da podesim rtcg da gledam utakmice reprezentacije Crne Gore, da gledam nase klubove... jbg tebi je vjerovatno vaznije da imas u kablovsku RTS i da gledas Srbiju, ili HRT da gledas Hrvatsku...ili recimo da gledas banat sevojno, mozda kamen ingrad inter zapresic...

Thanks Thanks Given 
    508
    Thanks Thanks Received 
    365
    Thanked in
    232 Posts

sve se raspade... kao po obicaju.. Navikli smoooo

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

da ti prekinem tu sumnju ja bih prvi, penja bih se svakidan na krov da podesim rtcg da gledam utakmice reprezentacije Crne Gore, da gledam nase klubove... jbg tebi je vjerovatno vaznije da imas u kablovsku RTS i da gledas Srbiju, ili HRT da gledas Hrvatsku...ili recimo da gledas banat sevojno, mozda kamen ingrad inter zapresic...
    1. Ako misliš da si zato veći Crnogorac i patriota od mene neka ti je. Ja nemam ništa protiv Srba i Hrvata, protiv hegemonizma i šovinizma da, sa koje god strane dolazio.
    2. RTCG je javni servis, dakle trebao bi biti u službi svih građana jer ga SVI oni finansiraju.
    3. Ma imao bih i 3 i 4 i 5 ali mislim da nakon ovog zadnjeh posta nijesi vrijedan polemike.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

1. Ako misliš da si zato veći Crnogorac i patriota od mene neka ti je. Ja nemam ništa protiv Srba i Hrvata, protiv hegemonizma i šovinizma da, sa koje god strane dolazio.
    2. RTCG je javni servis, dakle trebao bi biti u službi svih građana jer ga SVI oni finansiraju.
    3. Ma imao bih i 3 i 4 i 5 ali mislim da nakon ovog zadnjeh posta nijesi vrijedan polemike.
    mene samo zanima kako mislis da gledas preko kablovske svoju reprezentaciju i domace ekipe ako bi sklonio RTCG iz ponude, a istovremeno se ne bi popeo na krov da stavis antenu...zanima me ta kombinacija, posto je ja licno ne znam. Mislim da je moje pitanje logicno, a istovremeno mislim da odgovor ne moze biti logican i zato si presa na hegemonizam i sovinizam.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

mene samo zanima kako mislis da gledas preko kablovske svoju reprezentaciju i domace ekipe ako bi sklonio RTCG iz ponude, a istovremeno se ne bi popeo na krov da stavis antenu...zanima me ta kombinacija, posto je ja licno ne znam. Mislim da je moje pitanje logicno, a istovremeno mislim da odgovor ne moze biti logican i zato si presa na hegemonizam i sovinizam.
    Ja sam samo rekao da su Nova, Prva pa čak i OBN gledljivije televizije od nabrojanih, ukidanje nijesam nigdje spominjao, 1000 ljudi 1000 čudi- ukusa, neka ima za svakoga po nešto. Inače ako nijesi do sada ukapirao, PROTIV SAM UKIDANJA KANALA, TIVATECH jeuvijek bio za DODAVANjE kanala. Ali očigledno sam preveliki optimista kad to očekujem od firme koja ima 1000 zahtjeva za ipTv i ADSL na čekanju a nema opreme da udovolji 10% zahtjeva.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Zdravo svima

Procitao sam zadnjih nekoliko strana u ovom thread-u i nije mi jasno sta se vise premisljate.

Otkazite extra TV, jer:

1. nema (kao prvo ja govorima kao roditelj) na njemu crtanog za djecu a da je preveden da makar ima titl, ako vec nema sinhronizaciju na nas jezik;

2. slab izbor kanala inache za ostalu populaciju;

3. pazi ti ovo: platio si nekad skupo "prikljucak" u pocetku bio 100 eura za extra TV, pa posle 50 eura i sad ko otkaze kod njih i taj isti risiver (dekoder) vrati njima oni ce ga dati nekom novom korisniku i vjerovatno naplatiti neku paru (samo kod nas to moze);

4. uzmite TOTAL TV na necije ime i saljite tome ko je van CG pare za pretplatu (najbolje iz Srbije ili Hrvatske, a nikako da uzmete na vase ime u CG da Vam ne bi zatamnjivali ekran ako neka emisija ili film ili sport bude zauzet nekom TV stanicom u CG.

Total TV ima 90 kanala. Ja koristim start paket + HBO oko 60 kanala i ne moze mi smetati ADSL-u kad igram multiplayer igirce zbog pinga kao kod nekog ko ima ADSL + Extra TV, a skoro sam nabavio jeftino Dreambox Satelitski risiver i koristim card sharing gdje ima mnogo kanala i TOTAL TV paket i Digi TV paket kao i RTL CRO i Nova TV i Prva i sve sto je dobro od ex-yu TV stanica + hiljade stranih kanala SKY Italia, Sky DE i dalje da ne nabrajam.

Zadrzao sam Total TV koji je prebacen u djecju sobu, a ja Dreambox korisitm u dnevnoj sobi.
    I vise nemam problema sa nasim provajderima da li ce i kad neki kanal ukinuti i hoce li poskupiti pretplata i hoce li se neko iz njihove tehnicke podrske skaniti da dodje da popravi nesto kad ne radi dobro ili jos gore nazoves ih a oni se natrpali besposleni pa zovnes njih a ono se javi prvo jedna osoba, pa ti joj ispricas kakav je problem, pa naravno ta osoba ne zna nista osim da primi poziv, pa te uputi dalje da cekas dok se drugi javi, pa isto to treba opet ispricati drugoj osobi, pa nekad se desi da i ta druga osoba ne zna pa kaze: sacekaj samo da pitam kolegu, pa i tu cekanje, pa jos kad pocnu da lupaju te upali ovo, te ugasi ono.

Ovo zadnje govorim primjer mog prijatelja koji je imao problem sa ADSL-om:

Ja mu instalirao Norton Interent Security 2010 koji ima zastitni zid (firewall) i kad udjes u podesavanje u mreznu karticu onda se pojavi njegov taj zastitni zid tu, sto je normalno. E njemu se nesta pokvario ADSL i on zvao tehnicku podrsku T-coma, pa mu ovi svasta kazali da uradi:

Izmedju ostalog da deinstalira taj zastitni zid u navedenim podesavanjima mrezne kartice, pa kad ni to nije pomoglo onda mu kazali da tamo ukuca one IP adrese, a one u stvari ne trebaju, nego se ostavi na Automatic.

2 dana on njih zvao i niko mu nije dosao da to pogleda, nego ja kad sam dosao sa puta mu to popravio za 10 sekundi (bukvalno). Samo vratio IP adress na Automatic.
    E ali sad nema onaj navedeni Nortonov firewall upakovan u podesavanja mrezne kartice, pa sam i to morao da deinstaliram pa ponovo iz pocetka instaliram.
    E to je nasa tehnicka podrska.

Masu njih prime samo da bi dzabe primali platu, a pretplata samo raste.
    I molim da mi neko ne pridikuje kako nisam u pravu.
    Sve navedeno je apsolutno tacno.

I savjet: vratite im te njihove risivere (dekodere) i uzmite ili TOTAL TV samo ne iz CG ili kupite risiver Dreambox i korisitie Card Sharing. Provajdere Card sharing-a ima na ovom forumu.

Izvinite oduzio mi se ovaj post.
    Ali morao sam dati ovaj komentar.

Poz svima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by radja View Post
    Zdravo svima

Procitao sam zadnjih nekoliko strana u ovom thread-u i nije mi jasno sta se vise premisljate.

Otkazite extra TV, jer:

1. nema (kao prvo ja govorima kao roditelj) na njemu crtanog za djecu a da je preveden da makar ima titl, ako vec nema sinhronizaciju na nas jezik;

3. pazi ti ovo: platio si nekad skupo "prikljucak" u pocetku bio 100 eura za extra TV, pa posle 50 eura i sad ko otkaze kod njih i taj isti risiver (dekoder) vrati njima oni ce ga dati nekom novom korisniku i vjerovatno naplatiti neku paru (samo kod nas to moze);

4. uzmite TOTAL TV na necije ime i saljite tome ko je van CG pare za pretplatu (najbolje iz Srbije ili Hrvatske, a nikako da uzmete na vase ime u CG da Vam ne bi zatamnjivali ekran ako neka emisija ili film ili sport bude zauzet nekom TV stanicom u CG.

Total TV ima 90 kanala. Ja koristim start paket + HBO oko 60 kanala i ne moze mi smetati ADSL-u kad igram multiplayer igirce zbog pinga kao kod nekog ko ima ADSL + Extra TV, a skoro sam nabavio jeftino Dreambox Satelitski risiver i koristim card sharing gdje ima mnogo kanala i TOTAL TV paket i Digi TV paket kao i RTL CRO i Nova TV i Prva i sve sto je dobro od ex-yu TV stanica + hiljade stranih kanala SKY Italia, Sky DE i dalje da ne nabrajam.

Zadrzao sam Total TV koji je prebacen u djecju sobu, a ja Dreambox korisitm u dnevnoj sobi.
    I vise nemam problema sa nasim provajderima da li ce i kad neki kanal ukinuti i hoce li poskupiti pretplata i hoce li se neko iz njihove tehnicke podrske skaniti da dodje da popravi nesto kad ne radi dobro ili jos gore nazoves ih a oni se natrpali besposleni pa zovnes njih a ono se javi prvo jedna osoba, pa ti joj ispricas kakav je problem, pa naravno ta osoba ne zna nista osim da primi poziv, pa te uputi dalje da cekas dok se drugi javi, pa isto to treba opet ispricati drugoj osobi, pa nekad se desi da i ta druga osoba ne zna pa kaze: sacekaj samo da pitam kolegu, pa i tu cekanje, pa jos kad pocnu da lupaju te upali ovo, te ugasi ono.

Ja mu instalirao Norton Interent Security 2010 koji ima zastitni zid (firewall) i kad udjes u podesavanje u mreznu karticu onda se pojavi njegov taj zastitni zid tu, sto je normalno. E njemu se nesta pokvario ADSL i on zvao tehnicku podrsku T-coma, pa mu ovi svasta kazali da uradi:

Izmedju ostalog da deinstalira taj zastitni zid u navedenim podesavanjima mrezne kartice, pa kad ni to nije pomoglo onda mu kazali da tamo ukuca one IP adrese, a one u stvari ne trebaju, nego se ostavi na Automatic.

2 dana on njih zvao i niko mu nije dosao da to pogleda, nego ja kad sam dosao sa puta mu to popravio za 10 sekundi (bukvalno). Samo vratio IP adress na Automatic.
    E ali sad nema onaj navedeni Nortonov firewall upakovan u podesavanja mrezne kartice, pa sam i to morao da deinstaliram pa ponovo iz pocetka instaliram.

I savjet: vratite im te njihove risivere (dekodere) i uzmite ili TOTAL TV samo ne iz CG ili kupite risiver Dreambox i korisitie Card Sharing. Provajdere Card sharing-a ima na ovom forumu.

Poz svima
    Sve objasnjeno, nista da se doda ili oduzme, to je to.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Quote Originally Posted by radja View Post
    Zdravo svima

Otkazite extra TV, jer:

Poz svima
    CS na stranu, ali bil ti preporucio Total TV nekome koga zanima italijanski i spanski fudbal?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default Račun T-coma

Par mjeseci koristim usluge T-coma, kvalitet slike zadovoljava, a za kanale sam znao kakva je ponuda tako da ne bih komentarisao. Koristim extra trio flat 2 za koji je predviđena pretplata od 38 e (nepunih, par centi manje) ukoliko se ne pozivaju specijalni brojevi ili brojevi van t-com mreže. Zbog čega mi na svakom računu dolazi stavka "troškovi naknadnog plaćanja tt servisa" što je ovo? Radi se o iznosu 0,33e koji dolazi na svakom računu, ne radi se o o,33e već me interesuje da li oni to biju reket jer ja neznam o čemu se radi. Kada sam pozvao njihov centar rekli su da su to troškovi štampanja računa!!!!!!!!! kada sam im odgovorio da se meni ne štampa račun već ga dobijam preko mejla kazali su da pođem do njihove poslovnice i napišem nekakav zahtjev!!! o čemu se radi?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    389
    Thanked in
    249 Posts

dobrodosao u klub

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by drama View Post
    Par mjeseci koristim usluge T-coma, kvalitet slike zadovoljava, a za kanale sam znao kakva je ponuda tako da ne bih komentarisao. Koristim extra trio flat 2 za koji je predviđena pretplata od 38 e (nepunih, par centi manje) ukoliko se ne pozivaju specijalni brojevi ili brojevi van t-com mreže. Zbog čega mi na svakom računu dolazi stavka "troškovi naknadnog plaćanja tt servisa" što je ovo? Radi se o iznosu 0,33e koji dolazi na svakom računu, ne radi se o o,33e već me interesuje da li oni to biju reket jer ja neznam o čemu se radi. Kada sam pozvao njihov centar rekli su da su to troškovi štampanja računa!!!!!!!!! kada sam im odgovorio da se meni ne štampa račun već ga dobijam preko mejla kazali su da pođem do njihove poslovnice i napišem nekakav zahtjev!!! o čemu se radi?

Pa ako ti racun ne stampaju kao ostalima, onda ce ti reci da ti naplacuju sto ga salju emailom (impulsi, struja, prsti onog koji kuca, bla,bla,bla).
    Ma sve ti je to ako prodje prodje, uvik na svakom racunu imas neku stavku za koju pojma nemas sta je. A posto su uvik mali iznosi, covika je bruka uopce da pita jer ga odma klasifikuju kao stipsu (vidi jada pravi frku zbog 50 centi). 50 od tebe, 50 od mene, 50 od Pere, Marka, Janka.....i njima odlicno. Fali samo jos da nam daju po zvaku pa ko kasirke.

Page 363 of 830 FirstFirst ... 263313353359360361362363364365366367373413463 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)