Originally Posted by
radja
Zdravo svima
Procitao sam zadnjih nekoliko strana u ovom thread-u i nije mi jasno sta se vise premisljate.
Otkazite extra TV, jer:
1. nema (kao prvo ja govorima kao roditelj) na njemu crtanog za djecu a da je preveden da makar ima titl, ako vec nema sinhronizaciju na nas jezik;
2. slab izbor kanala inache za ostalu populaciju;
3. pazi ti ovo: platio si nekad skupo "prikljucak" u pocetku bio 100 eura za extra TV, pa posle 50 eura i sad ko otkaze kod njih i taj isti risiver (dekoder) vrati njima oni ce ga dati nekom novom korisniku i vjerovatno naplatiti neku paru (samo kod nas to moze);
4. uzmite TOTAL TV na necije ime i saljite tome ko je van CG pare za pretplatu (najbolje iz Srbije ili Hrvatske, a nikako da uzmete na vase ime u CG da Vam ne bi zatamnjivali ekran ako neka emisija ili film ili sport bude zauzet nekom TV stanicom u CG.
Total TV ima 90 kanala. Ja koristim start paket + HBO oko 60 kanala i ne moze mi smetati ADSL-u kad igram multiplayer igirce zbog pinga kao kod nekog ko ima ADSL + Extra TV, a skoro sam nabavio jeftino Dreambox Satelitski risiver i koristim card sharing gdje ima mnogo kanala i TOTAL TV paket i Digi TV paket kao i RTL CRO i Nova TV i Prva i sve sto je dobro od ex-yu TV stanica + hiljade stranih kanala SKY Italia, Sky DE i dalje da ne nabrajam.
Zadrzao sam Total TV koji je prebacen u djecju sobu, a ja Dreambox korisitm u dnevnoj sobi.
I vise nemam problema sa nasim provajderima da li ce i kad neki kanal ukinuti i hoce li poskupiti pretplata i hoce li se neko iz njihove tehnicke podrske skaniti da dodje da popravi nesto kad ne radi dobro ili jos gore nazoves ih a oni se natrpali besposleni pa zovnes njih a ono se javi prvo jedna osoba, pa ti joj ispricas kakav je problem, pa naravno ta osoba ne zna nista osim da primi poziv, pa te uputi dalje da cekas dok se drugi javi, pa isto to treba opet ispricati drugoj osobi, pa nekad se desi da i ta druga osoba ne zna pa kaze: sacekaj samo da pitam kolegu, pa i tu cekanje, pa jos kad pocnu da lupaju te upali ovo, te ugasi ono.
Ovo zadnje govorim primjer mog prijatelja koji je imao problem sa ADSL-om:
Ja mu instalirao Norton Interent Security 2010 koji ima zastitni zid (firewall) i kad udjes u podesavanje u mreznu karticu onda se pojavi njegov taj zastitni zid tu, sto je normalno. E njemu se nesta pokvario ADSL i on zvao tehnicku podrsku T-coma, pa mu ovi svasta kazali da uradi:
Izmedju ostalog da deinstalira taj zastitni zid u navedenim podesavanjima mrezne kartice, pa kad ni to nije pomoglo onda mu kazali da tamo ukuca one IP adrese, a one u stvari ne trebaju, nego se ostavi na Automatic.
2 dana on njih zvao i niko mu nije dosao da to pogleda, nego ja kad sam dosao sa puta mu to popravio za 10 sekundi (bukvalno). Samo vratio IP adress na Automatic.
E ali sad nema onaj navedeni Nortonov firewall upakovan u podesavanja mrezne kartice, pa sam i to morao da deinstaliram pa ponovo iz pocetka instaliram.
E to je nasa tehnicka podrska.
Masu njih prime samo da bi dzabe primali platu, a pretplata samo raste.
I molim da mi neko ne pridikuje kako nisam u pravu.
Sve navedeno je apsolutno tacno.
I savjet: vratite im te njihove risivere (dekodere) i uzmite ili TOTAL TV samo ne iz CG ili kupite risiver Dreambox i korisitie Card Sharing. Provajdere Card sharing-a ima na ovom forumu.
Izvinite oduzio mi se ovaj post.
Ali morao sam dati ovaj komentar.
Poz svima
Bookmarks