zamolicu te za malo ljepse ponasanje i obracanje prema drugima
Last edited by DIDI; 10-12-10 at 18:29. Reason: .
Hahaha podsjeca li ikog ovo na pocetak americke revolucije (odbijanje nametnutih poreza)?
Kako ste skocili ka da vam je voda u kucu!
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
ali treba odat priznanje adminima ... uspjeli su da s***u najposjećeniji podforum za nepuni dan
![]()
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: :cry:
ja ne mogu da vjerujem! ljudi bi da zaradjuju preko ovog foruma, a nece da daju pisljiva dva eura. Dobro je sh0ne rekao... da se coek davi, pola forumasa bi mu ledja okrenulo...
Najgore od svega je sto neki ljudi kazu: "ja sam ovdje samo radi oglasa" a ne zele da daju ta dva eura
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: :cry:
Jutros sam na forumu komentarisao o ovoj akciji(ne znam da li je obrisano ili ne) a i sad cu malo. Dakle smatram svaki vid pomoci plemenitim i lijepo je sto se neko sjetio. Ni meni se ne svidja ovo moranje. Konkretno ja moram da vozim do najblizeg mjesta gdje mogu uplatiti 20 km, da platim parking i sl. Moglo je ovo i u posti da se uplati zar ne?( jutros nije bila posta u opticaju ne znam je li sad). Mozda sam bio malo bezobrazan prema administratorima kad sam im rekao da budu humani time sto ce zavjestati organe pa im se izvinjavam. Sta cete, ne volim da me neko uslovljava. Vec sam i ja kao i vecina uplatio pomoc preko poruke i poziva i ne osjecam grizu savjesti sto necu i ovdje. U jednom su administratori u pravu, nije bitno koliko se skupi, bitno je da se barem nesto skupi. Pozdrav i budite humani , nebitno kako.
a i odje pojedini izagravaju plačkove , i kao im žao a toliko ste im se posprdali na https://forum.cdm.me/showthread.php?t=16044&page=9
bolje i biti iskren nego lažni moralista
Kome odgovara, neka da, kome ne, neka ne da i ne trteljajte.
Biće para i u Januar.
Sad jedno praktično pitanje - imamo li neke garancije da se ne objavljuju privatni podaci koji se moraju unijet' prilikom uplate?
Ime, recimo.![]()
Last edited by Čika Džo; 10-12-10 at 19:12.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
I jos jedna stvar da je razjasnimo, podvucemo i zacementiramo!
- NIKO NE KAZE DA VI NISTE HUMANI!
- Niko ne kaze da se ovo MORA!
- Niko VAM ne uzima pare iz dzepa na silu!
Ovaj forum je privatno vlasnistvo i covjek moze da radi sto zeli!
Odluceno je da postovanje oglasa za mjesec DECEMBAR kosta 2e za cijeli mjesec!
Odluceno je da se te pare ne uplacuju na CDM ZR nego na ZR koji je Vlada otvorila...
Ako ima neko ko ne vjeruje VLADI, neka uplati CRVENOM KRSTU (i ta mogucnost je data sa sve ŽR)!
Ako neko ne vjeruje Crvenom Krstu, taj ima problem sa sobom!
Ova akcija se nece ugasiti i nema vise nikakavih ustupaka!
Pricajte jos par dana, pa cete se navici i Prodaja i Oglasi ce opet zivjeti!
ZIVJELI!
Originally Posted by Nk-001
2 eura druže..
She is only here to annoy herself!
Uhhh
da ne bi smo ispali humanisti....OVO NIJE DOBROTVORNA AKCIJA I NECEMO NIKOME NIKOME DA POMOGNEMO
Odluceno je da postovanje oglasa za mjesec DECEMBAR kosta 2e za cijeli mjesec!
Odluceno je da se te pare ne uplacuju na CDM ZR nego na ZR koji je Vlada otvorila za humanitarnu pomoc.
Sledeci mjesec cemo oglase naplacivati tako sto ce se pare uplacivati na neki drugi racun u neku drugu svrhu. Svi ste dobrodosli da date predlog za sto. Hvala vam na ucestvovanju u raspravi.
Dobrodosli ste na da drugim djelovima foruma BESPLATNO KAO I DO SADA dajete svoje misljenje o cijelom dijapazonu stvari.
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
ja sam se obratio zato sto mi se nije svidjela poruka koja se salje "ako ne uplatite nema postova na oglase vise"...ma neka diktatore Musolini,evo odmah sve za tebe.nevezano uopste za temu, sklupila se saka keyboard humanista i oce da naplacuje,ja pozivam ljude da plate koliko ko moze, ali da vama nikad ne posalje uplatnicu. To sto je on rekao niti me interesuje niti cu da sudim, oces-neces,ima i on svoje razloge, ali ti zbog toga nisi veci humanista zato sto trazis uplatnicu. Cush uplatnicu haha, majko sveta, kakvi egoisti ,da li cujete vi nekad sebe c,c,c.Aj sad nesta me izvrijedjaj ,budi mirodjija u svacijoj supi ka vazda pa da idem nesto raditi konstruktivno,moze?
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
zasto imam osjecaj da ce im skočit prodaja :monkey:
Na uplatnicu možeš napisat ivo sanader ako oćeš a što se tiče tender oglasa recite mi kako se tamo refrešuje oglas?
Zar se nije mogla napraviti neka SMS varijanta naplate.
Npr. Da bi se logovao na forum pošalješ user name na 3333
olakšaju te za 2 eura s računa i u povratnoj poruci dobiješ
novi pasword za ulaz.
Eto vam odlične opcije ako jednom odlučite naplaćivati pristup kompletnom forumu.![]()
The more things change, the more they stay the same.
Ako moze broj ziro racuna Crvenog krsta...
Ljudi
Napisite sto god hocete vase je pravo. Takodje je vase pravo da obajvite oglas u Tender oglasima. Mozete da zatamnite ime mozete da ne objavite...ne moramo ni da objavljujemo uplatnice ako hocete...nije vazno.
Treba samo da znate da se ovaj mjesec objavljivanje oglasa placa na gore navedeni nacin. Vjerovatno su tender oglasi bolji pa ako vam se ne svidja da to ih objavite ovdje mozete tamo.
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks