Page 88 of 334 FirstFirst ... 387884858687888990919298138188 ... LastLast
Results 2,176 to 2,200 of 8333

Thread: CdM.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Pa aj polako tamo i oglasavaj se ako ti ne odgovara odje..
    /ignore...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by FiX View Post
    sramno je oko cega se vodi polemika!
    nije plolemika oko donacija, nego o tome da te neko uslovljava za nesta sto ne bi trebalo da te uslovljava, ako neces ovako mi cemo tebe po prknu,ma molim te, oces li jos licnu da vam saljem kad izbori budu ili necu moc na vicevi podforum uci ,sprdnja cista,interesuje me novi korisnik sta bi rekao da se nekom nesrecom registrovao u ovih 24 sata...
    Die When You Can Do No More Damage!!!

SUPERJOINT RITUAL

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

aj gledajte to ovako onda, posto vas je zaboljelo sto vas je neko "uslovio"
    oglasi se naplacuju a to sto se placa ide u humanitarne svrhe, jel vam lakse sad?????
    jel mozete sad da prihvatite "uslov"

akcija je napravljane samo iz razloga da se pomogne unesrecenim koliko toliko, 50e 50e,
    niko vama ne ide po kuca i otima vam 2e, niko vam ne trazi da placate oglase da bi se server odrzavao bla bla bla,
    da bi akcija bila efikasnija odlucili smo da ovako bude, znaci da ne bude 50e, nego da bude 100 200, daj boze i vise, evo case dade ideju da to radimo stalno, ovaj mjesec za poplave, iduci za nekog kome je pomoc potrebna, drugi za azil za pse i sl

najvise je uplata bilo od ljudi koji rijetko koriste pdf oglasi a namjerno smo stavili taj pdf zbog toga sto ljudi najvise imaju koristi od njega

mislim da sam jasan bio, i molim vas sve da pustite raspravu jel humano ili nije, jel uslovno ili nije, objasio sam koji nam je cilj bio i zasto je "uslovljavanje" cisto radi boljeg odziva
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Stvarno,nevjerovatno oko cega se ovdje vodi polemika.Slazem se sa case-om sto se tice da ovakvih akcija treba da ima vise...
    A vi koji kazete da je ovo uslovljavanje,neka vas bude sramota.Sigurno ste uzeli mnogo vise od ta 2e kupovinom i prodajom na ovom forumu.Zar vam je toliki problem da date pare za koje znate,da ce posluziti nekome,kome je dom unisten,kome je sve sto ima nestalo ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by my name is ... View Post
    Stvarno,nevjerovatno oko cega se ovdje vodi polemika.Slazem se sa case-om sto se tice da ovakvih akcija treba da ima vise...
    A vi koji kazete da je ovo uslovljavanje,neka vas bude sramota.Sigurno ste uzeli mnogo vise od ta 2e kupovinom i prodajom na ovom forumu.Zar vam je toliki problem da date pare za koje znate,da ce posluziti nekome,kome je dom unisten,kome je sve sto ima nestalo ?
    ja i djevojka smo posli i uplatili nesto novca (vise od posranih 2e) ,jer imam i rodjake tamo i sad se trudim da nadjem i posao neki za jednog clana te familije da makar tako malo pomognem, jer velika je steta, isli smo do njih, zeznuto zestoko, rastrkani su kod nekih prijatelja po golubovcima da spavaju dok su preko dana tamo iako ne mogu nista da urade i SAD ja tebe pitam i jos poneke sto bi ja tebi slao uplatnicu i bilo koji dokaz moje brige prema tim nesrecnim ljudima,ko si ti bre da to trazis od mene, mogli smo svi (a nema nas puno koji zvjerimo stalno ovdje) drugacije uraditi , pa tu je i fb pa postaviti i tamo na statuse makar jednom da budu i oni korisni,broj ziro racuna,neku akciju napraviti,ali opet ko zeli i ko moze, nikoga ne dirati u svojoj muci.Znam da je ideja plemenita, niko mi to ne mora govoriti, ali ovako,da ja tebi saljem,zbog toga sto sam cesto na oglasima,uplatnicu ,ma znas li kad...E PA NI TADA
    Die When You Can Do No More Damage!!!

SUPERJOINT RITUAL

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Quote Originally Posted by RiddicK View Post
    ja i djevojka smo posli i uplatili nesto novca (vise od posranih 2e) ,jer imam i rodjake tamo i sad se trudim da nadjem i posao neki za jednog clana te familije da makar tako malo pomognem, jer velika je steta, isli smo do njih, zeznuto zestoko, rastrkani su kod nekih prijatelja po golubovcima da spavaju dok su preko dana tamo iako ne mogu nista da urade i SAD ja tebe pitam i jos poneke sto bi ja tebi slao uplatnicu i bilo koji dokaz moje brige prema tim nesrecnim ljudima,ko si ti bre da to trazis od mene, mogli smo svi (a nema nas puno koji zvjerimo stalno ovdje) drugacije uraditi , pa tu je i fb pa postaviti i tamo na statuse makar jednom da budu i oni korisni,broj ziro racuna,neku akciju napraviti,ali opet ko zeli i ko moze, nikoga ne dirati u svojoj muci.Znam da je ideja plemenita, niko mi to ne mora govoriti, ali ovako,da ja tebi saljem,zbog toga sto sam cesto na oglasima,uplatnicu ,ma znas li kad...E PA NI TADA

E ti si mag ajmo svi da stavimo povezani status ocemo li?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Prodaja i Oglasi je najposjeceniji sajt ove prirode na ovim prostorima... Znate vrlo dobro koliko online ljudi imamo u svakom momentu... Znate da imamo i po 200 novih oglasa dnevno... Sve to dobro znate...

Zadnjih 5 godina se ovaj forum "gasi"... On "umire", ali je sve jaci i posjeceniji... Ode 1, dodju 2 nova...

Ovo ce nas ojacati... Ja vam garantujem! Danas su radnici u mojoj firmi donirali 720e... Firma jos 1.000... U ponedjeljak vozimo kombi sa hranom i vodom...

Sto je nasih 2.000e naspram sakupljenih 500.000e do sad? ~0,4% ako oce neko da zna i ako ga interesuje...

Ali ja znam da smo nekome pruzili nadu, podrsku i obradovali ga! Znamo da smo vise porodica nahranili...

Forumasi neka skupe 50e... To je 20 konzervi... To je da jedna familija jede 2 dana! Mislite li da je to malo? Ako vama jeste, procitajte mi potpis!
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    643
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    49 Posts

nije plolemika oko donacija, nego o tome da te neko uslovljava za nesta sto ne bi trebalo da te uslovljava, ako neces ovako mi cemo tebe po prknu,ma molim te, oces li jos licnu da vam saljem kad izbori budu ili necu moc na vicevi podforum uci ,sprdnja cista,interesuje me novi korisnik sta bi rekao da se nekom nesrecom registrovao u ovih 24 sata...
    bez obzira je li uslov ili nije, to pokazuje koliki je stepen humanosti kod forumasa.. mogli ste da postujete po iljadu postova na oglase, da spamujete i dobacate besplatno a kad cete uplatom posranih 2E pomoc nekome i uzgred spamovat i zaradjivat na sjajnoj prodaji vi dizete bunu!
    za vam je 2e a obrnuli ste 1000! PI!

Thanks Thanks Given 
    54
    Thanks Thanks Received 
    321
    Thanked in
    81 Posts

ja cu

• refreshovati oglase za 20 centi po refreshu
    • postaviti novi oglas za 80 centi
    • spamovati za 1e

i sve cu to dati za ovu akciju...
    the World's leading dance event
    Sensation

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Procitah ove nebuloze i da budem iskren nije mi jasno zasto se ljudi bune ko nece da uplati ne mora i gotovo ima jos mjesta za prodaju nije ovo jedino a kupovat moze i dalje sve sto pozeli bez uplate.

Licno nisam zelio uplatit vise od tih simbolicnih 2 eura iz samo jednog razloga sto sam zvao na fiksni,pa sa 4 razlicita mobilna ,odbili mi od plate za pomoc i jos radim u drzavnoj firmi koja se bavi saniranjem i pruzanjem pomoci na terenu tako da sam i sam prisutan u kriznim mjestima.

A sto se tice toga da se akcija nastavi i ubuduce podrzavam zasto da ne kad prodje ovaj jad ostaje mnogo drugih kojima je pomoc potrebna,prosetajte malo mracnim ulicama uvece pa se zadrzite 20 min u blizini kontenjera neipraznjenih i pogledajte ko pretura po njima.
    Sramno je da u ovoj drzavi penzioneri preturaju po njima pa za sta su radili 40 i kusur godina i za koga da bi sad gladni bili.

Razduzih ovo bez potrebe ja glasam da se ovo stalno praktikuje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Revoluciju napraviste na forum kao da vam neko bubrege trazi da donirate a ne 2 eura....

Niti ce ko od nas osiromasiti za par eura, niti ce se neko obogatiti sa nasih par eura...
    SVI imaju toliko i SVI mogu da doniraju. Ne mora se skupiti 1000 eura ali nek se skupi za 5 paketa hrane i to je NESTO. Ne treba potcjenjivati ni jedan jedini euro.
    Samo zamislite sebe u takvoj situaciji i dovoljno ce biti.
    A kod naseg naroda inace je najbolja metoda prisilna pa podrzavam potpuno. Ne vjerujem da ima onih koji bi donirali ali nece `za inat` zbog ovoga to su samo prazne price ljudi koji su neosjetljivi na tudju nesrecu i velikih stipsi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad vec organizujes,napravi neki sms servis pa da uplatimo koliko ko moze. Iskreno muka mi je da se cimam do banke i uplacujem 2e.
    Podrzavam humanost uvjek,ali ovako blokirati hiljade ljude nije bas ok.

Thanks Thanks Given 
    2,310
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

A ne folirajte se da ve zamolim, sve karakter do karaktera koji ne dozvoljavaju da ih neko uslovljava, poštenije vam je reć ne dam i tačka a ne ovako proseravat.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

Ja predlazem....

Da mjesechna preplata za korishcenje oglasa ovog foruma bude 2 eura cijele 2011te godine i da ta godina protekne u znaku humanosti i chovjekoljublja

(ne shalim se)
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mene je sestra u Kurilo i preko dana je sa djecom kod mene i spava u moj stan i samo ja znam kolike sam muke vidio te prebacaj je ovamo,te onamo,naravno ne mozes nista da joj trazis za gorivo vazda moram da imam. Muz joj i svekrva su ostali tamo na drugi sprat i samo mi je djece zao da se ne istraumiraju,jer zmija ne hvali onuda a i voda je trumaticna. I sad mene ovdje uslovljavate za te oglase a i ovako nemam ljeba da jedem . A sto se tice sve te pomoci koja se donira veliki sam pesimista za to jer mislim da ce prvo neko dobro da se naslapa(Ne mislim na CMd) pa tek da se pomogne -tipa dam ti 1k a 10k u moj dzep.Eto tako...
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

Quote Originally Posted by Masinac081 View Post
    A sto se tice sve te pomoci koja se donira veliki sam pesimista za to jer mislim da ce prvo neko dobro da se naslapa

Cijela vlada vozi auta od 100 hiljada eura a ovamo se zaduzuju za 10 miliona. Da se ja pitam sve bi to proda i svima im kupio Ladu Nivu, da vide shto je patnja.
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako se fino pocinulo od 27653 stranica oglasa svaki dan ....
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nisam protiv ovakvih akcija ..vec podrzavam ali na drugi nacin!
    Ljepse bi bilo da ste sa nekim od ovih operatera (nije ni ovo lose) org ovo.
    Licno, necu se na forumu tj moderatorima i clanovim pravdati niti dokazivati jesam li ili ne uplatio na ovaj ili neki drugi nacin(ko treba da zna i ima uvide u to dostupno je) jer se ovdje radi o necemu sto se na neki nacin mora.Tako da ovo nije akcija nego moranje i gubi mi sve na to sto se zove humanost! Ljepse da se oglas naplacuje i u vidu toga da je akcija.
    Cisti primjer je Zeljeznicka nesreca!!! Dje odose oni milioni solidarnosti i humanosti koliko je sredstava novca otislo i uplaceno ljudima nebitno nekome ali treba napomenuti!
    Necu da bude da dajem ljudima pogresan pravac ali kod nas je sve tako!

Svaka akcija je sad pokrenuta i zapoceta sa 1e...znaci ko hoce.
    Po meni je ovaj nacin na koji ste predstavili(ne zbog 2e) los jer je dobio drugi pravac(kazem ovo bez supkanja moderatorima).
    Vidite sa ovim operaterima a 100% ce vam izaci u susret za broj i da se to radi u vidu SMS poruke. Pa neka bude 1,00e po postavljenom oglasu i mjesec dana mozes refreshovati oglas(prvi ja imam 2-3 oglasa koja vrtim) ili ovaj ovako sistem sto ste vec napravili meni ne predstavlja problem ni tako.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

ma donekle si u pravu za to moranje jer i kod kurve kad trazis p.... bez para a kazez da mora dati nece iz principa ali ako je fino zamolis pa kazes daj bona malo sa vrha samo kajmak da skinem e onda su velike sanse da ce se prevrnut ka golub prevrtac u jesenjo jutro

hahah ne zamjerite nisam mogao odolit :yipiiii:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://posprdavanje.blogspot.com/
    novi blog,covek obecava i objasnjava neke stvari!
    * G R I F O N *

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

^^Već viđeno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a i s blogovima vise svako pise blog
    http://nebojsacelebic.b0x.me/

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Kako se pomamise ljudi za oglase, da ste stavili ovo na knjizevnost il nauku ne bi se bez 5 6 ljudi javilo.
    Kupujem prodajem oduzimam i dodajem!
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    12,517
    Thanks Thanks Received 
    2,359
    Thanked in
    1,205 Posts

stvar je u tome sto je blokiran komplet podforum zbog toga sto neko zeli da ispane heroj,nije stvar u 2 eura, srce te zaboli kad vidis sta je ljudima ucinjeno od domova, i svak ko zeli ,ko moze koliko moze treba da da, dobro se dobrom vraca, makar ja tako mislim, ali da me neki tzv autoritet na forumu uslovljava na ovakav nacin dok u pozadini cujes hor moderatora, adiminstratora ,prijatelja istih ,kako se busaju u grudi i nekoga prozivaju ovuda,sram vas bilo...CASE idi uplati to 2 eura da te ne prozivaju kojekakvi , uhh gadi mi se od vase humanosti cinici ,sram vas bilo ,to se radi drugacije ,ne ovako...
    A ne gadi ti se od izjava da boli polni organ što su ljudi ostali bez krova nad glavom? Što djeca treba da rastu u kućama u kojima je vode bilo do krova???
    Ne može se busati humanošću neko ko kaže da ga boli K za ljude koji su ostali bez krova nad glavom!
    U tome je stvar u mom obraćanju, a ti se vidi zašto si se ti obratio i ko su ti ti "kojekakvi humanisti cinici":-?
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    56
    Thanks Thanks Received 
    70
    Thanked in
    37 Posts

A sta ako meni vlazi u sobu, evo godinama mi krov prokisnjava, zivim na zadnji sprat, nakupila mi se vlaga, krec opada, vec i mahovina pusta korijenje... imam li ja kakve privilegije, jer i mene pogadja ova kisa kao njih... evo mogu uvest nekog admina u stan, vec na vrata ce ga docekat poplavljani sprat... zasto bih ja uplacivao nekom tamo kad ja imam isti problem koji nemam para da isfinansiram a ne nekom drugom da rjesavam probleme...

Nego sta se ja nerviran, nasa posla, cim nesto ide oni stave da se placa, cim ljudi parkiraju kola negdje "ahaa, tu cemo naplacivat ! "
    Obraz?

Ako je forum prodaja posjecen, ne znaci da ce biti i posle naplacivanja, jer nije on bio bez neke posjecen, to je bilo mjesto postavljanja besplatnih oglasa, zar mislite da ce sad biti 200 oglasa na dan? Evo pratite, ako bude 2 oglasa na dan... manje oglasa, manje ljudi da prate oglase, nije isto imati 200 i 2, prije je izbor raznovrstan bio, sad kad vide da nema puno oglasa, svi ce se vratit tenderu...
    Koliko je oglasa postavljeno danas? odgovor: 0
    Sjutra koliko ce bit, prekosjutra, za 3 dana?
    IQ?

dobro ste ovo osmislili, svaka vam dala...
    Njak Njak Njak

Page 88 of 334 FirstFirst ... 387884858687888990919298138188 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks