Page 87 of 334 FirstFirst ... 377783848586878889909197137187 ... LastLast
Results 2,151 to 2,175 of 8333

Thread: CdM.

Thanks Thanks Given 
    281
    Thanks Thanks Received 
    568
    Thanked in
    286 Posts

zasto kad nemam sto prodat/kupit?

slikam slike povoljno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Ja pohvalih dobru stranu al mi izbrisaste post? Dobra strana je sjajna, ali je losa strana...prelosa.

Zasto da se solidarisemo sad za poplave? ZASTO SE OVA AKCIJA NE SPROVEDE U DJELO KAD SE NEKOME DJETETU ZBOG BOLESTI ILI NEZGODE SPASAVA ZIVOT PA TREBAJU PARE ZA OPERACIJU?

Posto ste ovako humani, i svaka vi cast, dokazite to opet kad bude nekome potrebno zivot da se spasi, jer tu barem mozemo izboksovat put u INO da se plati, a ovako ne mozemo skupit puno, a kad se to podijeli na sve ugrozene dobija se goli K.

Zasto da se ne uplacuje da se poboljsaju uslovi u Azilu za pse i macke, nase najvjernije drugare?

Ajd da vas vidimo na djelu kad se desi necesova nesreca da se treba pomagat. Blokirajte cio forum tada i neka bude 20 € minimalno al da znamo da CINIMO NESTO, a ne da se od para gumenjack ne moze upit za GOMILU ugrozenih.
    pa super ovaj mjesec, za poplave, iduci za djecu u bijelu, onaj tamo za nesto drugo i svaki mjesec za nesto drugo

ostalima se izvinjavamo sto nismo obavjestenje sastavili mekse, nismo znali da ste toliko osjetljivi
    i da svidja mi se sto je najvise uplata bilo od forumasa koji skoro i ne kroce na podforum prodaja i oglasi
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    pa super ovaj mjesec, za poplave, iduci za djecu u bijelu, onaj tamo za nesto drugo i svaki mjesec za nesto drugo
    Moze, podrzavam.

Kad je neko hitanje u pitanju nije problem da se i van mjesecnog redosleda donira. I po 5-10-20 €.

Ali vecinu boli K za poplave i za poplavljene, MENE PRVOGA, dok srce zaboli vecinu kad vidi neko bolesno dijete kako polako umire ili kad vidi uslove u azilu i gomile pasa i macaka sto se muce isussovih muka po ulicama...

Vidjecemo vas na djelu, humanisti.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    56
    Thanks Thanks Received 
    71
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by Glenn_Q View Post
    Samo danas je obrisano jedno 100 postova
    Priznajte lijepo da ste pogrijesili, stavite objavjestenje "mole se forumasi koji su u mogucnosti da doniraju za pomoc ugrozenima od poplave..............."

a ne blokirali citav podforum!
    Potpis !

Sta ima humano u tome sto se uslovljava neko da uplati 2e kako bi koristio forum (jer vecina ovdje je samo zbog oglasa realno)

Nije li nam isplativije sad oglasit se u tender oglase (1e) i mirni smo 3 nedelje, ili ti do kraja decembra....
    Cijenim ja pokusaj humanosti, ali uslovljavat na to je druga prica i izaziva kontra efekat naravno.
    IN AND OUT !
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije bitno kolika je donacija,bitna je namjera.da smo ne daj Boze na mjesto tih ljudi,bilo bi nam milo da saznamo da takva akcija postoji,(barem mene bi dotaklo direktno u srce).zato podrzavam ovu akciju.svaka cast CDM-u za ovo.
    http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
    Les chiens aboient, la caravane passe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    Potpis !

Sta ima humano u tome sto se uslovljava neko da uplati 2e kako bi koristio forum (jer vecina ovdje je samo zbog oglasa realno)

Nije li nam isplativije sad oglasit se u tender oglase (1e) i mirni smo 3 nedelje, ili ti do kraja decembra....
    Cijenim ja pokusaj humanosti, ali uslovljavat na to je druga prica i izaziva kontra efekat naravno.
    IN AND OUT !
    Slazem se sa ovim...

Podrzavam akciju, ali ne silu na sramotu da se cera neko.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moze, podrzavam.

Kad je neko hitanje u pitanju nije problem da se i van mjesecnog redosleda donira. I po 5-10-20 €.

Ali vecinu boli K za poplave i za poplavljene, MENE PRVOGA, dok srce zaboli vecinu kad vidi neko bolesno dijete kako polako umire ili kad vidi uslove u azilu i gomile pasa i macaka sto se muce isussovih muka po ulicama...

pojedini su ostali bez kuca, pa da im je kukavcima i neki azil privremeni, a prije cemo valjda pomoc ljude no zivotinje
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    8 Posts

Kako ovo moze da se nazove akcijom??? Jer vi jednostavno uslovljavate ljude, ruku na srce iz krajnje plemenitih razloga, ali to se tako ne radi (ne zelim da pametujem, da ucim nekog nesto, vec samo iznosim svoje neko usputno misljenje)
    Moj predlog je da se otvori novi topic na kojem bi npr stajao spisak onih koji su pomogli konkretnu akciju.
    Pinch harmonics

Thanks Thanks Given 
    12,517
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Moze, podrzavam.

ti nijesi sav svoj! Zbilja, samo neka si zdravo majci, kad možeš reći da te boli polni organ za hiljade ljudi koji NEMAJU DJE!!! Kojima je voda bukvalno sve ponijela? Sram te i stid bilo, i ne trebaju nikome tvoja 2 eura!
    Razumjela bih da ti se ne dopada način, zabrana, ok, to je stvar ličnog doživljaja ove akcije, ali da kažeš da te boli polni organ?
    Tačno sam procijenila koji si kapacitet! PIH!
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    pojedini su ostali bez kuca, pa da im je kukavcima i neki azil privremeni, a prije cemo valjda pomoc ljude no zivotinje
    Snace se svi oni, gomila para se uplacuje. Svi ce biti zbrinuti.

Ja cu vazda zivotinje prije pomoc, vece su LJUDINE nego mi ukljucujuci i mene i tebe.

I djecu naravno, jer vazda nade ima da pravi i zdravi ispanu u glavu, a ne bagra i olos koja ni ne zasluzuje zivot.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    ti nijesi sav svoj! Zbilja, samo neka si zdravo majci, kad možeš reći da te boli polni organ za hiljade ljudi koji NEMAJU DJE!!! Kojima je voda bukvalno sve ponijela? Sram te i stid bilo, i ne trebaju nikome tvoja 2 eura!
    Razumjela bih da ti se ne dopada način, zabrana, ok, to je stvar ličnog doživljaja ove akcije, ali da kažeš da te boli polni organ?
    Tačno sam procijenila koji si kapacitet! PIH!
    Dramis, bukvalises, i sl. Svojstveno tvome polu.

Sto je, smeta sto sam iskren za razliku od ostalih? Isto mi je imali dje oni ili nemali, drzava treba da se brine o njima, a ne ja.

Ali mi nije isto kad vidim da oko njih ti i slicni tebi glavu lome i KUKAJU, a kad neko dijete paralizovano ili gluvo/nijemo/retardirano ima sansu da zivi normalan zivot, a ne moze jer nema para. Tada nema donacija i zabrana postovanja. Tada nema nicega, T Com ne pravi akcije, nema plantaza.

Tada tebe boli polni organ, a mene glava, pa ti lutko moja odluci ko je humaniji, ja ili ti.

Umrijet niko od poplava nece, dok slucajevi koje sam vec spomenuo umiru u velikim brojevima, a spasa ima.

Sram tebe bilo.

Thanks Thanks Given 
    54
    Thanks Thanks Received 
    321
    Thanked in
    81 Posts

koliko palamudite sto je to...

bili vam bilo lakse da su napisali da se oglasi naplacuju 2e i da ce se te pare dati u dobrotvorne svrhe?

ko ne uplatio voda mu do prozora dosla, ovaj sjever mu krov ponio eto teko :joint:
    the World's leading dance event
    Sensation

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    976
    Thanked in
    526 Posts

Quote Originally Posted by caselogic View Post
    snace se svi oni, gomila para se uplacuje. Svi ce biti zbrinuti.

ja cu vazda zivotinje prije pomoc, vece su ljudine nego mi ukljucujuci i mene i tebe.

I djecu naravno, jer vazda nade ima da pravi i zdravi ispanu u glavu, a ne bagra i olos koja ni ne zasluzuje zivot.
    +rep ...
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    9,633
    Thanks Thanks Received 
    5,990
    Thanked in
    2,286 Posts

Snaci cete se i vi onda bez oglasa mjesec dana, dako niko ne umre shto ne mozhe postovati tamo...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

u ***** ti vi bas srca nemate.ljudi se pomijecu na ovaj sjever dok ti sjedis u ugrijanuu kucu i filozofiras

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svako zivi ima rodjaka ili poznanika kod koga se moze utoplit, ne stoje oni na dzadu ne brini.

Pomijecu se taman ka je li Vojvoda Mandic strajkova gladju ili je mastio brke od bureka iz sarajke.

OFF sa teme, idem da uplatim donaciju, radi akcije, a ne radi poplava.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Super akcija, pozdravljam. Lijepo je to što su se Admini organizovali i pokrenuli ovu akciju.
    S' druge strane, imam razumijevanje i za ove što 'kukaju' kako su 'uslovljeni' Jbg, jednim dijelom su u pravu. Možda bi se više para skupilo da se otvorila tema gdje se pozivaju članovi CdM-a da doniraju neki euro, minimum 2, a ukoliko je neko u mogućnosti i više od toga... Moje lično mišljenje je da bi se tako više skupilo..
    Nego, 'ebem mu miša, nije ni ovo loše Tako je kako je, bitno je da se radi na tome da se pomogne onim ljudima koji se sada možda smrzavaju, gladni su, itd.
    Neki su uplatili, neki neće iz principa i tako..idemo dalje

Thanks Thanks Given 
    12,517
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Dramis, bukvalises, i sl. Svojstveno tvome polu.

Sto je, smeta sto sam iskren za razliku od ostalih? Isto mi je imali dje oni ili nemali, drzava treba da se brine o njima, a ne ja.

Ali mi nije isto kad vidim da oko njih ti i slicni tebi glavu lome i KUKAJU, a kad neko dijete paralizovano ili gluvo/nijemo/retardirano ima sansu da zivi normalan zivot, a ne moze jer nema para. Tada nema donacija i zabrana postovanja. Tada nema nicega, T Com ne pravi akcije, nema plantaza.

Tada tebe boli polni organ, a mene glava, pa ti lutko moja odluci ko je humaniji, ja ili ti.

Umrijet niko od poplava nece, dok slucajevi koje sam vec spomenuo umiru u velikim brojevima, a spasa ima.

Sram tebe bilo.
    a, da, onda ništa... da čekamo da pomru, da se zalede u toj vodi što im je u kući i oko kuće pa da ih onda pomognemo...da učestvujemo u kupovini pogrebne opreme?
    Nemam ti što reći, samo ne bila ja u koži toga kome treba tvoja humanost
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

E ne znam brate ,ja cu uplatit stevanne eto bar zbog toga spamovanja na oglase iako nemam sto prodat , kolko ste prodali i kupili preko foruma sve za dz i sad kad se stavilo dva eura da se plati sve vas je zaboljelo,obraza nemate.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Epic fail za ovaj forum - Ako ovako budete radili moracete pocet vi da placate da bi vam ljudi posjecivali forum (izgubicete i ovih par reklami koje vam placaju, a valjda znate koliko ima besplatnih foruma, oglasa.... a vi sigurno niste na top listi).

Donacije = slobodna volja i ne ocekuje se nista za uzvrat.

Ukoliko se bilo ko odluci da donira treba da uradi to svojom voljom bez ikakvog uslovljavanja i ne pada mi na pamet da ja ikome ista dokazujem saljuci mu uplatnice.

Humanost vam je vjerovatno jaca strana (na pricu) ali inteligencija nije.
    Posto vidim da opravdavate sredstva koja koristite slobodno postavite svoje licne uplatnice i virmane vasih firmi da vi nama dokazete koliko ste humani u realnosti, a ne u fantazijama(odnosi se na moderatore).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

stvar je u tome sto je blokiran komplet podforum zbog toga sto neko zeli da ispane heroj,nije stvar u 2 eura, srce te zaboli kad vidis sta je ljudima ucinjeno od domova, i svak ko zeli ,ko moze koliko moze treba da da, dobro se dobrom vraca, makar ja tako mislim, ali da me neki tzv autoritet na forumu uslovljava na ovakav nacin dok u pozadini cujes hor moderatora, adiminstratora ,prijatelja istih ,kako se busaju u grudi i nekoga prozivaju ovuda,sram vas bilo...CASE idi uplati to 2 eura da te ne prozivaju kojekakvi , uhh gadi mi se od vase humanosti cinici ,sram vas bilo ,to se radi drugacije ,ne ovako...
    Die When You Can Do No More Damage!!!

SUPERJOINT RITUAL

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

fail, fail, fail...

Zar nije bila dovoljna reklama u gornjem desnom cosku: Donatorska linija 1511 ?
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    643
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    49 Posts

sramno je oko cega se vodi polemika!

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Quote Originally Posted by AcoV View Post
    Epic fail za ovaj forum - Ako ovako budete radili moracete pocet vi da placate da bi vam ljudi posjecivali forum (izgubicete i ovih par reklami koje vam placaju, a valjda znate koliko ima besplatnih foruma, oglasa.... a vi sigurno niste na top listi).

Donacije = slobodna volja i ne ocekuje se nista za uzvrat.

Ukoliko se bilo ko odluci da donira treba da uradi to svojom voljom bez ikakvog uslovljavanja i ne pada mi na pamet da ja ikome ista dokazujem saljuci mu uplatnice.

Humanost vam je vjerovatno jaca strana (na pricu) ali inteligencija nije.
    Posto vidim da opravdavate sredstva koja koristite slobodno postavite svoje licne uplatnice i virmane vasih firmi da vi nama dokazete koliko ste humani u realnosti, a ne u fantazijama(odnosi se na moderatore).
    Pa aj polako tamo i oglasavaj se ako ti ne odgovara odje..

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

Thumbs down

Evo ovdje dokaza koliko je ljudi kojima nikad u zivotu nije nista hvalilo,(da Bog da nikad im i ne hvalilo, nego vazda imali) kojima su roditelji obezbijedili sve, a nikad se nisu zapitali , sta bi bilo da im roditelji, samim tim i oni ostanu bez kuce, bez svega sto su imali i to u samo jednom danu, da izgube sve. Cak i ova "pisljiva" 2 € bi im pomogla da sjutra kupe hleb. Te kuce u kojima je voda u njima nema zivota ni u narednih 5-6 godina, jer su se zidovi napunili vode, vlage, budja. Mogu oni poci kod rodjaka, prijatelja, kumova, ali je li to trajno resenje? Te nase 2€ im nece pomoci, nece im pomoci ni ovih 10 miliona sto ce vlada da se zaduzi, jer stete mnogo vise ima nego 10 miliona. Ali bitno je, da ljudi vide da jos uvjek ima humanog naroda, da mogu da se oslone na svoj narod, ali koliko vidim mozes umrijeti pored naseg covjeka nece ti ruku pruziti vec ce ti okrenuti glavu, jer dok je njemu dobro nije mu bitan niko drugi.

Page 87 of 334 FirstFirst ... 377783848586878889909197137187 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks