Srecna 300-ta stranica:
![]()
Honda je zabavna do kad ne oburdas kakvu glavicu. Onda nije zabavno, ali je poucno, iduci put gadjes C stubom radi manje stete.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Srecna 300-ta stranica:
![]()
TAKUMI
Impreza je mrak.
Ovo drugo voda.
Dobro, RS nije voda.
Inace fali tu sestica djitiaj.
TAKUMI
ja bi se najvise obradova' ovome sa slike br.8.![]()
Golf 7...
italijanska ambasada rola jednu, parkirana u garazi profesorske zgrade. osnovni model ali mi se i dalje svidja.
Bolje i mazge no hot hatchovi koji su danas as fake as it gets...urbani zaljegnuti kombiji s fancy tochkovima i dosta konja i josh vishe plastike...ali ne obicne plastike, no ova bubri vremenom pa auto izgleda sve nabudzenije
Ne kapiram potez Subarua da Imprezu zgura u hatch varijantu, ruzhnija je no ikad...
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Zasto ne vidis poentu? Pa auto je hatchback, 350 konja, 4X4, dere ih ko pijane i td.
TAKUMI
Ali je ruzna k'o k.
http://static.cargurus.com/images/si...819597435.jpeg
Ova je prava!
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
ne znam sta ti je tu fake, ali ti hot hatchevi pruzaju MNOGO za 'relativno' malo para.
Kazem relativno uzimajuci u primjer shesticu gti, ali sa americkom cijenom npr :P
Onda clio 200, megane 250, fiat500 ss mozda.. i tako.
I da, trebaju da NABUBRE da bi se razlikovali od base model-a.
Tu je najbolje odradjen klio rs cini mi se - njega ne mozes pomijeshat sa obicnim nikako. Dok iz daljine tesko provalit je li petica ili shestica gti/gtd/gt oprema.
Originally Posted by my name is ...
Ma, sama osnova hot hatch-ova mi je bullshit, kombi, tako da mi je totalna glupost prichati o sportskim linijama itd....koliko god fora povatali s pravih sportskih auta to i dalje jadno izgleda...Recimo novi Megan mi izuzetno presmijeshno izgleda s ovim crnim chudom naprijed...A jbg, danas su toliko dostupne dobre komponente da nije nikakav problem napravit auto koje lezhi i ide kao prosjechni hot hatch..
roflto govoris iz iskustva, ili si klasicni fan boy?
Novi megan je prelijep, jos ona zuta boja, sto se vozi kroz grad, uff...
Slichnost je samo u tome da su oba smece
hej dude, kupio sam narodno sportsko vozilo...ooouu
btw, mislio sam na fabrike, da je njima dostupno, a to da se ne mozhe od 1.4 napravit i bolje no GTI je again bullshit, samo shto takvi zahvati koshtaju mnogo...
Last edited by Fabia_Elegance!; 10-12-10 at 18:46.
TAKUMI
Stefani je vjeciti kontras, i Anarhista. U prevodu - ne zamace muricu nidje pa ima masa frustracija.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks