Ako ubrzo ne prestanem da gledam, ispasce mi oci
![]()
Odlicna serija!
Završih i treću sezonu Sons of Anarchy
Kakvo finale, bruka! nenadjebivo!
kako me samo oblio neki osjećaj miline kad je Opie o'ladio Stahl :mrgreen: a u sledećoj sezoni očekujem tenzije izmedju Jaxa na jednoj strani i Claya i Gemme na drugoj i pojavljivanje Braće Rusa koji će da se svete zbog zajeba![]()
Last edited by Ra's_Al_Ghul; 05-12-10 at 14:25.
Ako ubrzo ne prestanem da gledam, ispasce mi oci
![]()
Odlicna serija!
Uh meni se nije teleci pogled sa lica skidao zadnjih 10 minuta epizode koliko je dobro bilo. I odlican izbor muzike u poslednjim trenucima (battleme - hey hey, my my)
A vjerovatno ce pored moguceg konflikta i novi gradonacelnik da bude Hale sto ce da doprinese nevoljama. A nisu razrijesili ni situaciju sa Zobelom u potpunosti.
Finale Boardwalk Empire isto odlicno finale. Nije neki cliffhanger, nego bas onako zaokruzeno ali mnogo toga moze da se uradi za drugu sezonu. Eto na primjer *Jimmy, njegov otac i Nuckyjev brat su u nekakvom dogovoru protiv Nuckyja*
The Walking Dead zavrsila prva sezona. Jedino sto mi je zasmetalo u sezoni je "Adagio in D Minor" koji su koristili u prosloj epizodi. Muzika je odlicna, ali je toliko koristena u raznim filmovima i serijama da ne moze da prodje neopazeno. A muzika bi trebalo da se stopi sa scenom u potpunosti sto je nemoguce ako koriste nesto toliko poznato u filmskim krugovima. Isto kao da neko pocne da koristi temu iz Terminatora u svim akcionim filmovima. Ali sad cjepidlacim. Serija je dobra i jedva cekam drugu sezonu koja ce imat standardnih 12 epizoda.
Last edited by VanjaTheMan; 07-12-10 at 11:36.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
walking dead mi je potpuno razocarenje. nakon dobre prve epizode, i nesto slabije mada svejedno dobre druge svaka sledeca mi je bila prilicno dosadna. nijedan zanimljiv lik, prilicno slaba tenzija s obzirom na temu, brojni soap opera momenti... nadam se da ce druga sezona biti bolja. AMC je na ovo bacio sve karte, a ukinuo Rubicon![]()
da, vidjeh cifre, stvarno impresivno. ali svejedno, *****isektashi, mogli su i rubicon ostaviti u zivotu![]()
Dobar je Rubicon, ali je potpuno razumljivo sto su ga ukinuli.
I am the one who locks.
koja je to druga serija o zombijima!?
(nečitko)
pocela eureka opet da izlazi ako iko to gleda![]()
jel nastavak serije, ili mozda samo neki specijal, posto znam da su pominjali da ce biti neka specijalna epizoda? i, kad se nastavlja verhauz trtin?
Specijali su izašli i Eureka i Warehouse 13, pa opet pauza do 2011.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
nastavak serije 10a epizoda...
recite mi da ovo nije istina http://eztv.it/tvnews/5563/terriers-...eshman-series/
Last edited by Edo; 09-12-10 at 03:05.
ja probah da odgledam pilot warehouse-a...poslije 10min.sam ga obrisao...kakva je ono serija?sto je ono?![]()
1993-2020
istina, nazalost. posle rubicona, josh jedna vrhunska serija poginula
dobra stvar je sto su obje koliko toliko zaokruzene i ovako mogu da funkcionishu kao jako kvalitetna prica, bez obzira sto je stosta ostalo otvoreno.
warehouse 13 je super. mislim, ako neko krene da gleda to [ili eureku] ocekujuci nesto ozbiljno, jebiga. prosto, to su zabavne serije koje su na momente naivno-glupave, ali svejedno jako zabavne.
**** ga...ja ne mogu to gledatkad sam vidjeo sta poce da se deshava sa cini mi se,nekom asteckom relikvijom-glavom,momentalno sam ugasio i obrisa pilot.previshe za mene.
1993-2020
kad vec pominjemo warehouse 13, pocinje na hrtu [ili je vec pocela]. vidjeh sad reklamu, ali nisam bash obratio paznju na termin.
dobar hrt, ima i eureku, i warehouse, valjda uskoro nastave i veronicu mars, imaju mad men..
gleda li ko psych
valja li sto ovo vidim da je odlicno ocijenjena?
Shto je sa ovim House-om? Najavili epizodu za proslu sedmicu, pa je nisu emitovali zbog country muzickih nagrada. Sada sam nasao informaciju da nece ovu prikazati prije 2011 kao sto je bilo najavljeno. Pih!
![]()
\\OFL•GIC
sve je to zbog onih kauboja i vanzemaljaca sve su oni sjebali![]()
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks